panosem Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ο ανεμιστηρας απο μπροστα μου θυμιζει κατι απο boeing.... Φοβερο το εγχειρημα σου. Τα συγχαρητηρια και απο μενα. Και καλη συνεχεια.
Doc1355 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ο ανεμιστηρας απο μπροστα μου θυμιζει κατι απο boeing.... Φοβερο το εγχειρημα σου. Τα συγχαρητηρια και απο μενα. Και καλη συνεχεια. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
angeleye Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλή δουλειά.. Άντε να δούμε την συνεχεια 1
billst21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 μπράβο και πάλι μπράβο φιλαράκο μου... θα το δώ απο κοντά και μάλλον θα με βάλεις πάλι στα έξοδα!
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Xαιρετώ και πάλι! Περισσότερα θα δούμε σε αυτό το update βέβαια παρά θα κάνουμε.. Ηρθε λοιπόν ενα ακόμα κουτάκι! Mέσα είχε διάφορα καλούδια.. Aς αρχίσουμε λοιπόν με τα fittings,τα οποία δεν είναι όλα εννοείται! Απλά έβαλα απο 2 στο καθένα να δώ απο κοντά το μέγεθος κτλ ώστε να δώ πόσα θα χρειαστώ στο τέλος για το loop που θέλω να κάνω.. Απο ότι είδα με την πρώτη ματιά πάντως σίγουρα θέλω 2 ακόμα spacers! Συνεχίζουμε το unboxing με την αντλία!Alphacool VPP655 Single Edition.. Τα καλώδια θα φάνε sleevάρισμα κατευθείαν γιατί ούτε να τα βλέπω δεν μπορώ Kαι συνεχίζουμε με Reservoir και Cpu Block!!!XSPC Dual Bayres For Laing D5 + XSPC Raystorm.. Πάρα πολύ ωραίο το finish της πλακέτας για το res!!! Πάμε και στο Block της κάρτας Αυτά παίδες,απο αύριο αρχίζω τις σοβαρές εργασίες και θα έχουμε ωραία updates!!!See you soon,ελπίζω να σας άρεσε 7
panosem Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Θα κλεισεις σπιτια αρχες του χρονου μαλλον....
billst21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Θα κλεισεις σπιτια αρχες του χρονου μαλλον.... Σίγουρα... ένα θα είναι και το δικό μου.
Doc1355 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Σίγουρα... ένα θα είναι και το δικό μου. Eεεεμ φιλαράκο μου έτσι είναι αυτά,δεν θα με καίς μόνο εσύ με τις 3D τις τηλεοράσεις να πούμε! Πρέπει να σε κάψω και εγώ λίγο Doc δωσε πραμα στο λαο!!!!!!!!!!!! Ερχονται και άλλα stay tuned!
billst21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Eεεεμ φιλαράκο μου έτσι είναι αυτά,δεν θα με καίς μόνο εσύ με τις 3D τις τηλεοράσεις να πούμε! Πρέπει να σε κάψω και εγώ λίγο Ερχονται και άλλα stay tuned! χαχαχαχα έτσι είναι.
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Doc1355 να μη ρωτησω ποσο κοστισαν αυτα ε?
Doc1355 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Doc1355 να μη ρωτησω ποσο κοστισαν αυτα ε? Τα πράγματα απο το τελευταίο update λές ή όλα μέχρι τώρα;
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Για ολο το project ελεγα περα απο οτι ειχες ηδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα