Doc1355 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 "Μην ταζεις σ αγιο κερι και σε παιδι παιχνιδι" λεγαν οι παλιοι! Περιμενουμε το update εναγωνιως! Hey man! Δυστυχώς δεν θα προλάβω να βάλω το update καθώς έχω δουλειά ακόμα :S Η συνέχεια πάντως έγινε όπως είπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ε αμα έχουμε άλλη <<δουλειά>> Σαββατοκύριακο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 ε χαλάλι αν είναι έτσι - θα περιμένουμε λίγο ακόμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 ε χαλάλι αν είναι έτσι - θα περιμένουμε λίγο ακόμη! έτσι μπράβο φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Κρύβε λόγια εσυ! :-P Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Κανά update παίζει ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σήμερα ή αύριο θα ανεβάσω Μπάμπη!!! Χαίρομαι που με βρήκες και εδώ φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ρε συ Doc.. μας δουλεύεις τώρα...? δηλαδή τι σου έκανα και το κάνεις αυτό... άλλα έξοδα πάλι..! Θα σου έλεγα πολύ καλή δουλειά έχεις κάνει, αλλά δεν στο λέω! Πότε θα φτιάξουμε το δικό μου.. ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ρε συ Doc.. μας δουλεύεις τώρα...? δηλαδή τι σου έκανα και το κάνεις αυτό... άλλα έξοδα πάλι..! Θα σου έλεγα πολύ καλή δουλειά έχεις κάνει, αλλά δεν στο λέω! Πότε θα φτιάξουμε το δικό μου.. ? καλά μη μου το λες! Όποτε γουστάρεις φίλε μου,ευκαιρία να γνωρίσω και το κοράκι απο κοντά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Χαιρετώ και πάλι! Παρέλαβα λοιπόν τα μπλε κομματάκια και όλα τα υπόλοιπα που περίμενα και άρχισε η δουλειά Στην συνέχεια έγιναν οι απαραίτητες τρύπες.. Kαι εδώ κάποιες πρόχειρες δοκιμές να δω πώς όλα είναι όπως τα θέλω! Εδώ το Π το οποίο απλά μπαίνει για λεπτομέρεια,δεν βιδώνει κάπου.. Συνεχίζουμε με το πάνω μέρος του cover στο οποίο έγινε απλά δοκιμή,δεν έχω τελειώσει! Και τέλος τα "ποδαράκια" για τους σκληρούς.. Αυτά για σήμερα παιδιά,δυστυχώς και έχω και άλλα πράγματα να φτιάξω για άλλους που τα περιμένουν οπότε απο χρόνο είμαι λίγο δύσκολα! Η συνέχεια πολύ σύντομα 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FPapados Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 σαρωσες και παλι.ΜΠΡΑΒΟ!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 σαρωσες και παλι.ΜΠΡΑΒΟ!!! Nα'σαι καλά ρε παίχτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ανοίξτε μαγαζί με τον κοπρίτη nice maaan! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ανοίξτε μαγαζί με τον κοπρίτη nice maaan! Thank you Χάρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Με μια λέξη μόνο περίγραφετε το κουτι "Γαμει".... Αντε εν αναμονή νεότερων.. Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα