panos217 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μια ακριβη λυση ειναι να τον βαλεις οπου χωραει και απλα να τον κανεις υδροψυκτο! Δεν πιστευω οτι συμφερει αλλα εχεις ριξει τοσο χρημα δεν ξερω αν κολλησεις στα 50 -100 ευρω
billst21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μια ακριβη λυση ειναι να τον βαλεις οπου χωραει και απλα να τον κανεις υδροψυκτο! Δεν πιστευω οτι συμφερει αλλα εχεις ριξει τοσο χρημα δεν ξερω αν κολλησεις στα 50 -100 ευρω μιλάς σοβαρά η κάνεις πλάκα?
haris013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 μιλάς σοβαρά η κάνεις πλάκα? ελπίζω το 2ο
Doc1355 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μια ακριβη λυση ειναι να τον βαλεις οπου χωραει και απλα να τον κανεις υδροψυκτο! Δεν πιστευω οτι συμφερει αλλα εχεις ριξει τοσο χρημα δεν ξερω αν κολλησεις στα 50 -100 ευρω Αυτό μου το πρότειναν στο overclock.net! Η αλήθεια είναι ότι με ~50 ευρώ υπάρχει block που ψύχει 2 σκληρούς αλλά δεν το σκέφτομαι..
haris013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό μου το πρότειναν στο overclock.net! Η αλήθεια είναι ότι με ~50 ευρώ υπάρχει block που ψύχει 2 σκληρούς αλλά δεν το σκέφτομαι.. ούτε για αστείο ρε,πέρα απο το κόστος και την παραπάνω επιβάρυνση στο loop δεν αξίζει και σαν υλοποίηση.
Doc1355 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 ούτε για αστείο ρε,πέρα απο το κόστος και την παραπάνω επιβάρυνση στο loop δεν αξίζει και σαν υλοποίηση. Γιαυτό και δεν το σχολίασα καν σαν επιλογή
panos217 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εγραψα πιο πανω οτι δεν πιστευω οτι τον συμφερει αυτο απλα οτι μπορει να υλοποιηθει... αυτο
pabou13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 @Doc1355: Εχω το scythe himuro, αν εχεις καποια απορια-ερωτηση πες Kαλη συνεχεια στο project ευχομαι!
Doc1355 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 @Doc1355: Εχω το scythe himuro, αν εχεις καποια απορια-ερωτηση πες Kαλη συνεχεια στο project ευχομαι! Βασικά θέλω να μου πεις αν όντως κάνει τίποτα με τις θερμοκρασίες,αν και δεν ήταν ο κύριος σκοπός αγοράς του! Δίνει ωραίο στύλ κατά την άποψη μου γιαυτό και μου έκανε κλίκ από την αρχή.. Σήμερα μέτρησα την απόσταση που μένει κάτω από την καλύπτρα και χωράει άνετα να κάνω ένα αυτοσχέδιο cage-housing για τους σκληρούς. Έκανα τα σχέδια στο Corel και από δευτέρα λογικά θα το φτιάξω για να τελειώνει και το θέμα αυτό,έτσι και αλλιώς και το Himuro να βάλω πάλι κάτω από την καλύπτρα θα πάει και δεν θα το βλέπω... 4 γωνιακές βάσεις οι οποίες θα βιδωθούν στο πάτωμα και θα κρατάνε τους σκληρούς σε ύψος τόσο ώστε να τους χτυπάει η ροή αέρα από το μπροστά ψυγείο! Και να σας δείξω και το πίσω μέρος του κουτιού που αρχίζει και αυτό να παίρνει μορφή σιγά σιγά.. 3
samniotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δώσε φωτό στο λαό βρε τσιγγούνη - περιμένουμε τις εξελίξεις - ΣΚ είναι, δεν έχεις δικαιολογία ΥΓ: Aν ήσουν Θεσσαλονίκη θα το είχαμε τελειώσει και θα το είχαμε βγάλει ήδη και σε μαζική παραγωγή
Doc1355 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δουλευουμε και ΣΚ Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App
thanospr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ ωραια δουλεια.Επομενο project ειναι υδροψυξη στο κινητο σου
Doc1355 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Επομενο project θα ειναι υδροψυξη σε φιλο βασικα Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα