Doc1355 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 λιγο μεγαλη δεν ειναι η ενεση ? Δεν είναι για εμβόλιο ρε μάστορα.. Σύριγγα λέγεται btw! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 καλά λέει μάνο, πρέπει να πάρεις με 5 ml να κάνεις να το γεμίσεις μια εβδομάδα ουαχαχαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ωραια δουλειά με μεράκι Κeep going 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrious Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 τωρα ττο εντοπισα το project σου φιλος.το χειρουργησες ωραια το κουτι και το χεις το πλανο ασχημα,συνεχισε ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Aσε τις ευχαριστίες και προχώρα το projectακι μας έχεις σκάσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Aσε τις ευχαριστίες και προχώρα το projectακι μας έχεις σκάσει! Ευχαριστώ Φασούλι το φασούλι γεμίζει το νερούλι μην βιάζεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν παιδιά έχω ψιλο ξεκινήσει να ασχολούμαι και με το cable managment καθώς θέλω και το πίσω μέρος του κουτιού να είναι σε τάξη! Το θέμα μου ακόμα είναι το πού θα βάλω τους σκληρούς και ψάχνω εναλλακτικές! Σήμερα είχα μια ακόμα ιδέα ώστε ο ένας να μπει στο πίσω μέρος των 5.25" με την βοήθεια του bracket που είχε το κουτί στα HDD Cages.. Αρχικά λοιπόν άνοιξα 2 τρύπες στα 5.25" στην πίσω μεριά,η μία αριστερά στο σημείο όπου είναι και η υποδοχή για βίδα στο Reservoir και η άλλη πιο δεξιά στο ίδιο ύψος. Στο bracket δεν χρειάστηκε να ανοίξω τρύπες καθώς έχει ήδη στο κάτω μέρος του 4!!! Και στην συνέχεια τοποθέτησα τον σκληρό πάνω στο bracket! Tι λέτε ωραίο είναι έτσι; Το βασικό θέμα όμως είναι,θα έχει καθόλου ροή αέρα σε αυτό το σημείο ή θα ψήνεται ο σκληρός; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 μμμ χλωμό Μάνο, σε καλή θέση αλλά θα ψιλοζεστένετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 μμμ χλωμό Μάνο, σε καλή θέση αλλά θα ψιλοζεστένετε. Ήταν που δεν θα έμπαινες..κουφάλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχαχα αφού μου είπες ρε ότι θα ποστάρεις photo, να μην τις δω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Φθηνές δικαιολογίες! Θα έχει ζέστη εκεί λες ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Φθηνές δικαιολογίες! Θα έχει ζέστη εκεί λες ε; ναί θα έχει :/ δεν χάνεις τίποτα βέβαια να το δοκιμάσεις. τα hdd cages τα έχεις βγάλει όλα? good job btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ναί θα έχει :/ δεν χάνεις τίποτα βέβαια να το δοκιμάσεις. τα hdd cages τα έχεις βγάλει όλα? good job btw Ναι τα έχω βγάλει γιατί ενοχλούσαν στα σχέδια μου για τις καλύπτρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ναι τα έχω βγάλει γιατί ενοχλούσαν στα σχέδια μου για τις καλύπτρες! χμμ, δοκίμασε τον σκληρό στην θέση που το έχεις στην φωτογραφία απλά μωρέ μου φαίνεται λίγο στριμογμένος εκεί παρόλο που είναι ωραία και low profile σαν θέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα