haris013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Πήγα το σχέδιο σε φίλο που κάνει επιγραφές και έχει κοπτικό μηχάνημα βινυλίου και τα φτιάξαμε Αν θες info για το μαγαζί: http://www.smartpixel.gr θα βρεις και το pc μου όπως ήταν πρίν το project σε κάποιες φώτο χεχε αυτό ενωούσα δεν ήξερα οτι αναλαμβάνουν τέτοιες δουλειές για ιδιώτες(παλιότερα ήθελα να φτιάξω κάποια vinyls και εκεί που είχα πάει μου είχαν πεί οτι δεν μπορούν να μου τυπώσουν 3-4 που ήθελα αλλά σε 50αδες,100αδες κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 αυτό ενωούσα δεν ήξερα οτι αναλαμβάνουν τέτοιες δουλειές για ιδιώτες(παλιότερα ήθελα να φτιάξω κάποια vinyls και εκεί που είχα πάει μου είχαν πεί οτι δεν μπορούν να μου τυπώσουν 3-4 που ήθελα αλλά σε 50αδες,100αδες κλπ) Καλά ότι να'ναι..είναι ανάλογα που θα πέσεις φίλε,άλλοι κοιτάνε μόνο να σου πιάσουν τον κώλο..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ήρθαν και τα ζουμιά με όλα τα υπόλοιπα ρακόρ που θα χρειαστώ για το στήσιμο.. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη από το http://eworld.com.gr'>Eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής για τα πράγματα,την βοήθεια και την άμεση εξυπηρέτηση του!!! Γιάννη να είσαι καλά φίλε,συνέχισε έτσι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ανυπομονώ να τα δω φορεμένα πάνω στο pc.Και να δω και ολοκληρωμένο το project. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Dual Penetration Ultra? hardcore καταστάσεις! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Dual Penetration Ultra? hardcore καταστάσεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Dual Penetration Ultra? hardcore καταστάσεις! Double (αν είναι να το κάνεις, κάντο σωστά!!!) :-D 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 it was a trap and you passed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Και επειδή φαγώθηκε ο billst21 με τον Ssd πήγαμε και τον πήραμε και αυτόν μπας και ησυχάσει! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλορίζικος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 εεεε μα τέτοιο κόσμημα που φτιάχνεις δεν γίνετε χωρίς ssd και δεν γινόταν να κάνεις διαφορετικά με εμένα που θα σε έπριζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ημουν σίγουρος... Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί Vertex 4 και όχι 840 Pro ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί Vertex 4 και όχι 840 Pro ; γιατί είναι ίδιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα