Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!

εδω και τρια χρονια εχω ενα netbook το οποιο τα εφτυσε και αποφασισα να παρω καποιον καινουριο σταθερο ! εχω βρει εναν dell inspirion 660 με τα εξης χαρακτηριστικα

CPU : intel core i5-2320 (3.0 ghz)

μνημη : 4 GB

καρτα γραφικων : Nvidia Geforce GT620 1GB
Σκληρος : 1TB

Λειτουργικο : Windows 7 Home Premium 64bit

πως το βλεπετε ?καλο?
δεν το θελω για κατι extreme..
απλο gaming
σερφαρισμα ταινιες εφαρμογες και τετοια!

επισης θελω να μου πειτε αν θα μπορω να κανω αναβαθμισεις για να γινει καλυτερος..
π.χ να βαλω κιαλη μνημη για να εχω 8GB

ευχαριστωωωω

Δημοσ.

Διχως να γνωριζω ποσα χρηματα διαθετεις αλλα επειδη χαζευω εδω τα θεματα, θαρρω πως μπορεις να φτιαξεις ενα αρκετα καλυτερο μηχανημα επιλεγοντας ενα ενα τα κομματια. Θα καταφερεις να βρεις ακκριβως αυτο που θες στην χαμηλοτερη δυνατη τιμη.

Εντιτ... Με προλαβε ο προλαλλησαντας...

Δημοσ.

λοιπον ειναι απο κωτσοβολο 540 ευρω προσφορα απο 600
εγω μεχρι εκει λεω να δωσω..μεχρι 600

αν και θα προτιμουσα καποιον ετοιμο επειδη ειμαι αρχαριος σε θεμα hardware και με βλεπω να μπλεκομαι με καλωδια

Δημοσ.

αν και θα προτιμουσα καποιον ετοιμο επειδη ειμαι αρχαριος σε θεμα hardware και με βλεπω να μπλεκομαι με καλωδια

Υπαρχουν μαγαζια που στο συναρμολογουν οι ιδιοι πιθανον και χωρις επιπλεον χρεωση. Κανε λιγο υπομονη ακου και τις γνωμες των ειδικων επι του θεματος τι εχουν να σου πουν και κρινε ο ιδιος.

Δημοσ.

χμμμ ισως και να ειναι και να εχετε δικιο...το προσπαθησα καποια στιγμη..αλλα μετα ειδα οτι σχεδον ολα ειχαν προβλημμα συμβατοτητας μεταξυ τους..
πειτε μου αν αυτος απο το τον κωτσοβολο ειναι καλος..
αν οχι τοτε αν τον φτιαξω μονος μου μεχρι 600 θα ειναι καλυτερος??
(το πιο βολικο θα ηταν να εβρισκα καποιον καλο απο μαγαζι ετοιμο ωστε να τον επαιρνα με δοσεις γιατι αν πω 600 ντουκου στη μανα μου θα την μαζευω με τα κουταλακια)

Δημοσ.

Μα και κομμάτι κομμάτι να γίνει η σύνθεση, πάλι μπορείς να πάρεις το σύνολο με δόσεις από ένα κατάστημα κιόλας! Μη κολλάς εκεί. ;)

ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ το στήσιμο υπερτερεί κατά πολύ των έτοιμων, διότι βρίσκεις ποιοτικότερα υλικά στις σωστές τιμές.

Πχ κοίτα εδώ μια ίδια περίπτωση με τη δική σου και τι πρότεινα:

http://www.insomnia.gr/topic/469714-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-tower-%CF%83%CF%84%CE%B1-500-600-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/

*** Παρεμπιπτόντως στον Κωτσόβολο μόνο αυτό το Dell βρίσκω:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10106322

Δημοσ.

το διαβασα αυτο πριν γραψω κιολας:)

εχω ομως σιγουρια οτι θα δουλεψουν σωστα ολα μαζι?
εχει καλυτερη αποδοση απο του κωτσοβολου?
αυτο που θα παρω ΠΡΕΠΕΙ να ειναι value for money επειδη θα βγαλει ριζες για το λιγοτερο 5 χρονια!

Δημοσ.

ΝΑΙ σε όλα φίλε μου!

Δε θα πρότεινα ασύμβατα parts ποτέ, εκτός της περιπτώσεως του εκ παραδρομής λάθος copy-paste!   ;)

Δημοσ.

λοιπον κοιταω αυτον που ειχες προτεινει στο αλλο ποστ και εχω ενθουσιαστει..
για αυτα που σου ειπα ειναι καλος ε?
ωραια!

Δημοσ.

...και αν θέλεις ακόμα καλύτερο Value for money περίμενε να περάσουν οι γιορτές γιατί προσπάθησα να σου φτιάξω 2 συνθέσεις αντίστοιχες αλλά πολύ καλύτερες από αυτή που έχεις βρει και τα μαγαζιά έχουν βαρέσει διάλυση .. δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις στην τιμή που "πρέπει".. στα 600 όμως συμπερασματικά φτιάχνεις ΠΟΛΥ καλύτερο μηχάνημα από αυτό που έχεις βρει..

Δημοσ.
αν αφαιρεσω το ssd (δεν το θεωρω αναγκαιο)μου βγαινει 525.52 ευρα!

μια χαρα!

Εσύ θα χάσεις και θα μετανοιώσεις μετά!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...