giannis.36 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 γεια σας! εδω και τρια χρονια εχω ενα netbook το οποιο τα εφτυσε και αποφασισα να παρω καποιον καινουριο σταθερο ! εχω βρει εναν dell inspirion 660 με τα εξης χαρακτηριστικα CPU : intel core i5-2320 (3.0 ghz) μνημη : 4 GB καρτα γραφικων : Nvidia Geforce GT620 1GBΣκληρος : 1TB Λειτουργικο : Windows 7 Home Premium 64bit πως το βλεπετε ?καλο?δεν το θελω για κατι extreme..απλο gamingσερφαρισμα ταινιες εφαρμογες και τετοια! επισης θελω να μου πειτε αν θα μπορω να κανω αναβαθμισεις για να γινει καλυτερος..π.χ να βαλω κιαλη μνημη για να εχω 8GB ευχαριστωωωω
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δεν λες το βασικό πόσο τον έχεις βρει και πόσα διαθέτεις μήπως μπορούμε καλύτερη σύνθεση γι'αυτα τα χρήματα.
lambroszekis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Διχως να γνωριζω ποσα χρηματα διαθετεις αλλα επειδη χαζευω εδω τα θεματα, θαρρω πως μπορεις να φτιαξεις ενα αρκετα καλυτερο μηχανημα επιλεγοντας ενα ενα τα κομματια. Θα καταφερεις να βρεις ακκριβως αυτο που θες στην χαμηλοτερη δυνατη τιμη. Εντιτ... Με προλαβε ο προλαλλησαντας...
giannis.36 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 λοιπον ειναι απο κωτσοβολο 540 ευρω προσφορα απο 600εγω μεχρι εκει λεω να δωσω..μεχρι 600 αν και θα προτιμουσα καποιον ετοιμο επειδη ειμαι αρχαριος σε θεμα hardware και με βλεπω να μπλεκομαι με καλωδια
lambroszekis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 αν και θα προτιμουσα καποιον ετοιμο επειδη ειμαι αρχαριος σε θεμα hardware και με βλεπω να μπλεκομαι με καλωδια Υπαρχουν μαγαζια που στο συναρμολογουν οι ιδιοι πιθανον και χωρις επιπλεον χρεωση. Κανε λιγο υπομονη ακου και τις γνωμες των ειδικων επι του θεματος τι εχουν να σου πουν και κρινε ο ιδιος.
Millennium Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Καλυτερα να κανεις μια συνθεση κομματι-κομματι.
giannis.36 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 χμμμ ισως και να ειναι και να εχετε δικιο...το προσπαθησα καποια στιγμη..αλλα μετα ειδα οτι σχεδον ολα ειχαν προβλημμα συμβατοτητας μεταξυ τους..πειτε μου αν αυτος απο το τον κωτσοβολο ειναι καλος..αν οχι τοτε αν τον φτιαξω μονος μου μεχρι 600 θα ειναι καλυτερος??(το πιο βολικο θα ηταν να εβρισκα καποιον καλο απο μαγαζι ετοιμο ωστε να τον επαιρνα με δοσεις γιατι αν πω 600 ντουκου στη μανα μου θα την μαζευω με τα κουταλακια)
giokou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μα και κομμάτι κομμάτι να γίνει η σύνθεση, πάλι μπορείς να πάρεις το σύνολο με δόσεις από ένα κατάστημα κιόλας! Μη κολλάς εκεί. ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ το στήσιμο υπερτερεί κατά πολύ των έτοιμων, διότι βρίσκεις ποιοτικότερα υλικά στις σωστές τιμές. Πχ κοίτα εδώ μια ίδια περίπτωση με τη δική σου και τι πρότεινα: http://www.insomnia.gr/topic/469714-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-tower-%CF%83%CF%84%CE%B1-500-600-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ *** Παρεμπιπτόντως στον Κωτσόβολο μόνο αυτό το Dell βρίσκω: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10106322
giannis.36 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 το διαβασα αυτο πριν γραψω κιολας εχω ομως σιγουρια οτι θα δουλεψουν σωστα ολα μαζι?εχει καλυτερη αποδοση απο του κωτσοβολου?αυτο που θα παρω ΠΡΕΠΕΙ να ειναι value for money επειδη θα βγαλει ριζες για το λιγοτερο 5 χρονια!
giokou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 ΝΑΙ σε όλα φίλε μου! Δε θα πρότεινα ασύμβατα parts ποτέ, εκτός της περιπτώσεως του εκ παραδρομής λάθος copy-paste!
giannis.36 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 λοιπον κοιταω αυτον που ειχες προτεινει στο αλλο ποστ και εχω ενθουσιαστει..για αυτα που σου ειπα ειναι καλος ε?ωραια!
giokou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Είναι κάτι παραπάνω από ένα αξιοπρεπές σύνολο για τη χρήση την οποία αναφέρεις.
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 ...και αν θέλεις ακόμα καλύτερο Value for money περίμενε να περάσουν οι γιορτές γιατί προσπάθησα να σου φτιάξω 2 συνθέσεις αντίστοιχες αλλά πολύ καλύτερες από αυτή που έχεις βρει και τα μαγαζιά έχουν βαρέσει διάλυση .. δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις στην τιμή που "πρέπει".. στα 600 όμως συμπερασματικά φτιάχνεις ΠΟΛΥ καλύτερο μηχάνημα από αυτό που έχεις βρει..
giannis.36 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 αν αφαιρεσω το ssd (δεν το θεωρω αναγκαιο)μου βγαινει 525.52 ευρα! μια χαρα!
giokou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 αν αφαιρεσω το ssd (δεν το θεωρω αναγκαιο)μου βγαινει 525.52 ευρα!μια χαρα! Εσύ θα χάσεις και θα μετανοιώσεις μετά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα