Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θέλω να πάρω καινούρια οθόνη με budget το πολύ 120ε!! Επειδή δεν έχω ιδέα από οθόνες θα ήθελα τη βοήθεια σας! Η οθόνη προορίζετε για εργασία,ταινίες,σερφάρισμα στο internet και που και που για κανένα παιχνίδι! :-D   Τι μου προτείνεται??

Δημοσ.

Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά ο άνθρωπος λέει το πολύ 120€ και απ' ότι γράφει (τουλάχιστον) δεν είναι κανένας hardcore gamer!!!

Εννοείται ότι δε διαφωνώ καθόλου για την IPS, αλλά πρότεινα σύμφωνα με το budget και αυτά που έγραψε. ;)

Απ' την άλλη θα μου πείτε, 15€ είναι μόνο, για ένα τρομερά ανώτερο σύνολο. Όμως αν δε τα έχει?

Δημοσ.

Μα λες να μη το ξέρωωωωωωωωωω???????????????

Κουκιά σπέρνωωωωωωωωωωωω???

Αφού κι εγώ LG IPS έχω βρε!!!

:devil:  :-D  :-)  :P  :D  :lol:  :mrgreen:

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!   :-)

'Όχι μόνο φανατικός αλλά ούτε καν gamer δεν θα έλεγα ότι είμαι....απλά σαν παιδί και εγώ θα βάλω κανα παιχνιδάκι που και που...

Το pc μου έχει κ VGA και DVI (ATI Radeon HD 5450)!

Δυστυχώς  τα 120 είναι ΜΑΧ!! Και με 100 αν έβρισκα κάτι καλό,ακόμα καλύτερα!!   :unsure:

Από μάρκα αν κατάλαβα καλά, προτείνετε LG??

Lcd ή led??   

Sorry,για τις ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως άσχετος από οθόνες!!   :fear:

Δημοσ.

Δώσε όση παράταση χρειάζεσαι για να πάρεις την LG που σου είπαν τα παιδιά.. Αυτά τα 13 ευρώ δεν φαντάζεσαι πόση διαφορά κάνουν..

• Like 1
Δημοσ.

Δώσε όση παράταση χρειάζεσαι για να πάρεις την LG που σου είπαν τα παιδιά.. Αυτά τα 13 ευρώ δεν φαντάζεσαι πόση διαφορά κάνουν..

Κοιτα να δεις που για μια φορά θα συμφωνήσουμε απολυτα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...