manolism Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Απ'ότι βλέπω XMorsX εσύ προτείνεις σύστημα με δυνατότερη κάρτα γραφικών αλλά χωρίς ssd και μπερδεύομαι ακόμα περισσότερο.
XMorsX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Στη θεση θα αγοραζα το συστημα της συνθεσης μου και θα προσέθετα εναν ssd στο μελλον. Απλα τωρα που το σκεφτομαι περιμενε να σου πει καποιος με σιγουρια αν το τροφοδοτικο που σου εβαλα θα σηκωνει απροβληματιστα την 7870. Πιστευω πως ναι διοτι ειναι ποιοτικο, αλλα ειναι καπως μικρο. Ισως θες για σιγουρια να δωσεις λιγα παραπανω και να μας σε αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.664003
giokou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλή η σύνθεση του XMorsX χωρίς τον ssd. Γι' αυτό και η πολύ ανώτερη κάρτα γραφικών. Επεξεργαστής ο Phenom x4 965 είναι καλύτερος. Ότι και να λέμε, οι διαθεσιμότητες και κυρίως η ποικιλία σε όλα τα μαγαζιά αυτή τη περίοδο είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ. Έκανα και μία ακόμη σύνθεση από mgmanager στα 610€, αλλά πάλι με ssd και την 7770 gpu. Όσον αφορά το gaming, για να παίξεις απαιτητικά παιχνίδια σε 1080p και με ρυθμίσεις High+, εννοείται ότι θες καλύτερη κάρτα γραφικών απ' την 7770. Όμως πες μας τι ακριβώς θες, διότι απ' ότι γράφεις στο αρχικό post, εγώ καταλαβαίνω all around χρήση κι όχι hardcore gaming, εξ ού και οι συνθέσεις που πρότεινα. Αποσαφήνισε τις ανάγκες σου και εδώ είμαστε, διότι για all aroung χρήση ο ssd θα δώσει κυριολεκτικά άλλον αέρα στο pc.
manolism Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Η αλήθεια είναι αυτό ακριβώς που γράφεις giokou, δηλαδή all around χρήση και όχι hardcore gaming. Εξάλλου η οθόνη μου έχει μαξ ανάλυση 1680x1050 δεν είναι για πολλά πολλά.
val007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 XFX Radeon HD7850 http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=25208&catid=48 Intel 180GB SSD http://www.msystems.gr/index.php?category=2021&product=13962 αν μπορεις για παραγγελια..συνολο τιμη 618,80 ευρω
giokou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 @ val007 Θέλει από ένα κατάστημα για να του το συναρμολογήσουν. Το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος. Φίλε Μανώλη εγώ λέω περίμενε, διότι ο Phenom II x4 965 είναι ο ιδανικός για τη σύνθεσή σου και τρομερό value for money. Επίσης, περίμενε να έρθουν στα σύγκαλά τους οι καταστηματάρχες και βάλουν τις τιμές στη θέση τους όταν θα έχουν ξανά ποικιλία και διαθεσιμότητα... * Αν όμως, λέω αν, μπορούσε να σε βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει στη συναρμολόγηση, τότε θα έπαιρνες από διαφορετικά καταστήματα ακριβώς τα parts που θέλουμε και στις όσο το δυνατόν και αναλογικά σωστότερες τιμές.
manolism Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Κατάλαβα οπότε καλύτερα να το παγώσω για λίγο το θέμα και θα σας ξαναενοχλήσω σε μερικές εβδομάδες
giokou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Οπότε δεν υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει τον έρμο! Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι...
manolism Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα αυτό το θέμα είναι πολύ χρήσιμο και η αλήθεια είναι πως πιάνουν τα χέρια μου γενικά. Τώρα να ξανασυνδέσω από το μηδέν δε το έχω κάνει και το ψιλοφοβάμαι να σου πω μη κάνω καμια βλακεία και κάψω τίποτις.
giokou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το συγκεκριμένο θέμα είναι όντως πολύ κατατοπιστικό για αρχάριους και μη... Εκτός όμως από τη τοποθέτηση του επεξεργαστή με τη πάστα κτλ, δεν υπάρχει κάτι εξαιρετικά δύσκολο, μιας και το κάθε τί κουμπώνει σε συγκεκριμένα σημεία.
Millennium Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 XMorsX επειδη ειχες αμφιβολια απο μονος σου και χωρις διαθεση υποδειξης, το Antec που βαλες στη προηγουμενη σελιδα δεν ειναι καλο και ειναι κακη επιλογη σε αυτη τη τιμη.Η επιλογη μαλλον εγινε λογω περιορισμενων επιλογων φανταζομαι.Δεν μου ανοιγει και το αλλο που προτεινες απο κει
giokou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Λέμε γίνεται χαμός αυτές τις μέρες, 4 συνθέσεις προσπάθησα να βγάλω, αλλά οι τιμές αλλού γι' αλλού ρε παιδιά! Δε συμφέρει. Τι συμφορά είναι τούτη??? To ''περιορισμένες επιλογές'' φαντάζει κι αυτό σαν ψέμα!!!
XMorsX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 XMorsX επειδη ειχες αμφιβολια απο μονος σου και χωρις διαθεση υποδειξης, το Antec που βαλες στη προηγουμενη σελιδα δεν ειναι καλο και ειναι κακη επιλογη σε αυτη τη τιμη.Η επιλογη μαλλον εγινε λογω περιορισμενων επιλογων φανταζομαι.Δεν μου ανοιγει και το αλλο που προτεινες απο κει Αν τσεκαρεις τα τροφοδοτικα του e-shop θα δεις οτι δεν ειναι ακριβότερο απο τα υπολοιπα. Αυτο που εβαλα ως καλυτερη εναλλακτικη ειναι το XFX 550W στα 70 ευρω, σε πολυ υψηλη τιμη δηλαδη οπως καταλαβαινεις: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.664003 Συνολικα παντως το Antec τροφοδοτικο θα αποτελουσε καλη επιλογη αν το πουλουσαν σε χαμηλοτερη τιμη για τις 7770/7850.
Millennium Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 To συγκεκριμενο ειναι κατω του μετριου και ας ειναι Antec.
manolism Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Παιδιά βρίσκομαι στη γύρα ξανά για νέο tower στα 500-600 ευρώ. Ευπρόσδεκτη κάθε πρόταση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα