corrupted Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Καλο ειναι να μην αρχισουμε συζητηση για loaders δημόσια γιατι μπορει να κλειδωθει το θεμα. 1
lexmark Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αν γινει update του συγκεκριμενου update, μπορει να αλλαξει ονομα και να ληγει σε αλλο νουμερο.Προσεχεις γενικα τα updates που εγκαθιστας στα Windows 7, το καθενα εχει περιγραφη που αναφερει τι κανει. Μην τα εχεις στο αυτοματο γιατι θα γινει παλι το ιδιο. (Στα Windows 8 εχει αλλαξει τακτικη η MS και δεν αναφερει ποιο update "κανει τη δουλεια".) Αν είναι σε update και δεν είναι τίποτα ενσωματωμένο ήδη. Έτσι και αλλιώς, όμως, χρειάζεσαι έναν online λογαριασμό για να έχεις πρόσβαση στο store της, οπότε μπορούν να το ελέγχουν και από εκεί φαντάζομαι. Αλήθεια τι γίνεται με τα 8αρια μέχρι στιγμής σε αυτό το θέμα (έχω μείνει λίγο πίσω εκεί ). 1
corrupted Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αλήθεια τι γίνεται με τα 8αρια μέχρι στιγμής σε αυτό το θέμα (έχω μείνει λίγο πίσω εκεί ). KMS.
lexmark Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Α, ακόμα το ίδιο είναι! Νόμιζα τόσο καιρό θα είχαν προχωρήσει σε πιο sophisticated λύσεις 1
corrupted Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Χαχα! Τι να σου πω, μαλλον οι κατασκευαστες loaders τα εχουν βρει σκουρα. Η MS με τα updates της, τα βρισκει και βρισκεσαι με απενεργοποιημενα Win. Οποτε βολευεσαι με KMS. Καπου πηρε το ματι μου και κατι για "permanent activation via telephone" αλλα δεν εχω ψαχτει. 1
lexmark Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αν είναι το τρικ με το media center, αυτό αν θυμάμαι καλά πρέπει να το έχουν σταματήσει! Anw, not the time and place
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα