xoxlasae Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Θα μου ηταν αρκετα ενδιαφερον να ακουσω τις αποψεις σας επανω στους NAS. Σαν αρχαριος χρηστης που ψαχνεται να αποκτησει εναν home εως small business NAS, θα ηθελα να μου πειτε ποιον κατασκευαστη προτιματε και γιατι..(Synology,Qnap,Thecus κλπ) οπως επισης ποιον απο τους παραπανω θεωρειτε οτι διαθετει το ευκολοτερο Interface για καποιον που δε ξερει και πολλα.. Η τιμη επισης παιζει σημαντικο παραγοντα. Συγκεκριμενα γλυκοκοιταζω τον Synology DS413j λογω τιμης αλλα και χαρακτηριστικων που ειναι μια χαρα για τις αναγκες μου. Εσεις; τι προτεινετε ?
janpap08 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ φίλε που πήρα το synology,το θεωρώ μία από τις καλύτερες αγορές που έκανα ever....απίστευτες δυνατότητες,απλό και εύκολο interface και πολύ καλή υποστήριξη σε συνδυασμό με μία ενεργή κοινότητα.
sureilizer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Και εγω synology υποστηριζω,πολυ καλα μηχανηματα απ'ολες τις αποψεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Πράγματι πολύ καλά τα Synology, προσωπικά είμαι με Thecus το οποίο αν και αρχάριος δεν βρήκα δύσκολο, απλά τα Synology έχουν άριστο support και είναι ακόμα πιο εύχρηστα...
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 αν και θα εκφερω διαφορετικη αποψη απο τους αποπανω εν τουτοις επειδη synology thecus και ολα αυτα ειναι λιγο ακριβα αν καποιον δεν τον πειραζει η καταναλωση ρευματος θα μπορουσες να παρει κατι σαν το hp microserver και να το κανει nas. 2
xoxlasae Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 και κατι αλλο...απο που εχετε τσιμπησει τον δικο σας NAS ? απο ελλαδα η ευρωπη τυπου Amazon ? σας ετυχε κατι που να ειχατε θεμα αποστολης unit πισω με χρεωσεις αναμονες κλπ ? γιατι σκεφτομαι σοβαρα την αγορα μου να την κανω απο το Amazon γερμανιας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 έχεις spare δίσκους καταρχάς? δεν πιστεύω να πας να βάλεις δίσκους με data στο NAS 1
xoxlasae Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 έχεις spare δίσκους καταρχάς? δεν πιστεύω να πας να βάλεις δίσκους με data στο NAS xaxaaxa οχι η αγορα θα γινει πακετο....γιατι λογω εργασιας εχω 23 εξωτερικους usb 2.0 Και δεν την παλευω αλλο. μαλλον θα παρω για αρχη μια τετραδα 3tb και αμα πεσουν καπως η τιμες η επομενη τετραδα θα ειναι 4tb..μαλλον απλου τυπου...WD Green ή blue
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 πήγαινε για Red αν μπορείς, Blue δεν βγαίνουν πάνω από 1ΤΒ
xoxlasae Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 πήγαινε για Red αν μπορείς, Blue δεν βγαίνουν πάνω από 1ΤΒ αυτη ειναι η καινουργια σειρα ε; που κατατασσονται; αναμεσα στους green-blue ή blue-black ? καρφωτα 7200rpm εχουν ? υπαρχει στο NAS διαφορα μεταξυ 5400στροφων και 7200 ? γιατι οτιδηποτε δικτυακο δεν το εχω συνηθισει να ειναι γρηγορο...στα δικα μου τουλαχιστον
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 "Intellipower" σαν τους Green έχουν, είναι η σειρά για NAS της WD...
Retromaniac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Dlink έχω και όλα μια χαρά. Και φθηνότατος. http://sharecenter.dlink.com/products/DNS-320
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Dlink έχω και όλα μια χαρά. Και φθηνότατος. http://sharecenter.dlink.com/products/DNS-320 Μέχρι 2 δίσκους υπάρχουν σε normal τιμές, από κει και πάνω που κοιτάει ο xoxlasae ξεφεύγουν...
xoxlasae Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ναι το 2bay δεν ειναι αρκετο στην περιπτωση μου. στο μυαλο μου εχω ηδη το synology ds413j 340-360ευρω.. και ψαχνομαι για πιθανες εναλλακτικες της ταξης 60-70ευρω πιο πανω ή κατω αναλογα την περιπτωση..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 το DS413J είναι "αργό" πάντως, 44ΜΒ/sec, damn... http://www.smallnetbuilder.com/nas/nas-charts/bar\ δες και το review του http://www.smallnetbuilder.com/nas/nas-reviews/31924-synology-ds413j-diskstation-reviewed 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα