kondoras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Νίο, δεν παραγγέλνουμε κι εμείς έτσι για την πλάκα; ΥΓ. Καλα τωρα πιστευω οτι εχεις καμερα και με βλεπεις! Μολις ανοιξα το θεμα μετα απο ωρες, παταω να σχολιασω τον φιλο απο πανω και οπως εγραφα την συντομη απαντηση μου βλεπω μπανερακι "1 μηνυμα προστεθηκε στο θεμα"... Κανω ποστ και τι βλεπω;;;;;; Δεν παμε καλα!! "The Matrix Has You" 1
Konstantin77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.amazon.fr/Kingston-Technology-Beast-M%C3%A9moire-Non-ECC/dp/B00A77201S/ref=sr_1_10?s=computers&ie=UTF8&qid=1356387185&sr=1-10 παράλληλο προιον που φαίνεται να είναι διαθέσιμο, μπορεί να είναι η σωστή τιμή γιατί είναι και διαθέσιμο τελικά. παρα ταύτα το αρχικό προιον δεν το έχουν αφαιρέσει. ειμαι περιεργος που θα καταλήξει το θεμα... edit: εχει δικιο ο συμφορουμητης παρακατω ειναι cl11 οι διαθεσιμες Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2012 από Konstantin77 1
NteliX Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Πλέον 161 και κατι η τιμή τους. Χρονια πολλα σε ολους, εύχομαι να ολοκληρωθούν η παραγγελίες σας, αν δεν κάτσει η προσφορά πανω απ'ολα υγεία παιδιά.
paparoach Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Πλέον 161 και κατι η τιμή τους. Χρονια πολλα σε ολους, εύχομαι να ολοκληρωθούν η παραγγελίες σας, αν δεν κάτσει η προσφορά πανω απ'ολα υγεία παιδιά. Άλλη μνήμη είναι αυτή. Αυτή που κάνει 80 ευρώ είναι cl10 και όχι cl11..
PETROS13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Άλλη μνήμη είναι αυτή. Αυτή που κάνει 80 ευρώ είναι cl10 και όχι cl11.. θεωρητικά όμως η cl10 θα έπρεπε να είναι πιο ακριβή από την 11.
paparoach Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Θεωρητικά το πακετάκι θα έπρεπε να κάνει 500 ευρώ και όχι 80.Μην ψάχνεις λογική στο πως και τι και γιατί ... 2
non-serviam Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Κανένα review για τις μνήμες υπάρχει; Για να δούμε αν αξίζει η αναβάθμιση...
infimum.gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Οποιος ενδιαφέρεται απο Αθήνα να τις παραγγείλει κ να τις μοιραστουμε;; Εγω θελω 4 ντιμακια. Πμ να κανονίσουμε
Konstantin77 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 βγηκαν το amazon απο πωλητης στις συγκεκριμενες μνημες. νομιζω εχει ανοιξει καινουριους κωδικους για τα προιοντα. μενει να δουμε τι θα μας πουν.
samniotis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ε, τί θα μας πούν, τα κλασσικά! "Μας συγχωρείτε αλλά λόγω ενός λάθους του συστήματος, οι συγκεκριμένες μνήμες τιμολογήθηκαν 300€ κάτω απο την χονδρική ΑΛΛΑ επειδή το amazon είναι ο Άγιος Βασίλης, αποφάσισε να χρεωθεί καμιά 50,000 € για να καλύψει όλους τους πελάτες που παρήγγειλαν. Στην τελική Χριστούγεννα είναι, μήν χαλάσουμε καρδιές!!!!"
Mr_Terror Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Υπομονη παιδια απο αυριο θα δειξουν τις διαθεσεις τους.Παντως ειμαι αισιοδοξος θα εκτελεσουν κανονικα τις παραγγελιες.Μακαρι να βγω αληθινος.
zizu10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Από τη στιγμή που έστειλαν την πρώτη παρτίδα (και δεν εντόπισαν τότε το λάθος), το λογικό είναι να στείλουν και τη δεύτερη.
Captain Nemo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ας ελπίσουμε ο i bill να ροβολήσει φέτος στο φτωχό μας το pcάκι.
Mr_Terror Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Αρχισαν τα οργανα. Bonjour, Nous vous informons que l’article 'Kingston Technology Beast series XMP Kit de 8 Mémoire RAM DDR3 CL10 DIMM 64 Go Noir' que vous avez choisi sur Amazon.fr a fait l’objet d’une erreur d’affichage de prix. Nous avons été contraints de retirer cet article de votre sélection car la vente de ce celui-ci au prix erroné aurait entrainé une vente à perte, ce qui est interdit par la loi. Sachez que votre compte bancaire n'a pas été débité du montant correspondant à cet article. Amazon.fr met tout en œuvre pour que chaque client bénéficie d'un service de qualité irréprochable et des meilleures offres. Nous vous prions de bien vouloir accepter nos excuses pour le désagrément causé et vous remercions pour votre compréhension. Cordialement, Service Client Amazon.frhttp://www.amazon.fr Veuillez noter que ce message d'information a été envoyé à partir d'une adresse ne pouvant recevoir d'e-mails. Merci de ne pas y répondre. Με 2 λογια επεσε ακυρο.
gtferrari Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ορίστε τι έστειλαν σε εμένα: Bonjour,Nous vous informons que l’article 'Kingston Technology Beast series XMP Kit de 8 Mémoire RAM DDR3 CL10 DIMM 64 Go Noir' que vous avez choisi sur Amazon.fr a fait l’objet d’une erreur d’affichage de prix.Nous avons été contraints de retirer cet article de votre sélection car la vente de ce celui-ci au prix erroné aurait entrainé une vente à perte, ce qui est interdit par la loi.Sachez que votre compte bancaire n'a pas été débité du montant correspondant à cet article.Amazon.fr met tout en œuvre pour que chaque client bénéficie d'un service de qualité irréprochable et des meilleures offres. Nous vous prions de bien vouloir accepter nos excuses pour le désagrément causé et vous remercions pour votre compréhension.Cordialement,Service Client Amazon.frhttp://www.amazon.frVeuillez noter que ce message d'information a été envoyé à partir d'une adresse ne pouvant recevoir d'e-mails. Merci de ne pas y répondre. Οπότε άκυρο και σε εμένα! Πήρε κανένας από Αθήνα για να πάρω 3 που θέλω για το pc μου???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα