Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νίο, δεν παραγγέλνουμε κι εμείς έτσι για την πλάκα;

ΥΓ. Καλα τωρα πιστευω οτι εχεις καμερα και με βλεπεις! Μολις ανοιξα το θεμα μετα απο ωρες, παταω να σχολιασω τον φιλο απο πανω και οπως εγραφα την συντομη απαντηση μου βλεπω μπανερακι "1 μηνυμα προστεθηκε στο θεμα"... Κανω ποστ και τι βλεπω;;;;;; Δεν παμε καλα!!  :blink:

"The Matrix Has You" ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.amazon.fr/Kingston-Technology-Beast-M%C3%A9moire-Non-ECC/dp/B00A77201S/ref=sr_1_10?s=computers&ie=UTF8&qid=1356387185&sr=1-10

παράλληλο προιον που φαίνεται να είναι διαθέσιμο, μπορεί να είναι η σωστή τιμή γιατί είναι και διαθέσιμο τελικά. παρα ταύτα το αρχικό προιον δεν το έχουν αφαιρέσει. ειμαι περιεργος που θα καταλήξει το θεμα...

edit: εχει δικιο ο συμφορουμητης παρακατω ειναι cl11 οι διαθεσιμες

Επεξ/σία από Konstantin77
  • Like 1
Δημοσ.

Πλέον 161 και κατι η τιμή τους.

Χρονια πολλα σε ολους, εύχομαι να ολοκληρωθούν η παραγγελίες σας, αν δεν κάτσει η προσφορά πανω απ'ολα υγεία παιδιά.

Δημοσ.

Πλέον 161 και κατι η τιμή τους.

Χρονια πολλα σε ολους, εύχομαι να ολοκληρωθούν η παραγγελίες σας, αν δεν κάτσει η προσφορά πανω απ'ολα υγεία παιδιά.

Άλλη μνήμη είναι αυτή.

Αυτή που κάνει 80 ευρώ είναι cl10 και όχι cl11..

Δημοσ.

Άλλη μνήμη είναι αυτή.

Αυτή που κάνει 80 ευρώ είναι cl10 και όχι cl11..

θεωρητικά όμως η cl10 θα έπρεπε να είναι πιο ακριβή από την 11.

Δημοσ.

βγηκαν το amazon απο πωλητης στις συγκεκριμενες μνημες. νομιζω εχει ανοιξει καινουριους κωδικους για τα προιοντα. μενει να δουμε τι θα μας πουν.

Δημοσ.

Ε, τί θα μας πούν, τα κλασσικά!

"Μας συγχωρείτε αλλά λόγω ενός λάθους του συστήματος, οι συγκεκριμένες μνήμες τιμολογήθηκαν 300€ κάτω απο την χονδρική ΑΛΛΑ επειδή το amazon είναι ο Άγιος Βασίλης, αποφάσισε να χρεωθεί καμιά 50,000 € για να καλύψει όλους τους πελάτες που παρήγγειλαν.

Στην τελική Χριστούγεννα είναι, μήν χαλάσουμε καρδιές!!!!"

Δημοσ.

Υπομονη παιδια απο αυριο θα δειξουν τις διαθεσεις τους.Παντως ειμαι αισιοδοξος θα εκτελεσουν κανονικα τις παραγγελιες.Μακαρι να βγω αληθινος.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έστειλαν την πρώτη παρτίδα (και δεν εντόπισαν τότε το λάθος), το λογικό είναι να στείλουν και τη δεύτερη.

Δημοσ.

Αρχισαν τα οργανα.

Bonjour, Nous vous informons que l’article 'Kingston Technology Beast series XMP Kit de 8 Mémoire RAM DDR3 CL10 DIMM 64 Go Noir' que vous avez choisi sur Amazon.fr a fait l’objet d’une erreur d’affichage de prix. Nous avons été contraints de retirer cet article de votre sélection car la vente de ce celui-ci au prix erroné aurait entrainé une vente à perte, ce qui est interdit par la loi. Sachez que votre compte bancaire n'a pas été débité du montant correspondant à cet article. Amazon.fr met tout en œuvre pour que chaque client bénéficie d'un service de qualité irréprochable et des meilleures offres. Nous vous prions de bien vouloir accepter nos excuses pour le désagrément causé et vous remercions pour votre compréhension. Cordialement, Service Client Amazon.frhttp://www.amazon.fr Veuillez noter que ce message d'information a été envoyé à partir d'une adresse ne pouvant recevoir d'e-mails. Merci de ne pas y répondre.

Με 2 λογια επεσε ακυρο.

Δημοσ.

Ορίστε τι έστειλαν σε εμένα:

Bonjour,

Nous vous informons que l’article 'Kingston Technology Beast series XMP Kit de 8 Mémoire RAM DDR3 CL10 DIMM 64 Go Noir' que vous avez choisi sur Amazon.fr a fait l’objet d’une erreur d’affichage de prix.

Nous avons été contraints de retirer cet article de votre sélection car la vente de ce celui-ci au prix erroné aurait entrainé une vente à perte, ce qui est interdit par la loi.

Sachez que votre compte bancaire n'a pas été débité du montant correspondant à cet article.

Amazon.fr met tout en œuvre pour que chaque client bénéficie d'un service de qualité irréprochable et des meilleures offres. Nous vous prions de bien vouloir accepter nos excuses pour le désagrément causé et vous remercions pour votre compréhension.

Cordialement,

Service Client Amazon.fr
http://www.amazon.fr

Veuillez noter que ce message d'information a été envoyé à partir d'une adresse ne pouvant recevoir d'e-mails. Merci de ne pas y répondre.

Οπότε άκυρο και σε εμένα! Πήρε κανένας από Αθήνα για να πάρω 3 που θέλω για το pc μου???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...