SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Kαθηστε να ρθουνε και βλεπουμε....
zizu10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά μιας και έχουν παραγγείλει ορισμένοι, όσοι από αυτούς σκοπεύουν να δώσουν κάποιες ας το αναφέρουν εδώ για να κανονίσουμε "ομάδες" και να κλείνουμε σιγά-σιγά προτού γίνει μπάχαλο... 1
katsikoula Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 και εγώ θα ήθελα 2χ8GB από κέντρο Αθήνας...
Konstantin77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά μιας και έχουν παραγγείλει ορισμένοι, όσοι από αυτούς σκοπεύουν να δώσουν κάποιες ας το αναφέρουν εδώ για να κανονίσουμε "ομάδες" και να κλείνουμε σιγά-σιγά προτού γίνει μπάχαλο... αν δε δουμε αν θα στειλουν τη 2η παρτιδα δεν εχει νοημα να το κανουμε. μολις αρχισουν, τοτε το κανουμε. μην ασχολουμαστε με κατι που μπορει να αποδειχθει αχρηστο. υπομονη...
Xorxhs! Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 ασε που το κοβω να βγαίνουν σε αγγελίες 3
manosfp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Και ναι κυρίες και κύριοι έχουμε την υποψήφια all time καλύτερη προσφορά που έχει αναρτηθεί στο insomnia!!!! Sent from my iPhone using Insomnia 1
Konstantin77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 φαντάζεσαι να πουλήσεις σε κάποιον σε τιμή αγοράς και να παει ο αλλος να τις βάλει αγγελεία σε υψηλότερη;; πωπω ξεφτίλα... πάντως σκέφτηκα και να τις ανταλλάξω με μεταχειρισμένα κομμάτια γιατι μου λείπουν τα υπόλοιπα του υπολογιστή . Αλλά πραγματικά έχει μέλλον το θέμα. Αν στείλουν τη μεγάλη παρτίδα είναι γυφτιά, αν στείλουν μονο την πρώτη, οκ 2-3 τεμάχεια δεν μπορούν να ρίξουν τις τιμές στην αγορά. ασε που στην ουσία ξερεις τι θα γίνει: Θα πάρει ο άλλος απο εσενα με 25ευρω τα 16gb και θα βγαινει να πουλάει τις παλιές του 50-60 (παρτάλια απο 2gb, 4gb και τέτοια...), εκεί να σε δω τι θα πεις ...
f1vettel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ενδιαφερομαι για 1 dimm των 8GB απο κεντρο Αθηνων Στειλτε μου πμ
PraetorianGR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 πηρα κ εγω.αν καποιος απο αθηνα ασ μ πει.αν της παραλαβω 2
Giovanni27 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Κι εμένα με ενδιαφέρει για 32GB αν παραγγείλει κάποιος από Αθήνα και θέλει να τα μοιραστούμε αν θέλει ας στείλει πμ.
Konstantin77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 τι εννοειτε 1η και 2η παρτιδα? 1η παρτίδα ήταν οι ετοιμοπαράδοτες, 2η παρτιδα είναι αυτες που λέει το amazon οτι σύντομα θα μας ενημερώσει για την αποστολή. η ετοιμοπαράδοτη μου απεστάλη, η μη ετοιμοπαράδοτη είναι ακόμα σε αναμονή και υπάρχει πιθανότητα να απορριφθεί αν τελικά είναι λάθος οι τιμές και το πάρουν χαμπάρι. κατ' εμε έχει πολλες πιθανότητες να μη φάμε άκυρο γιατί οπως είπα και οι τιμές στις υπόλοιπες μνήμες της ίδιας εταιρείας (αποκλειστικά απο το amazon.fr) είναι στο ίδιο καλές τιμές. άρα περιμένουμε... 1
Πέτρος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Κι εμένα ετοιμοπαράδοτες μου έγραφε όταν τις έκλεισα, αλλά ακόμα email αποστολής δεν μου έχει έρθει. Αναμονή...
manosfp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Κάτι δε μου πάει καλά... Έπεσε κι άλλο η τιμή... (-2 ευρώ) Sent from my iPhone using Insomnia
Konstantin77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 δεν βλέπω να έχει πέσει...αν μπει το ελληνικο φπα και τα μεταφορικά, ακριβώς τόσο έκανε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα