Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδιά 1000% λάθος είναι και θα τις ακυρώσουν τις παραγγελίες. Σιγά μην μας δώσουν 64GB μνήμες με 80€

dum spiro spero

Δημοσ.

οκ, ας ειναι ετοιμος καποιος που παραγγελνει οτι θα το ακυρωσουν, αλλα για οσες ηταν διαθεσιμες δε το νομιζω παραυτα. και ηταν διαθεσιμες οταν το ειδα δεν ειναι οτι ηταν εξαντλημενο το προιον απο την αρχη. Ειδωμεν

Δημοσ.

Χιλιαδες (εως δεκαδες χιλιαδες ανετα) παραγγελιες, χιλιαδες διαβεβαιωσεις οτι η τιμη ειναι πραγματικη και σωστη απο το αμαζον και στο τελος εφαγαν ολοι ανεξαιρετως το μεγαλυτερο ακυρο που εχω δει μεχρι σημερα!

• Like 1
Δημοσ.

Σε εξώφθαλμα λάθος τιμές το αμαζον κανει ακριβως αυτό που κανει το getitnow και το πλαισιο..

Πιθανως αν η λαθος τιμη είναι 10-15% χαμηλοτερη απο την σωστη να το στελνει..Αλλά σε μεγαλες διαφορες ενα email ακυρωσης και τελος..Τουλαχιστον αυτο κανει το αγγλικο ,τσεκαρισμενα.. Αν τιμουσε και τις λαθος τιμες θα ηταν αψογο..Οπως και να εχει ειναι καλυτερο από ολους τους Ελληναρες παρολο Που δινει ακυρωσεις σε προιοντα με λαθος τιμη.

Προσωπικά μου εχει τυχει 2 φορες. Η μια ηταν σε ενα bd writer που η τιμη ηταν φανερα λαθος(25 λιρες) αλλά είπα να δοκιμάσω επειδη είναι το αμαζον. Παρολαυτα οι ελπιδες μολυ διαψευστηκαν..

Το συμπερασμα; Αν η τιμή είναι λαθος και εχουν γινει πολλές παραγγελιες δε νομιζω να σταλει εκτος αν οι Γαλλοι ειναι καλυτεροι..

• Like 1
Δημοσ.

ηταν ολα διαθεσιμα παιδες; μπορει μετα να το ξανασκεφτονται, αλλα στα διαθεσιμα που ειναι και λιγα δε νομιζω οτι θα ασχοληθουν...

Δημοσ.

Παρήγγειλα και εγώ.

Αν τυχόν έρθουν και θέλει κάποιος φίλος 16-32gb να στείλει pm να κανονίσουμε αλλιώς θα μπουν αγγελία.(σε ανάλογη τιμή και έχω 1000% πάνω)

Δημοσ.

τοτε λεω να σταματησουμε τις παραγγελειες και να ξαναρχισουμε οταν θα εχουν φυγει οι πρωτες, για να μη μας παρουν χαμπαρι!!

χαχαχαχα

Δημοσ.

Οταν πλεον φυγουν οι πρωτες δε θα χρειαζεσαι το αμαζον, θα μπορεις ανετα να παρεις τις μνημες και απο τις αγγελιες του insomnia οπως παντα σε καταπληκτικες τιμες!

• Like 7
Δημοσ.

Aν τα στειλουν οντως, ποτε παιζει να παραλαβει καποιος? Λετε να αργησουν πολυ?

Ειμαι Αθηνα, αν καποιος εχει κανει παραγγελια ηδη και ψαχνει να τις μοιραστει, ας μου πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...