Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι παιδες κατι κινείται.. λεει οτι θα "σταλουν συντομα" στην καρτα των παραγγελειών, ενω σε κατι αλλες που εχω λεει οτι "δεν εχουν ακομα αποσταλει"

Δημοσ.

Τις ίδιες με εσένα παρήγγειλα λογικά (32GB στα 80+euro) απλά έβαλα 2 τεμάχια στο καλάθι. :)

ααα ετσι πές μου καλά νέα φίλε μου ..εγώ παρήγγειλα λίγες μέρες μετα απο σένα οπότε μπαίνω κι εγώ σε σειρά..εξαιρετική προσφορά ελπίζω να κινηθεί και σε μένα.

Δημοσ.

Επομενη τιμη του κιτρινομαγαζου για παρομοιες >80 ευρω... ή θα μας τρελανουν ή βρηκαν τον προμηθευτη των Γαλλων ή εχει να πεσει γελιο...

• Like 1
Δημοσ.

Επομενη τιμη του κιτρινομαγαζου για παρομοιες >80 ευρω... ή θα μας τρελανουν ή βρηκαν τον προμηθευτη των Γαλλων ή εχει να πεσει γελιο...

Εχουν κάνει σίγουρα λάθος μια και στο newegg που ψωνίζω συνήθως έχουν $80. Αν είσαι τυχερός όμως μπορεί να περάσει - ένας φίλος χθες παρήγγειλε ενα κιτ 2x8GB Trident 1600 CL7 (!!!) στα 43€ και περιμένει παραλαβή στις 10 του μήνα. Αν δεν πεσουν πολλοί να το πάρουν χαμπάρι μπορεί και να είσαι τυχερός...

Δημοσ.

Εχουν κάνει σίγουρα λάθος μια και στο newegg που ψωνίζω συνήθως έχουν $80. Αν είσαι τυχερός όμως μπορεί να περάσει - ένας φίλος χθες παρήγγειλε ενα κιτ 2x8GB Trident 1600 CL7 (!!!) στα 43€ και περιμένει παραλαβή στις 10 του μήνα. Αν δεν πεσουν πολλοί να το πάρουν χαμπάρι μπορεί και να είσαι τυχερός...

για ποιές λές οτι έχουν 80?

Δημοσ.

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="giorginho" data-cid="5177740" data-time="1357669163"><p>Μαλλον για αυτες που το κιτρινομαγαζο πλεον δειχνει "εξαντλημενες"!!</p></blockquote>Οι G.SKILL F3-1600C11D στα 1600ΜΗz ήταν στα 36 Ευρώ αντί $80 στο newegg. Με τόσο 'δίαιτα' στη τιμή πως να μην εξαντληθούν...

Δημοσ.

Εγώ μόλις παρέλαβα, factory sealed κουτί. Έχει 4 δυάδες μέσα, αλλα ο κωδικός τους είναι με /64 στο τέλος, υποδηλώνοντας ότι είναι 64άρι kit. Ευχαριστούμε Konstantin77!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...