Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από πού τις πήρε άραγε...

Βάλε και σύ μιά φωτό την απόδειξη αγοράς βρε Halvas0000 απο το μαγαζί που τις αγόρασες, να μήν δημιουργούνται τέτοιες παρεξηγήσεις!!!

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο παιδι που εκανε παραγγελια και του εχουν στειλει ενημερωση οτι εχουν αποσταλλει και εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης?

Ειδανικα να του εχουν χρεωσει και τα χρηματα στην καρτα (για να ειναι 101% σιγουρο οτι εχει δεσμευτει η παραγγελια) ??

εαν υπαρχει καποιος ας το πει εδω αν δεν του ειναι κοπος

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο παιδι που εκανε παραγγελια και του εχουν στειλει ενημερωση οτι εχουν αποσταλλει και εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης?

Ειδανικα να του εχουν χρεωσει και τα χρηματα στην καρτα (για να ειναι 101% σιγουρο οτι εχει δεσμευτει η παραγγελια) ??

εαν υπαρχει καποιος ας το πει εδω αν δεν του ειναι κοπος

είπαμε, στάλθηκαν οσες σε οσους υπηρχαν διαθεσιμα κομματια κατα την παραγγελεία. 3 ημασταν και άλλος 1-2 που πηραν τα 32gb νομιζω. ολες οι παραγγελειες σε αναμονη ακυρωθηκαν. ημερομηνια εμενα μου εστειλαν 9 γενάρη, αλλα τι να το κανεις;

Δημοσ.

χθες εφυγαν οι C11 από το amazon και τις περιμένω ως 4 του μήνα. Δεν είναι τα 90 ευρώ τιυ άλλου πακέτου, αλλά και τα 160 είναι αξιοπρεπής τιμή, αφού ακόμα τις βρίσκω σε άλλα μαγαζιά στα 500+

Δημοσ.

την εκανα την παραγγελεία για τις 32GB CL10 στα 90 ευρω οποτε έρθει τώρα δεν τις βιάζομαι.. Μια ερώτηση τα λεφτά απο την κάρτα τα πέρνει αφου γίνει το dispatch ; νομίζω έτσι γίνεται αν θυμάμαι καλά απλά θέλω μια επιβεβαίωση..

Δημοσ.

την εκανα την παραγγελεία για την 32αρα οποτε έρθει τώρα.. Μια ερώτηση τα λεφτά απο την κάρτα τα πέρνει αφου γίνει το dispatch ; νομίζω έτσι γίνεται αν θυμάμαι καλά απλά θέλω μια επιβεβαίωση..

Ελεγχει οτι υπαρχουν τα λεφτα, τα τραβαει, και το στελνει!
Δημοσ.

Ελεγχει οτι υπαρχουν τα λεφτα, τα τραβαει, και το στελνει!

αυτο ρωτάω σε ποια φάση τα τραβάει τα λεφτά μόλις γίνει διαθέσιμο και το κάνει dispatch; γιατι αν θυμάμαι καλά οταν ειναι pending οι παραγγελίες δεν τραβάει λεφτά απο την κάρτα..

PS απο τι βλέπω για να σου δίνει δυνατότητα να αλλάξεις τον τρόπο πληρωμής μέσα απο την παραγγελία δεν έχει τραβήξει απο την κάρτα παρα μόνο οταν θα γίνει dispatched. 

Δημοσ.

αυτο ρωτάω σε ποια φάση τα τραβάει τα λεφτά μόλις γίνει διαθέσιμο και το κάνει dispatch; γιατι αν θυμάμαι καλά οταν ειναι pending οι παραγγελίες δεν τραβάει λεφτά απο την κάρτα..

Τωρα καταλαβα τι ρωτησες, ναι, και εγω αυτο θυμαμαι, οταν γινει διαθεσιμο τα τραβαει.

Με μικρη επιφυλαξη, γιατι εχει πολυ καιρο να αγορασω κατι temporarly out of stock, ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος.

Παντως, οπως και να χει, αν παει να τα τραβηξει και δε μπορεσει, σου δινει παλι αρκετο χρονο (μερες) να βαλεις τα χρηματα, και ξανα δοκιμαζει, οποτε δεν εχεις προβλημα in any case.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...