Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μωρε το γέλιο είναι που γράψαμε 8 σελίδες σχετικά με το αν θα τις στείλουν ή όχι και τώρα θα γράψουμε άλλες τόσες με τα άκυρα!!!

:-D :-D :-D :-D :-D

ΥΓ: Ψάχτε για προσφορές σε RAM, ξαφνικά τα 8 φαίνονται πολύ λίγα - μας γλυκάναν με τα 64 και τώρα ποιός μας πιάνει!!!! B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοίτα, εχεις δίκιο αλλά και άδικο. Ηταν διαθεσιμα οταν τα πρωτοπόσταρα και 2-3 φυγαν και οχι μονο αυτο αλλα ειχαν πολλά παρεμφερη προιοντα σε αντιστοιχες τιμες. Θέλω να πω ότι έμειαζε πειστικό το όλο θέμα. και εγω αν το ηξερα θα παρήγγελνα ολα τα διαθέσιμα και τελειωνε. η βλακεια ηταν που δεν παραγγείλαμε ολα τα διαθεσιμα προιοντα και εστιαστηκαμε στο καλύτερο. τεσπα...

Επεξ/σία από Konstantin77
Δημοσ.

το θέμα είναι να κατάφεραν κάποιοι να πάρουν ώστε να αξίζει και ο κόπος σου!

απο μένα ένα μπράβο το χεις - ένας να καταφέρει να παραλάβει, κέρδος είναι!

• Like 3
Δημοσ.

Τα αετογερακίσια μάτια των μελλών του άυπνου-άγρυπνου φόρουμ θα συνεχίσουν να περιπολούν.  :-) 

Προσφορές τρέμετε οι Ζορό καραδοκούν.  :P

Μπράβο στο παιδί που το ξεκίνησε επόμενο ραντεβού στο amazon ιαπωνίας. ;)

• Like 3
Δημοσ.

Και στα 161€ πάντως με ψήνει και πάλι..

Μιας και 85€ για 32GB μου φαίνονται μια χαρά τιμή. Τα άλλα 32 θα τα δώσω σε φίλο μου.

Βέβαια στην ίδια τιμή (για 32Gb) παίζουν και αυτές που είναι CL10.

Ποιές οι διαφορές σε CL10 και CL11;

Δημοσ.

οτι θελουν 1 παραπανω κύκλο στην ανάγνωση. άμα τις κλοκάρεις όμως χαμηλότερα συνήθως κερδίζεις πίσω τους κύκλους αυτούς (που άλλωστε διαρκούν περισσότερο πλέον αφού έχει χαμηλότερη ταχύτητα). δε νομιζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο. να περιμένεις ότι οι 2ες που εγραψες, θα ακυρωθούν επίσης και μάλλον και οι πρώτες. μονο αν ηταν διαθέσιμες υπήρχε περίπτωση κατα τη γνώμη μου.

Δημοσ.

στα 32 κ 80 ευρώ καλύτερα δεν γίνεται χάρισμα ειναι....!!!! το θέμα ειναι οτι και τα 8 που έχω μια χαρά ειναι δεν εχω χρειαστεί ποτέ παραπάνω ... Ειμαστε λίγο άπληστοι μου φαίνεται...

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα μια παραγγελία χθες το βράδυ 2x 32GB CL10 @180euro. Πάλι δεν μου εμφάνισε delivery estimate...

Και ακόμα δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση... Μάλλον πάμε για δεύτερο άκυρο... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...