AzaZyL Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Σε αυτούς που κράζουν, μπορούν να προτείνουν κάτι καλύτερο με 200 ευρώ?
mpokwsths Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δεν κράζω αλλά μπορώ να προτείνω κάτι σαφώς καλύτερο με ελάχιστα παραπάνω λεφτά. Βγαίνει με την προσφορά -10% στα 223€: http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/samsung-gt-i9070-galaxy-s-advance-mayro-8gb/prod2251400pp/#.UNdePUPcCI8 Ακόμα ένα (αναβαθμίσιμο σε 4.0): http://www.skroutz.gr/s/1743578/Panasonic-Eluga.html
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Σε αυτούς που κράζουν, μπορούν να προτείνουν κάτι καλύτερο με 200 ευρώ? Φυσικα. http://www.skroutz.gr/s/1872154/Sony-Xperia-Sole.html?keyphrase=xperia+sola http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sola-4408.php http://www.skroutz.gr/s/1799147/Sony-Xperia-U.html?keyphrase=xperia+u http://www.gsmarena.com/sony_xperia_u-4437.php Διπυρηνα αμφοτερα. Kαι κυκλοφορησαν φετος για πρωτη φορα...
Galaxy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μια χαρά το κινητό και σίγουρα οι πιο πολλοι δεν είναι καλυμένοι με 15 ευρώ κινητό .
Millennium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Σε αυτούς που κράζουν, μπορούν να προτείνουν κάτι καλύτερο με 200 ευρώ? Για καλυτερο δε ξερω αν ειναι 100% all around αλλα υπαρχει και το Huawei Ascend G330 εκτος απο αυτα που αναφερθηκαν.
spiroslal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια τα sony sola και κυριως u είναι ΜΑΚΡΑΝ καλυτερα απο το αrcs .... Μονο πλεονεκτημα η μεγαλυτερη οθονη του αλλα ο συνδυασμος κακων χρωματων και αναλυσης το φερνει και εκει πολυ πίσω απο τα 2 παραπάνω.Ειδικά το u το βρίσκεις 160 ευρώ στο skroutz και έχει πολύ καλη αναλυση και χρωματα ενω είναι snappy σε μενου και browser .Το arcs επειδη το εχω χρησιμποποιήσει δεν το κοστολογώ πάνω απο 130 ευρώ ειναι πολύ αργό σε απόδοση και σου σπαει τα νευράκια φουλ....200 ευρω ειναι κοροιδια για τέτοιο επεξεργαστή και γενικα τέτοια απόδοση...
christs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Σε οσους προηγουμενως θιχτηκαν με τις αληθειες που εγραψα, πηρατε τις απαντησεις που επρεπε απ τις προτασεις κινητων που σας εγραψαν τα παιδια. Δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω, προφανως ειμαι ασχετος, ξερετε καλυτερα απο μενα την αγορα των κινητων και αρα κρινετε οτι εν ετει 2013 ενα μονοπυρηνο που ξεστοκαρεται αξιζει 200 ευρω. Με γεια σας με χαρα σας ευχαριστουμε πολυ δε θα παρουμε. 2
saab_21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 ακριβο το κινητο για αυτα που προσφερει οταν πλεον εχουν πεσει πολυ οι τιμες των galaxy s2 και galaxy nexus.καλη τιμη για το συγκεκριμενο για να πεις οτι ειναι καλη προσφορα ειναι τα 150 ευρω 1
eko13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Το U ειναι χωρις καρτα μνημης που λεγαμε πριν οτι ειναι "αναχρονιστικο". Και οποιος τραβαει καμμια φωτο ή βαζει καμμια εφαρμογη μεγαλη ξερει οτι τα 8 ειναι λιγα... Δεν ειχα εικονα οτι εχουν πεσει κατω απο 200, ειχα μεινει στα 200+ Παντως το τι εξυπηρετει καποιον ειναι καθαρα προσωπικο του θεμα, αν μου λεγανε με 150 ευρω μπορεις να αγορασεις αηφον 5 ή xperia pro, προσωπικα θα αγοραζα το διετιας xperia pro, ή μαλλον θα αγοραζα το αηφον, θα το πουλαγα και θα αγοραζα το προ και θα μου μεναν και λεφτα Τα δεκαπυρηνα, εικοσαπυρινα, δεν μου λενε κατι, το κινητο το θελω για τις λειτουργιες και οχι για τις επιδοσεις, ας τα εχει ολα και ας ανοιγει στο δευτερολεπτο αντι για το μισο... Οποτε οπως καταλαβενετε δεν θα επαιρνα κανενα απο ολα αυτα παρα μονο το προ, χωρις πληκτρα τα θεωρο μη βολικα... Οι εταιριες εχουν αντιθετη αποψη και μας εχουν γεμισει με αφης και μονο στα απλα εχουν πληκτρα...
Grey Warden Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Το Xperia Sole στα 190 ευρώ αξίζει. Το Arc S στα 200 ευρώ είναι πεταμένα λεφτά στη κυριολεξία.
mpokwsths Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που αξίζει σίγουρα και με χίλια είναι το Panasonic Eluga. Διπύρηνο με 1GB RAM, μεγάλη (4.3) και πανέμορφη AMOLED οθόνη. Συμπαγής συσκευή και αδιάβροχο... Ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα!
yilliy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 ..... Απαράδεκτο οι διαχειριστές τόσες ημέρες να μην έχουν ακόμη λύσει το πρόβλημα με τον Chrome και να μην μπορούμε να δημοσιεύσουμε κάτι. Εργαλεία -> Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης... -> Άδειασμα της προσωρινής μνήμης σόρι για το off topic 1
Millennium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που αξίζει σίγουρα και με χίλια είναι το Panasonic Eluga. Διπύρηνο με 1GB RAM, μεγάλη (4.3) και πανέμορφη AMOLED οθόνη. Συμπαγής συσκευή και αδιάβροχο... Ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα! Επεσε πολυ η τιμη του.Πανω απο 400 ειχε οταν βγηκε.Ειναι κομψο και ειναι και αδιαβροχο οπως ειπες.Η οθονη του ειναι OLED.Μειον οτι δεν παιρνει καρτες μνημης,εχει σχετικα μικρη μπαταρια,δεν εχει led flash και ραδιο.
giorginho Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Παντως το τι εξυπηρετει καποιον ειναι καθαρα προσωπικο του θεμα, αν μου λεγανε με 150 ευρω μπορεις να αγορασεις αηφον 5 ή xperia pro, προσωπικα θα αγοραζα το διετιας xperia pro, ή μαλλον θα αγοραζα το αηφον, θα το πουλαγα και θα αγοραζα το προ και θα μου μεναν και λεφτα Τα δεκαπυρηνα, εικοσαπυρινα, δεν μου λενε κατι, το κινητο το θελω για τις λειτουργιες και οχι για τις επιδοσεις, ας τα εχει ολα και ας ανοιγει στο δευτερολεπτο αντι για το μισο... Οποτε οπως καταλαβενετε δεν θα επαιρνα κανενα απο ολα αυτα παρα μονο το προ, χωρις πληκτρα τα θεωρο μη βολικα... Οι εταιριες εχουν αντιθετη αποψη και μας εχουν γεμισει με αφης και μονο στα απλα εχουν πληκτρα... Κοιτα, κι εγω μονο με πληκτρα δουλευω το μονο touch-αποκλειστικο που εχω ειναι το nexus 7 και ακομα κι εκει δεν μπορω να πληκτρολογησω ουτε με τη μιση ταχυτητα απο οτι στα e61i, galaxy y pro, αλλα αυτο το "το θελω για τις λειτουργιες και οχι για τις επιδοσεις" σε σχεση με το απο κατω προηγουμενο ποστ σου με μπερδεψε λιγακι.... (γενικα η τελευταια φραση στο απο κατω με μπερδευει απο μονη της ) Πωπω παλιατζουρα, τραβαει 8MP, εχει φλας, παιρνει καρτα μνημης, μπροστινη καμερα, 4,2 ιντζες οθονη... Χαλια, χαλια υπαρχουν δεκαδες τηλεφωνα σε αυτην την τιμη... Οταν καταλαβαιτε οτι σε αυτην την τιμη δεν υπαρχουν τηλεφωνα που να κανουν τα αυτονοητα τα ξαναλεμε... Τι να το κανω το icecream οταν μου δινει τηλεφωνο με 3,2 ΜP!! χωρις φλας!
runner69 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που αξίζει σίγουρα και με χίλια είναι το Panasonic Eluga. Διπύρηνο με 1GB RAM, μεγάλη (4.3) και πανέμορφη AMOLED οθόνη. Συμπαγής συσκευή και αδιάβροχο... Ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα! Κοντα σε αυτα τα λεφτα υπαρχει και το alcatel 997D που εχει ερθει Ελλαδα αλλα το περιμενουν και με εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας. Υπερ Panasonic: μικροτερες διαστασεις, πιο ελαφρυ,μεγαλυτερη αναλυση,nfc. Υπερ alcatel: δικαρτο, card-slot, μπροστινη καμερα, radio, led φλας, μεγαλυτερη μπαταρια. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5110&idPhone2=4560
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα