barcode7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα παιδες και καλες γιορτες. ειμαι σε διλημμα και σε σημερινο τριλημμα. ειμαι αναμεσα σε sony xperia S και iphone 4. αλλα βλεποντας σημερα την προσφορα του galaxy s3 στα 500 ευρω εχω μπει σε σκεψεις. ποια ειναι η αποψη σας? να σημειω8ει οτι το τρεχων κινητο μου ειναι nokia με λειτουργικο symbian
panagiotis3600 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Και εγω φιλε μου μια απ τα ιδια Nokia με symbian Αλλα προτειμω το Galaxy s3 ειναι το καλυτερο! και απο το xperia s και απο το Iphone 4 Βεβαια το iphone 4 εχει ξεπεραστει οποτε δεν θα στο προτεινα με τιποτα, εκτος και αν εχεις κολλημα με ios-iphone κλπ... Απ την αλλη μερια ομως αν εμβαθύνουμε στα 2 κινητα θα παρατηρήσουμε κατευθείαν οτι το Galaxy εχει 4πυρηνο επεξεργαστη ενω το αλλο 2πυρηνο, αλλα δεν θα το επερνα μονο για τον επεξεργαστη του ! Σαφως και πιο ακριβο αλλα οτι δινεις παιρνεις
papp0us Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 To xperia S το πήρα και το πούλησα σε μια βδομάδα, δε με βόλεψε καθόλου. Τα κουμπάκια του με δυσκόλεψαν αρκετά, και το διαφανές κομμάτι με τα εικονίδια έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Μέχρι 400, η κοιτάς για iPhone αν αυτό θέλεις, ή απο Android, δες για Galaxy Nexus, ή HTC One X, Αν έχεις άκρη στο εξωτερικό(αγγλία-γερμανία) και δε σε πειράζει να περιμένεις, τότε αβασάνιστα το Nexus 4 είναι όμως θέμα το πως θα το βρείς.
barcode7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 το nexus το βρηκα στα 300 στο πλαισιο,αλλα δεν με ενθουσιασε κα8ολου,το βρηκα ξενερωτο. το one x οντως σε αυτη τη τιμη κομπλε,αλλα στο public μου τα μασαγαν αρκετα. εχεις ενα δικιο για την δυσκολη χρηση του xperia,αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα συνηθειας. παναγιωτη και εγω αυτο πιστευω,αλλα ειναι στα 100 ευρω η διαφορα και το σκεφτομαι.
panagiotis3600 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 To xperia S το πήρα και το πούλησα σε μια βδομάδα, δε με βόλεψε καθόλου. Τα κουμπάκια του με δυσκόλεψαν αρκετά, και το διαφανές κομμάτι με τα εικονίδια έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Μέχρι 400, η κοιτάς για iPhone αν αυτό θέλεις, ή απο Android, δες για Galaxy Nexus, ή HTC One X, Αν έχεις άκρη στο εξωτερικό(αγγλία-γερμανία) και δε σε πειράζει να περιμένεις, τότε αβασάνιστα το Nexus 4 είναι όμως θέμα το πως θα το βρείς. Πραγματικα το εχω δει σε πολους φιλους γνωστους και δεν μου εχουνε πει τιποτα για τα κουμπακια το κινητο ειναι μια χαρα ! υπηρχε ενα προβλημα παλιοτερα στην οθονη που κιτρίνιζε αλλα εδωσε σαν εγγυηση σε ολο τον κοσμο να παει να το αλλαξει χωρις κοστος!
barcode7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 για να σας πω την αληθεια χθες ημουν ετοιμος να παρω το iphone αλλα δεν το βρηκα ετοιμοπαραδοτο και το αφησα. μπορει να ειναι και σημαδι( ) 1
panagiotis3600 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 για να σας πω την αληθεια χθες ημουν ετοιμος να παρω το iphone αλλα δεν το βρηκα ετοιμοπαραδοτο και το αφησα.μπορει να ειναι και σημαδι( ) εχω να τονισω ομως οτι το Ios παραμενει το ιδιο απο το 1ο ! ενω τα android αλλαζουν συνεχως , και αν θες να το "σπασεις" ειναι πολυ δυσκολο στα iphone κλπ! αλλα δεν ξερω και πολυ καλα οποτε διαλεγεις και παιρνεις!! Δε θελω να σε πιεσω !! ΤΟ ΑΝΔΡΟΙΔΔΔ ΠΑΡΕΕ
Ntinaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 με 450 παιρνεις το galaxy s 3 me 16gb!δεν αξιζουν 50 ευρω παραπανω για το 32ρι.
anta_n Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 αφού είσαι απαιτητικός στα 450 παίρνεις Xperia T που παίζει να είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ειδικά αν σου αρέσει το design των xperia (που για να το βάζεις στις επιλογές μάλλον σου αρέσει), το θεωρώ μονόδρομο αν μπορείς να φτάσεις στα 450.
disqualified Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 παρε το iphone 4. Αν ηθελες android με μεγαλη οθονη θα ειχες παρει το nexus και θα χοροπηδαγες κιολας
barcode7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 μπα για το xperia t,περαν της σχεδιασης δεν υπαρχουν χτυπητες διαφορες με το s για να δικαιολογησουν την διαφορα
0verc0me Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Επισης κοιτα την προσφορα που υπαρχει για το Galaxy Note 2: http://www.insomnia.gr/topic/468413-samsung-galaxy-note-2-450e/ μιας και ειναι αναμεσα στα λεφτα που διαθετεις και στην τιμη του s3.
barcode7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) δεν προκειται να βολευτω με τοσο μεγαλη οθονη και δεν νομιζω να ισχυει ακομα Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2012 από barcode7
0verc0me Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 απο θεμα προσφορας ισχυει εως 11/1/2013. Επισης εχει και προσφορα το πλαισιο +150 δωροεπιταγη http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Note-II-Blue-With-maps-Ginius-GT-N7100TADEUR.htm Αλλα και παλι αν το θεμα ειναι οθονη τοτε οκ.
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 520 εχει το κινητο χωρις τη μουφοπροσφορα του πλαισιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα