g64m Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα....εκανα φορματ απο xp σε windows 7 το netbook μου..κ τωρα που θελω να παρω κατι φωτογραφιες απο το κινητο οταν το συνδεω με το netbook δεν μου το εμφανιζει αλλα φορτιζει κανονικοτατα....τ ν κανω? απλως να πω πως πριν το φορματ διαβαζε κανονικοτατα την συσκευη..ευχαριστω
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 κοιτα στις ρυθμισεις κινητου να ειναι σε μαζικη αποθηκευση usb η να βαλεις το αντιστοιχο pc suite software του κινητου σου στο pc
g64m Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 κοιτα στις ρυθμισεις κινητου να ειναι σε μαζικη αποθηκευση usb η να βαλεις το αντιστοιχο pc suite software του κινητου σου στο pc τι εννοεις φιλε μ? βασικα πρωτη φορα μου συμβανει να βαζω μια συσκευη με usb καλωδιο και ν μην το δειχνει...κ το περιεργο ειναι οτι πριν εδειχνε...επισης εβαλα κ την φωτογραφικη μ και μ το εδειξε μια χαρα..δεν ξερω τι συμβανει.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 τι κινητο ειναι windows phone, smartphone η απλο κινητο?
g64m Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 τι κινητο ειναι windows phone, smartphone η απλο κινητο? windows phone
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 κατεβασε αυτο http://handheld.softpedia.com/progDownload/Windows-Mobile-Device-Center-Download-39463.html και επελεξε αναλογα με το λειτουργικο που εχεις 32 bit η 64 bit
g64m Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 κατεβασε αυτο http://handheld.softpedia.com/progDownload/Windows-Mobile-Device-Center-Download-39463.html και επελεξε αναλογα με το λειτουργικο που εχεις 32 bit η 64 bit ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΦΙΛΕ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα