Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αλλαξα σκληρο και το ps3 δεν ανοιγει καθολου εικονα μηδεν καμια ιδεα

δεν μπενει ουτε στο recovery menu καμια ιδεα τι μπορει να γινετε

Δημοσ.

Firmware ξαναπερασες επανω με την αλλαγη δισκου;

reset video settings εκανες; (post #27)

http://www.insomnia.gr/topic/467362-faq-ερωτήσεις-απαντήσεις-για-cfw-στο-playstation-3/?p=52618508

προσεξε γιατι δε θελει και πολυ να το μπερδεψεις με το recovery menu

Επισης δοκιμασε με καλωδιο scart να δεις αν ανοιγει μεσω reset video settings

Δημοσ.

Διαβασες ολα τα προηγουμενα ποστ που εχω γραψει;

Με τη σειρα δοκιμαζεις τα εξης:

1. Reset Video Settings (και με SCART/multi και με HDMI)

2. Εφοσον σου ανοιξει ετσι δοκιμασε rebuild database στο recovery menu. Αν δε δουλεψουν αυτα τοτε

3. Εκ νεου περασμα firmware απο στικακι μεσω recovery menu και φορματ.

Δημοσ.

παιδες το στικακι πρεπει να ειναι σε ΦΑΤ32 φορμαρισμενο για να το δει και το φιρμγουερ να ειναι μεσα σε φακελο  PS3/UPDATE/

Δημοσ.

δυστυχώς τπτ από τα παραπάνω δεν δούλεψε ευχαριστω πάντως

Διαβασες ολα τα προηγουμενα ποστ που εχω γραψει;

Με τη σειρα δοκιμαζεις τα εξης:

1. Reset Video Settings (και με SCART/multi και με HDMI)

2. Εφοσον σου ανοιξει ετσι δοκιμασε rebuild database στο recovery menu. Αν δε δουλεψουν αυτα τοτε

3. Εκ νεου περασμα firmware απο στικακι μεσω recovery menu και φορματ.

ναι διάβασα όλα τα σχετικά άρθρα πριν γράψω.

είναι λες και κρασαρε ανάβει για λίγο και μετά σβήνει μόνο του (όταν σβήνει δεν ανάβει καν το κόκκινο φωτάκι πρέπει να πατήσω το κουμπί κάνει ένα μπιπ και μετά ανάβει κόκκινο) δεν μπαίνει ούτε se safe mode (δεν θυμαμε πως το λένε)

Δημοσ.

δυστυχώς τπτ από τα παραπάνω δεν δούλεψε ευχαριστω πάντως

ναι διάβασα όλα τα σχετικά άρθρα πριν γράψω.

είναι λες και κρασαρε ανάβει για λίγο και μετά σβήνει μόνο του (όταν σβήνει δεν ανάβει καν το κόκκινο φωτάκι πρέπει να πατήσω το κουμπί κάνει ένα μπιπ και μετά ανάβει κόκκινο) δεν μπαίνει ούτε se safe mode (δεν θυμαμε πως το λένε)

βαλε τον παλιο σκληρο επανω να δεις αν θα αναψει η κονσολα.

Δημοσ.

Παιδια τα φωτα σας.

Εχω ενα ps3 fat 80gb και του εχω κανει jailbreak.

Μερικα παιχνιδια μου παιζουν απο το σκληρο (μεταφορα στον εσωτερικο και play) και καποια αλλα δεν παιζουν. Γινετε κανονικα μεταφορα αλλα δεν παιζουν κολλανε σε μια μαυρη οθονη και κανω και το κολπο με το bd mirror (συγκεκριμενα medal of honor warfighter - pes 2015 - sniper ghost warrior 2 αυτο δεν παιζει καθολου).

Αυτο που με εχει κουφανει ομως είναι οτι παιζουν απο τον εξωτερικο σκληρο κατευθειαν (μεσω usb συνδεσης).

Γιατι γινετε αυτο ρε παιδες μηπως ξερετε? Οποιος ξερει ας μου πει γιατι εγω ειμαι καινουργιος στα πραγματα (μολις 1ας εβδομαδας).

Δημοσ.

Παιδια τα φωτα σας.

Εχω ενα ps3 fat 80gb και του εχω κανει jailbreak.

Μερικα παιχνιδια μου παιζουν απο το σκληρο (μεταφορα στον εσωτερικο και play) και καποια αλλα δεν παιζουν. Γινετε κανονικα μεταφορα αλλα δεν παιζουν κολλανε σε μια μαυρη οθονη και κανω και το κολπο με το bd mirror (συγκεκριμενα medal of honor warfighter - pes 2015 - sniper ghost warrior 2 αυτο δεν παιζει καθολου).

Αυτο που με εχει κουφανει ομως είναι οτι παιζουν απο τον εξωτερικο σκληρο κατευθειαν (μεσω usb συνδεσης).

Γιατι γινετε αυτο ρε παιδες μηπως ξερετε? Οποιος ξερει ας μου πει γιατι εγω ειμαι καινουργιος στα πραγματα (μολις 1ας εβδομαδας).

εχεις απαντησεις σε πμ νωριτερα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το δικό μου ανάβει και σβήνει μετά από λίγο...τι πρέπει να κάνω;

λογικα YLOD(Yellow light of Death)

τι κονσολα ειναι?

Δημοσ.

Το YLOD στο PS3 αποφευγεται με καποια συντηρηση οπως η αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας και ο καθαρισμος?Σε ποιο σημειο γινεται η βλαβη?

Εκτος απο αυτα τα 2 υπαρχει κατι αλλο που χρειαζεται αλλαγη,καθαρισμα η αντικατασταση για να αντεξει το PS3 παραπανω καιρο?

Δημοσ.

Το YLOD στο PS3 αποφευγεται με καποια συντηρηση οπως η αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας και ο καθαρισμος?Σε ποιο σημειο γινεται η βλαβη?

Εκτος απο αυτα τα 2 υπαρχει κατι αλλο που χρειαζεται αλλαγη,καθαρισμα η αντικατασταση για να αντεξει το PS3 παραπανω καιρο?

το YLOD οφειλεται σε κακης ποιοτητας κολλησεις σε cpu+rsx και σε 

συνδυασμο με τις ψηλες θερμοκρασιες που ανεβαζει η κονσολα,

"ξερνανε" κοινως με αποτελεσμα να κλεισει.

αυτο επισκευαζεται(οχι παντα) με reballing δηλαδη ξεκολλημα cpu+rsx

με ειδικο μηχανημα,καθαρισμος παλιων κολλησεων,περασμα καινουριων.

αλλαγη παστες και εσωτερικος καθαρισμος κονσολας.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

προβλημα με ps3

Καλησπέρα έχω θέμα με το ps3.Κόλλησε ξαφνικά και το έκλεισα και το ξανανοιξα και μ λέει system file corrupted.κάνω restore τελειώνει 100% η μπάρα και κάνει επανεκκίνηση αλλά μ λέει πάλ το ίδιο και το ξσανακάνει απο την αρχή κυκλίκα.Τι να κάνω?Τι μπορεί να φταίει?Είναι θέμα σκληρού δίσκου η θέμα τοθ ps3?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θεμα σκληρου ειναι λογικα.

αν εχεις αλλον 2.5αρη βαλτον πανω.θα σου ζητησει το fimware

που εχεις ηδη για να ξεκινησει.αν δουλεψει φταιει ο παλιος σκληρος.

αν δεν εχεις,ενωσε τον στο pc αν μπορεις να δεις σε τι κατασταση ειναι(bad sectors κλπ)

Επεξ/σία από mikele13-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...