Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

AN THES PARE ENA TIL NA SOU PO I STEILE MNM 6970506219 THK.

ή απλά αγαπητό νέο μέλος με ένα μόνο post, θα μπορούσες να γράψεις τις προτάσεις σου εδώ όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι γιατί μπορεί να έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

επίσης απαγορεύονται τα κεφαλαία και τα greeklish. αναρωτιέμαι πριν φτιάξεις νέο λογαριασμό για να βγάλεις κανένα ευρώ από τον άτυχο topic starter, δεν έκανες έστω τον κόπο να διαβάσεις τους κανόνες του forum?

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι, 

ακόμα δεν έχω βρει λύση στο πρόβλημα μου...
Δοκίμασα να το φτίαξω μέσω hardware όπως μου πρότεινε ένας φίλος, να βάλω δηλαδή πάστα στην ψύχτρα και να βγάλω την μπαταρία, μήπως και........... αλλά δεν έγινε και πάλι τίποτα.
Τότε το μόνο που χρειάζεται όπως φαίνεται είναι να γίνει unbrick... χωρίς να αγοράσω κάτι εξτρα, μπορώ να κάνω κάτι??

Δημοσ.

ξερουμε κανεναν που να μπορει να το φτιαξει? ωστε να μην μπω σε διαδικασια κ περιττα εξοδα μονο για μια φορα? ειμαι θεσσαλονικη

Δημοσ.

Γεια σας και από μένα,έχω ένα PS 3 320Gb,είχα κάνει πέρσι up date,βάζω το παιχνίδι μέσα και δεν δουλεύουν τα τηλεχειριστήρια και δεν προχωράει στα μενού,μένει στην οθόνη που πλέει,μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει?

ευχαριστώ εκ των  προτέρων         

Δημοσ.

πατησες το ΠΣ3 (κεντρικο) button στο dualshock 3? 

Αν ναι και δεν δουλευει τοτε θα το γυρισεις αναποδα απο κατω. θα δεις μια κεντρικη βιδα στο μεσον. Δεξια οπως βλεπεις τη βιδα θα δεις μια τρυπα. Πατα εκει μεσα με μια οδοντογλυφιδα με ανοιχτο το ΠΣ3 να κανεις reset το controller. Μπορει να χρειαστει να το εχεις συνδεδεμενο το DS3 με το ΠΣ3 με usb

Λογικα μετα πρεπει να δουλευει

Δημοσ.

ποιο είναι το buton dualshock?

reset έχω κάνει από την τρυπούλα που έχει το  τηλεχειριστήριο,αλά τίποτα

Κράτησα πατημένο το κουμπί ON/Off και μου έβγαλε ένα μενού και διάλεξα επαναφορά και με έχει παραπέμψει να κάνω format μου έχει βγάλει  τη μπάρα αναμονής       

mtzs σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον   

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά το PS3 μου μου βγάζει το εξής μήνυμα the correct hard disk was not found .τι κάνω σ'αυτην  την περίπτωση,μπορεί κανείς να βοηθήσει?

ευχαριστώ εκ των προτέρων    

Δημοσ.

Μαλλον προβλημα σκληρου δισκου. Δοκιμασε να μπεις σε recovery menu και να δεις αν κανει rebuild database η restore filesystem

δες εδω πως μπαινει

http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/?p=52196679

Αν δε κανει τοτε μαλλον ειναι hard disk fault οποτε θελει φορματ η restore PS3 system. Σε αυτη τη περιπτωση να ξερεις θα σου ζητησει firmware. Οποτε πρεπει να ξερεις τι firmware εχει ηδη μεσα για να το περασεις απο στικακι

Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρων,δεν κάνει τίποτα,πως μπορώ να μάθω για το firmware πιο είναι?

και αν εξακολουθεί να μου βγάζει αυτό το μήνυμα πως θα βάλω το firmware?  

Δημοσ.

βγαλε τον σκληρο, και βαλτον στο pc να τον κανεις φορματ.

μετα ξαναβαλτον στο πσ3 και θα σου πει για φορματ. βρες και κατεβασε το offcial 4.41 firmware απο το site της sony.

εχει και οδηγιες εκει για το πως το περνας απο στικακι.

http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps3/pc_update/index.htm

Δημοσ.

Φιλε μου mtzs σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου,τελικά άλλαξα δίσκο,αγόρασα από το πλαίσιο ένα WD 7200pm 68,50 euro,και ακολούθησα την διαδικασία και όλα ΟΚ

ευχαριστώ και πάλι        

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά...

Χθες αφού έπαιζα κανονικά πήγα να κάνω update από 3,4? σε 4.21 μετα το reboot που έκανε , στην εγκατάσταση που έβγαλε ένα πρόβλημα γύρο στο 15%... με χρονόμετρο έκλεισε σε 1 λεπτό και δεν ξανάνοιξε.

Δοκίμασα:

να κρατήσω το power button με τα μπιπ κλπ..  

να το βγάλω από το ρεύμα κλπ

να βγάλω το hdmı κλπ

Παρατήρησα ότι δεν μπορεί να μπει σε safe mode, παρά μόνο αν κρατάω το power αφού ανοίξει , κλείνει... δεν μου κάνει το διπλο μπιπ κλπ ώστε να μπω σε safe mode.

Δοκίμασα και έκανα φορματ τον σκληρό, είτε σε fat32 είτε σε ntfs, πάλι τπτ.... ακόμα και χωρίς σκληρό δεν έχω την παραμικρή εικόνα.

Το μόνο που κάνει είναι να ανάβει το λαμπάκι (πράσινο) , και αν το κρατώ συνεχόμενα κατά το ανοίγμα, θα κλείσει χωρίς να κάνει το διπλό μπιπ... ξερετε τπτ????

Παρακαλώ καμιά ιδέα?

Παιδιά επανέρχομαι μήπως έχεις κανείς καμιά νεότερη ιδεά για να το διορθώσω, καθώς και σε μαγαζί δεν μπόρεσαν να το κάνουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...