sidarta-7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Προβλημα με Ps3...Καπιος να ριξει λιγο φως!!! Γεια σας παιδια,εχω ενα προβλημα με το ps3,και ειλικρινα εχω αρχισει να πιστευω,οτι προκιτε για προβληματικες κονσολες.Ειμαι κατοχος ενος Slim 320g καταρχας.Λοιπον,μετα 3 μηνες απο την αγορα του ,μου βγαζει ylod,σαν να μην εφτανε αυτο,με το που γυρισε απο το service,μου αρχισε κατι προβληματα με το φωρτομα παιχνιδιων,ωσπου εφαγε ενα κολλημα κατα τη διαρκεια ενος load,και συνεχεια μου βγαζει το εξης μυνημα :"hard disc's file system is corrupted and need to be restore" καπως ετσι...To οποιο restore με το που γινει,κανει επανεκιννηση,και μου ξαναβγαζει το ιδιο μυνημα,και φτου κι'απτην αρχη.Και ρωταω...τι συμβαινει με αυτο?...και, υπαρχει περιπτωση να χαρω λιγο playstasion χωρις προβληματα ολη την ωρα?η να ψαχτω για κατι αλλο.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 αδερφε μην τρελαινεσαι απλα εισαι ατυχος και επεσες στο κομματι που εχει θεμα. για ακολουθα εδω 1. Turn off Playstation®3. 2. Hold The power button down; The system will turn on and turn off once again. 3. Once the System has been shutdown, re-press you finger until you hear 2 consecutive beeps 4. When you hear the 2 beeps take finger off power button. 5. You will be promted to plug in your controller via usb and then hit the PS button 6. The Recovery menu will pop up. και μετα πατα του rebuild database
mtzs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 320 slim me YLOD? Περιεργο μου φαινεται !!!! Αν δε σου κανει κοπο απο που το αγορασες και τι κωδικο CHECHXXXX γραφει πισω η κονσολα;
naruto14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 320 slim me YLOD? Περιεργο μου φαινεται !!!! Αν δε σου κανει κοπο απο που το αγορασες και τι κωδικο CHECHXXXX γραφει πισω η κονσολα; Είδες τελικά όλα παθαίνουν YLOD
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Είδες τελικά όλα παθαίνουν YLOD ρε σεις καποιο τσιπ δεν θα πατησε καλα και εγινε το κακο.Ακομα και στα Pc parts γινονται αυτα.Δε λεω οι πρωτες κονσολες οντως ειχαν μεγαλο θεμα(και 90nm chips)
mtzs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγω δεν ειπα πως δεν παθαινουν, απλα το παθαινουν πολυ πιο σπανια απο τα ΦΑΤ και αυτο λογω αρχιτεκτονικης Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2012 από mtzs
gherudos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Το YLOD δεν είναι ένα πρόβλημα, το YLOD δηλώνει πρόβλημα στο hardware, το οποίο μπορεί να είναι στο σκληρό δίσκο, στο τροφοδοτικό, σε κάποιο σένσορα θερμοκρασίας ή να έχει αποκολλήσει ο επεξεργαστής ή το τσίπ γραφικών από τη μητρική. Στα Slim είναι απίθανο να συμβεί αποκόλληση επειδή τα τσίπ δεν κρέμονται σε αντίθεση με τις fat κονσόλες.
sidarta-7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ενταξει παιδια,μετα απο λιγα restore πηρε μπρος και παιζω κανονικα παλι. Φιλε xristaras12,ευχαριστω πολυ για το tip,ελπιζω να ειναι αχρειαστο. Φιλε Mtzs,ο κωδικος που εχει ειναι 2504B,και δεν ειναι αγορασμενο απο καποια αλυσιδα, νομιζω ουτε καν απο πολυκαταστημα,δωρο ηταν,οπωτε.... Σας ευχαριστω πολυ ολους για την ανταποκριση....!!!
Corey Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά... Χθες αφού έπαιζα κανονικά πήγα να κάνω update από 3,4? σε 4.21 μετα το reboot που έκανε , στην εγκατάσταση που έβγαλε ένα πρόβλημα γύρο στο 15%... με χρονόμετρο έκλεισε σε 1 λεπτό και δεν ξανάνοιξε. Δοκίμασα: να κρατήσω το power button με τα μπιπ κλπ.. να το βγάλω από το ρεύμα κλπ να βγάλω το hdmı κλπ Παρατήρησα ότι δεν μπορεί να μπει σε safe mode, παρά μόνο αν κρατάω το power αφού ανοίξει , κλείνει... δεν μου κάνει το διπλο μπιπ κλπ ώστε να μπω σε safe mode. Δοκίμασα και έκανα φορματ τον σκληρό, είτε σε fat32 είτε σε ntfs, πάλι τπτ.... ακόμα και χωρίς σκληρό δεν έχω την παραμικρή εικόνα. Το μόνο που κάνει είναι να ανάβει το λαμπάκι (πράσινο) , και αν το κρατώ συνεχόμενα κατά το ανοίγμα, θα κλείσει χωρίς να κάνει το διπλό μπιπ... ξερετε τπτ???? Παρακαλώ καμιά ιδέα?
mtzs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμασες να το συνδεσεις με το καλωδιο MULTI ? (Αυτο που δινει η SONY με το ΠΣ3 στο κουτι της μεσω SCART?) Αν δε σου δουλευει ουτε ετσι τοτε πρασσινο λαμπακι + black screen μετα απο update = brick ησουν σε 3.40-3.41 και πηγες σε τελευταιο firmware? Κοιτα εδω την πρωτη και δευτερη μεθοδο (αν και οπως λες τη πρωτη την εκανες) http://consolecrunch.com/guide-three-methods-on-how-to-fix-rogero-4-21-cfw-brick/ Αν δε σου δουλεψει η δευτερη μεθοδος τοτε για την τριτη θα χρειαστεις ενα Dongle απο αυτα που κυκλοφορουσαν για να κανουν jb την 3.41 εφοσον δεν εχει περαστει η τελευταια εκδοση για να μπεις σε Factory Service Mode (δε μπορουμε να το ξερουμε αυτο παρα μονο αν δοκιμασουμε)
Corey Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 ναι πηγα να κανω κατευθειαν update απο την έκδοση 3.4* στην τελευταια...τωρα δοκιμαζω τον 2ο τρόπο, αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρω, γιατι έχω την εντύπωση ότι δεν μου διαβάζει καθόλου το USB, αφου δεν βλέπω καθόλου το "λαμπάκι του" να ανάβει...
Corey Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 δεν μπορω να κάνω τπτ.. καθώς δεν διαβάζει το USB... καμια ιδέα? παρακαλώ βοήθεια..
mtzs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Με scart δοκιμασες να δεις αν ανοιγει; Αν δεν ανοιγει ουτε με scart τοτε ειναι μπρικαρισμενο Επανερχεται με PS3break dongle (και τα αναλογα αυτου) αν εχει μεινει στη 3.40 κατι που πρεπει να δοκιμασεις η με E3 flasher αν εχει περαστει η 4.21 Μιλας για 4.21cfw η official firmware? και για ποιο μοντελο κονσολας ακριβως; CECH code και date code (τα γραφει στο κατω μερος)
Corey Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 παντα μιλαω για offıcıal, και αυτό γτ είχα σκοπό να το σπάσω, αλλά δεν το έκανα τλκ λόγω έλλειψης χρόνου... εχω το fat 40GB (160GB changed to), CECHG04 & date 7D. Το κυριότερο είναι ότι δεν διαβάζει καν το USB. *φυσικά δοκίμασα και με σκαρτ... κ δεν... Έχεις καμιά ιδέα? πως ξέρω σε ποια versıon έχει μείνει... (κατέβασα την 4.21, και γύρω στο 15% μου πέταξε error και έκλεισε.)
mtzs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Οπως και να εχει το θεμα, οπως το περιγραφεις ειναι μπρικαρισμενο αφου δεν ανοιγει ουτε με σκαρτ και εισαι και ακομη πιο ατυχος μεσα στην ατυχια σου γιατι εχει την NAND μνημη Για να επανελθει χρειαζεται ProGskeet δε γινεται κατι αλλο προφανως Την 4.21 να υποθεσω οτι την κατεβασες και την περασες με στικακι, γιατι αλλιως αν το εκανες online θα σε σε πηγαινε στην 4.30-4.31 Ποια 4.21 ακριβως κατεβασες; official η custom firmware και απο που; αυτο θα σου εκανε τη ζημια και εισαι μαλλον σε 4.21 εκτος αν το εκανες online οποτε θα μπερδεψες την 4.31 με την 4.21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα