Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκιμασες να κανεις ενα rebuilt database;

Δεν ξερω αν θα δουλεψει αλλα κ εμενα μια φορα κολλησε η κονσολα και μετα δεν μου εβγαζε το xmb menu.εκανα αυτο που ειπα απο recovery mode και εστρωσε...

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τιποτε απολυτως δεν κανει.σε ολες τις επιλογες σβηνει και ξαναβγαζει το ιδιο μηνυμα εκτος απο το update που κανει αυτο που εγραψα παραπανω

Δημοσ.

Φίλε μου μήπως πρόσφατα έκανες βίδες το PS3 σου; Αν ναι αυτό είναι το πρόβλημά σου, δεν θα έχει μπεί καλά κάποιο καλώδιο ribbon, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι το BD-ROM ribbon cable αλλά για καλό και για κακό ξαναβγάλε και βάλε όλα τα ribbon cables.

Δημοσ.

Φίλε μου μήπως πρόσφατα έκανες βίδες το PS3 σου; Αν ναι αυτό είναι το πρόβλημά σου, δεν θα έχει μπεί καλά κάποιο καλώδιο ribbon, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι το BD-ROM ribbon cable αλλά για καλό και για κακό ξαναβγάλε και βάλε όλα τα ribbon cables.

δεν το εκανα ποτε βιδες.ξαφνικα εβγαλε το αρχικο μηνυμα.τελικα το εφτιαξα το προβλημα.του εβαλα το 3.55 firmware προχωρησε κανονικα και μετα την επαννεκινηση

ακυρωσα την εγκατασταση του.μετα ξαναεβαλα το 3.41 και το φορτωσε κανονικα οπου και το ξαναπερασα και ολα καλα τωρα.ειδα καπου για καποιο custom firmware.τι παιζει με αυτα ξερουμε?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

προβλημα με σκληρο ps3

καλησπερα σε ολους εχω το ps3 80gb και πριν λιγες μερες οταν το ανοιξα για να παιξω δεν μου φορτωνε καθολου την αρχικη οθονη παρα εγραφε system restore η κατι τετοιο περιπου και εβγαζε μια μπαρα η οποια γεμιζε μεχρι το 100% και εκανε reboot.Αφου επανεκινουσε μου εγαρφε hard disk filles corrupted και ξανα εκανε την διαδικασια απο την αρχη χωρις να γινεται τιποτα.
Εβγαλα τον σκληρο και τον εβαλα στο pc για ναδω αν δουλευει,δειχνει να ξεκινα αλλα δεν εμφανιζεται στο pc.
Τι να κανω?να παρω καινουριο και αν ναι ,δεν με νοιαζει το back up απο τον παλιο,χρειαζεται να κανω κατι ή ειναι plug n play?
Το παραπανω προβλημα εμφανιστηκε οταν προσπαθησα να κανω update στην 3.73

ευχαριστω!

Δημοσ.

και στο πισι που τον συνδεσες δεν θα τον δεις ετσι κ αλλιως γιατι ειναι κρυπτογραφημενος και η κονσολα χρησιμοποιει διοφορετικο filesystem απο τα ρημαδοwindows :Ρ

μπες σε recovery mode

1. Turn off Playstation®3.

2. Hold The power button down; The system will turn on and turn off once again.

3. Once the System has been shutdown, re-press you finger until you hear 2 consecutive beeps

4. When you hear the 2 beeps take finger off power button.

5. You will be promted to plug in your controller via usb and then hit the PS button

6. The Recovery menu will pop up.

και πατα ενα restore file system να δεις αν θα στρωσει.

Δημοσ.

μα αυτο κανω ετσι και αλλιως ,απο μονο του δηλαδη βγαινει σε recovery mode δεν χρειαζεται να το κανω εγω και αφου κανει recovery βγαζει την ενδειξη hard filles corrupted.και μετα ξανα κανει recovery και μετα ξανα και ξανα και ξανα...

Δημοσ.

Κάνε format τον δίσκο σου από τα windows, έπειτα τοποθέτησέ τον πίσω στο PS3, κατέβασε το 3.73 firmware και τοποθέτησέ το σε ένα usb flash disk και θα ξαναπεράσει το 3.73 firmware. Θα χάσεις ότι έχεις με το format αλλά δεν παίζει σημασία μιας και τα έχεις χάσει ήδη.

Δημοσ.

δεν με νοιαζει να τα χασω,δεν ηταν και κατι σημαντικο αλλωστε,απλα ειναι θελω να δω αν ειναι προβλημα σκληρου ή προβλημα της αναβαθμισης.το format πως θα το κανω αφου στο pc δεν ''φαινεται'' ο σκληρος....

Δημοσ.

δεν με νοιαζει να τα χασω,δεν ηταν και κατι σημαντικο αλλωστε,απλα ειναι θελω να δω αν ειναι προβλημα σκληρου ή προβλημα της αναβαθμισης.το format πως θα το κανω αφου στο pc δεν ''φαινεται'' ο σκληρος....

Λογικα θα τον βλεπει μεσα απο τη διαχειριση συσκευων η μεσα απο καποιο προγραμμα για partition

πχ easeus partition master

Δημοσ.

χωρις να θελω να σε παρω στον λαιμο μου νομιζω οτι δεν εχει σημασια τι θα τον κανεις μιας και η κονσολα θα τον φορμαρει παλι σε αυτο που χρειαζεται.

Δημοσ.

τον εκανα ntfs και βλεπω οτι δουλευει μια χαρα στα windows οποτε ειναι μια χαρα και ο σκληρος.τωρα μενει να κατεβασω και την 3,73

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι ;)

Μην ξεχάσεις το update πρέπει να το βάλεις στη σωστή διαδρομή του usb flash disk (το οποίο πρέπει να είναι σε fat/fat32):

x:\PS3\UPDATE\PS3UPDAT.PUP

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι ;)

Μην ξεχάσεις το update πρέπει να το βάλεις στη σωστή διαδρομή του usb flash disk (το οποίο πρέπει να είναι σε fat/fat32):

x:\PS3\UPDATE\PS3UPDAT.PUP

thanks!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...