jimn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Πρόβλημα με PS3 - Hard Disk Drive (HDD) file system is corrupted Σήμερα μου έβγαλε το PS3 το παρακάτω μήνυμα "The hard disk's file system is corrupted and will be restored" Πατάω το Χ και ξεκινάει το restore.Όταν τελειώσει κάνει restart το play station και ακολουθεί πάλι το ίδιο μήνυμα.Το έκανα καμιά 10 αριά φορές και τίποτα.Ξέρει κανείς κάτι για αυτό. --- Σχετικό θέμα: Αλλαγή σκληρού δίσκου σε PlayStation 3 - Οδηγίες, απορίες, προβλήματα
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Να βγάλεις τον σκληρό και να τον συνδέσεις στον PC υπάρχει περίπτωση;;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 μπες σε recovery mode και κανε rebuild database πριν απο αυτα κατεβασε το fw που ειχες!
jimn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Οκ το πρόβλημα το έλυσα.Προσοχή,αυτό προκαλείται ΜΟΝΟ όταν κλείσεις τον διακόπτη την ώρα που κάνει save το μηχάνημα.Το θέμα λύθηκε με τον παρακάτω τρόπο: 1. Έβγαλα τον σκληρό από το PS3 και τον έβαλα στο laptop και τον έκανα format σε fat32 με το Hirens cd.(και σε NTFS να τον κάνεις απ ' ότι διάβασσα δεν υπάρχει πρόβλημα),εναλακτικά μπορείς να τον βάλεις και σε θήκη εξωτερική. 2. Σε ένα usb stick(όπωςδήποτε σε FAT32 format αυτό) έβαλα το αυτό το αρχείο(Firmware 3.41 για να μπορώ να κάνω και το jailbreak) στην ακόλουθη διαδρομή USB/PS3/UPDATE(δηλαδή στο στικάκι έφτιαξα εένα φάκελο με το όνομα PS3 και μέσα σε αυτόν τον φάκελο έφτιαξα ένα άλλο με το όνομα UPDATE και εκεί έβαλα το παραπάνω αρχείο) 3.Ξανα τοποθέτησα τον σκληρό πίσω στο PS3 και έβαλα και το στικάκι στην usb. Μετά ανοίγοντας το μηχάνημα ακολούθησα τις οδηγείες που μου έβγαλε και επιτέλους τέλος και σε 3.41
gherudos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ή απλά θα μπορούσες να μπείς στο recovery mode και να κάνεις rebuild database για να μη χάσεις τα downloads αλλά και τα saves σου. Όλα τα παιχνίδια προειδοποιούν να μην κλείνεις την κονσόλα κατά τη διάρκεια του save.
jimn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ή απλά θα μπορούσες να μπείς στο recovery mode και να κάνεις rebuild database για να μη χάσεις τα downloads αλλά και τα saves σου. Όλα τα παιχνίδια προειδοποιούν να μην κλείνεις την κονσόλα κατά τη διάρκεια του save. Αργά μου τα λες φιλαράκι και χάσαμε όλα τα saves,πώς γίνεται αυτό που λες πιο πάνω γιατί έχουμε και ένα 2 γιους που είναι σκέτοι και δεν είναι δύσκολο να ξαναγίνει το κακό
Xristaras12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 αν διαβαζες πιο πανω,στο ειχα πει κ εγω.....
jimn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 αν διαβαζες πιο πανω,στο ειχα πει κ εγω..... Όταν διάβασα το ποστ σου ήταν αργά.Πως μπαίνουμε όμως σε recovery mode? γιατί μόλις το άνοιγα εγώ το μηχάνημα το μόνο που μου έλεγε ήταν το παραπάνω μήνυμα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο.
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Κλείνεις το PS3,κρατάς οατημένο το ON μέχρι να ανοίξει και συνεχίζεις να το κρατάς πατημένο μέχρι να κλείσει η κονσόλα,έπειτα κρατάς πατημένο το ΟΝ μέχρι να ακούσεις 2 συνεχόμενα beep και μόλις τα ακούσεις αφήνεις το πλήκτρο ΟΝ και σε βάζει στο recovery menu.
reallife Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Κατσε δηλαδη ετσι κανεις και downgrade απο την 3.50?
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Όχι,μπορείς να ξαναπεράσεις το firmware που ήδη έχει η κονσόλα σου ή κάποιο νεότερο.
astrea966 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 προβλημα με ps3 καλησπερα.θελω τη βοηθεια σας σε ενα προβλημα που εχω με το Ps3 μου.ξαφνικα μου εβγαλε μηνυμα file system corrupted και μου ζητουσε να κανω επιδιορθωση.την εκανα αλλα εξακολουθουσε να βγαζει το μηνυμα αυτο.εβγαλα λοιπον το δισκο και του εκανα ενα φορματ στο pc Μου και τον ξαναεβαλα στο ps3.μου εγραψε οτι δεν μπορει να διαβασει το δισκο και οτι επρεπε να φορμαριστει απο την αρχη και να ξαναπεραστει το firmware.του βαζω ενα στικακι με το firmware και του δινω την εντολη να ξεκινησει.μετα τα μηνυματα οτι θα χαθουν δεδομενα και τα λοιπα ξεκιναει τη διαμορφωση του δισκου και το περασμα του firmware.μολις φτανει στο 52% ομως σταματαει και μου γραφει "no applicable update data was found.Connect storage media that contains update data of version 3.41 or later, and then press the START and SELECT buttons at the same time"το οποιο το κανω και μου ξαναβγαζει το ιδιο μηνυμα καθε φορα.αν του κανω επαννεκινηση ξεκιναει παλι την αναβαθμιση και στο 52% ξαναβγαζει το μηνυμα.δοκιμασα με δυο διαφορετικα στικακια αλλα καμια διαφορα.στο τελος εγραψα το firmware σε ενα dvd και το εβαλα στην κονσολα ιδια διαδικασια ξεκινησε την αναβαθμιση περασε το 52% και ξανακολλησε στο 72% με τα ιδια αποτελεσματα.ολα αυτα τα δοκιμασα και σε recovery mode με καμια επιτυχια παλι.καθε βοηθεια ευπροσδεκτη γιατι εχω φρικαρει.ευχαριστω προκαταβολικα
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 σκέφτηκες μήπως χτύπησε ο δίσκος; (φαντάζομαι πως στα windows του έκανες γρήγορο format)
astrea966 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το σκέφτηκα και αυτό και δοκίμασα και με άλλο δίσκο με τα ίδια αποτελέσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα