cosa__ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Οταν ανοίγω καποιο προεγκατεστημένο προγραμμα των windows 7 μου εμφανίζει πως δεν μπορει να βρει το αρχείο , στο παραθυρο που εμφανίζεται μου δειχνει το path το οποιο ειναι σωστο !! Αυτο το προβλημα εμφανιστηκε και στο ccleaner το οποιο δεν μπορω πλεον να ανοιξω . Οπως καταλαβαίνεται και από τα παραπάνω δεν μπορω να κάνω install ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα .
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μηπως εχεις αλλαξει το default προγραμμα με το οποιο ανοιγουν τα .exe αρχεια? Μπορεις να ανοιξεις καποιο αλλο 3rd party προγραμμα εκτος απο το ccleaner?
cosa__ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Τα games , office, skype, antivirus, mozilla (προφανως) ανοιγουν κανονικα . Δεν ανοιγουν προγραμματα οπως π.χ αριθμομηχανη ,διαχηρηση συσκευών τα προγράμματα που βρίσκοντα στο φάκελο βοηθήματα Α και ξεχασα να αναφέρω νωρίτερα,παρουσιάστικε σφάλμα και κατα την αντιμετώπιση προβλημάτων Γενικα δεν πείραξα κατι στο pc . Αν και έκνα μια ενημέρωση .. Μπορει να δημιουργηθεί σφάλμα απο την ενημέρωση ??
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Γενικα δεν πείραξα κατι στο pc . Αν και έκνα μια ενημέρωση .. Μπορει να δημιουργηθεί σφάλμα απο την ενημέρωση ??Θα μου φανει αρκετα περιεργο εαν η αναβαθμιση προκαλεσε τετοιο προβλημα, αλλα κανε τον κοπο να την αναφερεις. Μεταξυ αλλων, προφανως δεν ανοιγει και ο task manager, σωστα? Δοκιμασε να μπεις σε safe mode και δες εαν ανοιγει το calculator.
cosa__ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν, το task manager ανοίγει κανονικότατα . Μπήκα με safe mode και προγράμματα όπως ccleaner ανοιγαν , σε κανονική λειτουργεία αρνούνται να ανοίξουν . Σε safe mode προγράμματα όπως η αριθμομηχανή δεν ανοίγουν . Βασικα απο την έναρξη δεν τα βλέπει καθόλου , κατάφερα να ανοιξω παράθηρα όπως διαχείρηση συσκεύων και μητρώα απο link που βρήκα στην βοήθεια . Τεσπα έκανα και sfc/scannow και επιδιορθόθηκε ένα σφάλμα στο c:\windows\logs\CBS\CBS . Παρόλαυτά δεν είδα καμία αλλαγή σε κανονική λειτουργία
cosa__ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Α και η εντολή sfc/scannow δεν λειτουργούσε σε κανονική λειτουργεία . Η ενημερώσεις ήταν "Ενημέρωση ασφαλείς για τα windows 7 για συστήματα x64 " και "Definition update for windows Defender " . Αυτή την στιγμή έχω αλλες δύο ενημερώσης για της οποιες το σύστημα αρνείται να της εκτελέση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα