Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ανοίγω καποιο προεγκατεστημένο προγραμμα των windows 7 μου εμφανίζει πως δεν μπορει να βρει το αρχείο , στο παραθυρο που εμφανίζεται μου δειχνει το  path  το οποιο ειναι σωστο !! Αυτο το προβλημα εμφανιστηκε και στο ccleaner το οποιο δεν μπορω πλεον να ανοιξω .

Οπως καταλαβαίνεται και από τα παραπάνω δεν μπορω να κάνω install ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα  :(

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως εχεις αλλαξει το default προγραμμα με το οποιο ανοιγουν τα .exe αρχεια?

Μπορεις να ανοιξεις καποιο αλλο 3rd party προγραμμα εκτος απο το ccleaner?

Δημοσ.

Τα games , office, skype, antivirus, mozilla (προφανως) ανοιγουν κανονικα . Δεν ανοιγουν προγραμματα οπως π.χ αριθμομηχανη ,διαχηρηση συσκευών τα προγράμματα που βρίσκοντα στο φάκελο βοηθήματα

Α και ξεχασα να αναφέρω νωρίτερα,παρουσιάστικε σφάλμα και κατα την αντιμετώπιση προβλημάτων

Γενικα δεν πείραξα κατι στο pc . Αν και έκνα μια ενημέρωση .. Μπορει να δημιουργηθεί σφάλμα απο την ενημέρωση ??

• Moderators
Δημοσ.
Γενικα δεν πείραξα κατι στο pc . Αν και έκνα μια ενημέρωση .. Μπορει να δημιουργηθεί σφάλμα απο την ενημέρωση ??
Θα μου φανει αρκετα περιεργο εαν η αναβαθμιση προκαλεσε τετοιο προβλημα, αλλα κανε τον κοπο να την αναφερεις.

Μεταξυ αλλων, προφανως δεν ανοιγει και ο task manager, σωστα? Δοκιμασε να μπεις σε safe mode και δες εαν ανοιγει το calculator.

Δημοσ.

Λοιπόν, το task manager ανοίγει κανονικότατα . Μπήκα με safe mode και προγράμματα όπως ccleaner ανοιγαν , σε κανονική λειτουργεία αρνούνται να ανοίξουν . Σε safe mode προγράμματα όπως η αριθμομηχανή δεν ανοίγουν . Βασικα απο την έναρξη δεν τα βλέπει καθόλου , κατάφερα να ανοιξω παράθηρα όπως διαχείρηση συσκεύων και μητρώα απο link που βρήκα στην  βοήθεια .

Τεσπα έκανα και sfc/scannow και επιδιορθόθηκε ένα σφάλμα στο c:\windows\logs\CBS\CBS . Παρόλαυτά δεν είδα καμία αλλαγή σε κανονική λειτουργία

Δημοσ.

Α και η εντολή sfc/scannow δεν λειτουργούσε σε κανονική λειτουργεία .

Η ενημερώσεις ήταν  "Ενημέρωση ασφαλείς για τα windows 7 για συστήματα x64 " και "Definition update for windows Defender " . Αυτή την στιγμή έχω αλλες δύο ενημερώσης για της οποιες το σύστημα αρνείται να της εκτελέση .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...