funbreaker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω να ορίσω μια υπερσύνδεση στο κελί Q6 (με δεξί κλικ+υπερσύνδεση) και όταν κάνεις κλικ στο κελί αυτό να σε στέλνει στο διπλανό φύλλο στο Β3 και μετά τραβώντας τον σταυρό προς τα κατώ να συμπληρώσω και την υπόλοιπη στήλη Q ώστε το Q7 να σε στέλνει στο B4, το Q8 στο Β5 κ.ο.κ. Το πρόβλημα είναι ότι μετά την συμπλήρωση το Β3 δεν αλλάζει αλλά μένει σταθερό για όλα τα κελιά της στήλης Q. Δηλαδή και το Q7 σε στέλνει στο Β3 και όλα τα Qi. Δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση. Γνωρίζει κάποιος?
kyriakh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Φτιάχνεις τις 2 πρώτες παραπομπές, (πχ Q1=b1 q2=b2) kai met;a ta epilέγεις και τα 2, σου εμφανίζεται ένα μικρούλι βελάκι στο κάτω μέρος του δεύτερου κελιού, το σέρνεις προς τα κάτω μέχρι εκεί που θες. Εσύ μάλλον έκανες ένα κελί και έσερνες, και έτσι δεν καταλάβαινε τι θες.Δύο κάνε
funbreaker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Φτιάχνεις τις 2 πρώτες παραπομπές, (πχ Q1=b1 q2=b2) kai met;a ta epilέγεις και τα 2, σου εμφανίζεται ένα μικρούλι βελάκι στο κάτω μέρος του δεύτερου κελιού, το σέρνεις προς τα κάτω μέχρι εκεί που θες. Μικρό βελάκι δεν μου εμφανίστηκε. Εκτός κι αν εννοείς τον σταυρό στην κάτω δεξιά γωνία που εμφανίζεται σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση. Εσύ μάλλον έκανες ένα κελί και έσερνες, και έτσι δεν καταλάβαινε τι θες.Δύο κάνε Ναι και τώρα που έκανα 3 και προσπάθησα να συμπληρώσω την στήλη σέρνοντας τον σταυρό το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Να σημειώσω πως αρχικά προσπαθούσα να δημιουργήσω υπερσύνδεση με δεξί κλικ στο κελί και την αντίστοιχη επιλογή. Προσπάθησα και με την συνάρτηση hyperlink αλλά δεν μου έλυσε το πρόβλημα καθώς η διεύθυνση σύνδεσης παρέμενε σταθερή για όλη την στήλη. Τελικά έλυσα το πρόβλημά από εδώ. Χρησιμοποίησα δηλαδή την παρακάτω σύνταξη και δούλεψε: =HYPERLINK("#"&CELL("address",INDIRECT("Sheet1!D"&ROW())), D1) Το μόνο που δεν κατάλαβα στον παρακάτω τύπο είναι το #. Δουλεύει πάντως.
kyriakh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μπράβο ωραία .Η δίαιση νομίζω αλλάζει ιδιότητα στην παραπομπή, και βλέπει τον αριθμό σαν ας πούμε σαν γράμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα