magdalhnh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά σε μένα δεν ήρθε συστημένο. Το βρήκα μέσα στο ταχυδρομικό μου κουτί.
makfil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ μόλις βρήκα στο γραμματοκιβώτιο τα δύο που είχα παραγγείλει ... Πραγματικά, είναι καλή δουλειά, αν και βλέπω ότι έπρεπε να είχα επεξεργαστεί λίγο μερικές φωτο με brightness τουλάχιστον. Με την προσφορά ήταν καλή ευκαιρία αλλά τα 27-28 ευρώ που κοστίζει, με τα μεταφορικά, δεν νομίζω ότι θα τα έδινα.
ReBeLoS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Παιδια μια ερωτηση μιας και τωρα το δημιουργω. Αν ειμαι εκτος κοκκινης γραμμης (οριων) θα κοπει η πρεπει να τις μικρυνω ωστε να ειμαι μεσα στα πλαισια ?
H+K=LFE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Κι εγώ παρέλαβα σήμερα, πολύ καλή δουλειά... Μπράβο στον topic starter...!
ReBeLoS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Καποια βοηθεια κανεις στο παραπανω ερωτημα μιας και το τελειωσα ?
makfil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Για να μικρύνεις ή να μεγαλώσεις μια φωτο υπάρχει οδηγός που εμφανίζεται όταν την κλικάρεις. Εάν η μεγεθυμένη φωτο ξεπερνάει τα όρια, το υπόλοιπο τμήμα δεν θα εμφανιστεί, νομίζω
ReBeLoS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Για να μικρύνεις ή να μεγαλώσεις μια φωτο υπάρχει οδηγός που εμφανίζεται όταν την κλικάρεις. Εάν η μεγεθυμένη φωτο ξεπερνάει τα όρια, το υπόλοιπο τμήμα δεν θα εμφανιστεί, νομίζω Αυτο ειναι που ρωταω. Αν θα κροπαριστει και δεν θα φαινεται χαλια στην εκτυπωση. Τις εχω εκτος οριων για να τις κεντραρω.
makfil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εάν εννοείς αυτό, το έχω κάνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις.
ReBeLoS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 οποτε απλα αγνοω οτι ειναι εκτος οριων και βαζω μεσα στο κοκκινο πλαισιο το θεμα που με ενδιαφερει αν καταλαβα καλα και στην εκτυπωση δεν θα βγουν τα "ρεταλια"
apostolispk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια εγω μολις τωρα πληρωσα μεσω paypal και μου χρεωσαν 7,26 ευρω... Ξερει κανεις τιποτα?
apostolispk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εγω ειχα κανει μια παραγγελια πιο παλια που ειχε ακυρωθει και τωρα πηγα και εβαλα στο καλαθι ξανα και μου χρεωσε 7,26 / 2 = 3,63
makfil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 οποτε απλα αγνοω οτι ειναι εκτος οριων και βαζω μεσα στο κοκκινο πλαισιο το θεμα που με ενδιαφερει αν καταλαβα καλα και στην εκτυπωση δεν θα βγουν τα "ρεταλια" Δεν καταλαβαίνω τοι εννοείς με το κόκκινο πλαίσιο και είχα αυτή την απορία και στην προηγούμενη ερώτηση αλλά δεν σε ρώτησα. Θυμάμαι ότι κάθε φωτο είχε μπλε πλαίσιο.
power_ran Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Αποστολη 4/1 (νομιζω) παραλαβη σημερα. Ευχαριστουμε τον starter!
ababapanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ξερει κανεις πως γινεται να βαλεις φωντο καποια φωτογραφεια απο το να μπει ενα απλο χρωμμα απο αυτα που εχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα