Giannisrethymno Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για το θέμα αυτό να είσαι καλά.
louben Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω και εγω τον starter.Παρηγγειλα (αν και μου βγηκε το λαδι να ταξινομησω τις φωτο).Επιδιωξα βεβαια να βαλω 2 αντιτυπα αλλα μονο για το ενα δεχτηκε εκπτωση. Επισης ρε παιδια 20χ20cm ειναι λιγο μικρο ή μου φαινεται? Μπορω με τον ιδιο λογαριασμο να κανω αυριο αλλο αλμπουμ και να βαλω και εκει την εκπτωση και αν ναι πως? Α και κατι ακομη.Εβαλα σε ευρω και μου εβγαλε 3.89(οχι οτι αλλαζει κατι...) Καλη χρονια. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2012 από louben
June Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 <p>Ευχαριστω και εγω τον starter.Παρηγγειλα (αν και μου βγηκε το λαδι να ταξινομησω τις φωτο).Επιδιωξα βεβαια να βαλω 2 αντιτυπα αλλα μονο για το ενα δεχτηκε εκπτωση.</p> <p>Επισης ρε παιδια 20χ20cm ειναι λιγο μικρο ή μου φαινεται?</p> <p>Μπορω με τον ιδιο λογαριασμο να κανω αυριο αλλο αλμπουμ και να βαλω και εκει την εκπτωση και αν ναι πως?</p> <p>Α και κατι ακομη.Εβαλα σε ευρω και μου εβγαλε 3.89(οχι οτι αλλαζει κατι...)</p> <p>Καλη χρονια.</p> Η έκπτωση ειναι για ενα βιβλιο ανα πελατη. Για το δευτερο βαλε PBOOK50 για να το παρεις με 50% εκπτωση. Ισχυει μεχρι 3/1 αυτο! Sent from my iPhone using Insomnia
kmarios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 το πρόλαβα στο παρα πέντε. Thx topic starter
makfil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 το πρόλαβα στο παρα πέντε. Thx topic starter Γιατί στο παρά 5'; Η πρώτη προσφορά (με τα έξοδα αποστολής μόνο) ισχύει μέχρι 31.1.2013, όπως αναφέρει το μήνυμα που είχα πάρει από την MyMemory. 1
xaniamike Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Γιατί στο παρά 5'; Η πρώτη προσφορά (με τα έξοδα αποστολής μόνο) ισχύει μέχρι 31.1.2013, όπως αναφέρει το μήνυμα που είχα πάρει από την MyMemory. εχετε δικιο η προσφορα ισχυει μεχρι 31/1/2013. Καλη Χρονια!!!
kmarios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Γιατί στο παρά 5'; Η πρώτη προσφορά (με τα έξοδα αποστολής μόνο) ισχύει μέχρι 31.1.2013, όπως αναφέρει το μήνυμα που είχα πάρει από την MyMemory. το είδα στα γρήγορα και το πέρασα για 31/12. Παίζει να το ακυρώσω και να το ξαναφτιάξω χωρίς βιασύνες απο την αρχή ?
makfil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Στείλε τους ένα μήνυμα στο [email protected] και εξήγησέ τους το θέμα, δίνοντας στοιχεία της εντολής. Είμαι βέβαιος ότι θα σου βρουν λύση.
samniotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 και γώ μπερδεύτηκα και έστησα ένα στα γρήγορα-γρήγορα δεν πειράζει - ούτως ή άλλως μικρό το κόστος το πολύ-πολύ κάνεις καινούριο λογαριασμό και παραγγέλνεις κι άλλο! **το μόνο που δεν βρήκα είναι το πώς μπορείς να πληρώσεις μέσω amazon....
steven100 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά και συγχωρέστε με για την "χαζή" ερώτηση...Δεν προβληματίζεστε λίγο για τις προσωπικές φωτό που ανεβαίνουν στο site (+εκτυπώνονται) για να φτιάξεις το photobook; Εμένα αυτό λίγο με χαλάει και δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να φτιάξω, αν και σαν ιδέα μοιάζει πολύ καλή! Οκ, θα μου πείτε με το facebook πχ το ίδιο δεν γίνεται; Απλά εδώ μιλάμε για πολλές φωτό. Δεν ξέρω...
tiniakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Το σκεφτόμουνα και εγώ στην αρχή αλλά δε με νοιάζει πια. Facebook δεν έχω γιατί το θεωρώ ηλεκτρονικό επιδειξιόμετρο. Στην τελική δεν ανεβάζω καμιά "περίεργη φωτογραφία"!
samniotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 +1 *Εκτός αν εισαι τόσο περηφανος για τα "κατορθωματα" σου που τα θελεις και σε αλμπουμ!!!
andreas7919 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Kαλημέρα παιδιά και καλή χρόνια σε όλους.Καταρχήν Thx topic starter,εκανα κι εγώ ένα άλμπουμ , πλήρωσα μεσω amazon αλλα εδω και δυο μερες δεν μου εχει ερθει η επιβεβαίωση.Τους έστειλα μειλ αλλα ούτε εκεί εχουν απαντήσει.Εχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο θέμα????????
ariskard Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αν σε καθησυχάζει, η δική μου παραγγελία από 26/12/12 απεστάλη εχθές το μεσημέρι
Santa Irini Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ είχα παραγγείλει στις 27/12/12 και σήμερα πήρα μνμ ότι το έστειλαν περιμένω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα