makfil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Το ξεκίνησα χθες αλλά τα παράτησα γιατί, στην επιλογή να το φτιάξει το σύστημα, μπαίνουν οι φωτο σε σειρά και θέση που δεν τις θέλω και είναι μεγάλος μπελάς να του αλλάξεις θέση. Δεν ξέρω αν τελικά το συνεχίσω.
newtech Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Καλο φενεται.. εγω πχ ασχολουμε με φωτογραφια καλο να ειναι αφου εχετε χρονο να παιξετε λιγο με καποιο προγραμμα EDIT ωστε το αποτελεσμα να ειναι ΑΡΙΣΤΟ.. το αν αξιζει η οχι σε αυτα τα λεφτα... Απλα αν εχετε καποιο ΓΑΜΟ η καποιες φωτο σας.. αξιζει και για 2ο account
apostolispk Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 μπορεις να φτιαξεις ενα αλμπουμ και να σου το στειλουν 2 φορες?
June Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 μπορεις να φτιαξεις ενα αλμπουμ και να σου το στειλουν 2 φορες? Ναι. Όσα αντίγραφα θέλεις παίρνεις. Τώρα για να το πάρεις τζάμπα με την προσφορά που τρέχει, νομίζω μπορείς κάπως να κάνεις share την δημιουργία σου με κάποιον άλλον λογαριασμό, δεν το έχω ψάξει ακριβώς!
Santa Irini Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Σήμερα το παρήγγειλα ευχαριστώ για την πληροφορία. Όταν το παραλάβω θα σας πώ εντυπώσεις πολυ ωραιο.ευχαριστώ.
apostolispk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα, εκανα σημερα αγορα αλλα εβαλα πληρωμη μεσω amazon. Δεν ξερω τι εγινε αλλα λεφτα δεν μου τραβηξανε... Ενω στο amazon γραφει κανονικα οτι πληρηθηκε
tiniakos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Τουλάχιστον μία εβδομάδα να έρθει μη βιάζεστε.
anifiend Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα έκαναν 5 μέρες για να το στείλουν από τη μέρα που το παράγγειλα. Βάλτε και 1-2 βδομάδες ταχυδρομικά λόγω εορτών και αργιών... το βλέπω να'ρχεται μετά τα Φώτα.
makfil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω να ρωτήσω όσους ολοκλήρωσαν τη δημιουργία album και έδωσαν την παραγγελία, εάν προτίμησαν τη δημιουργία του από το σύστημα ή το δημιούργησαν οι ίδιοι. Το ρωτάω γιατί ακολούθησα τη δεύτερη μέθοδο πιστεύοντας ότι θα είχα τη δυνατότητα να διατάξω εγώ τις διαστάσεις των φωτο σε κάθε σελίδα αλλά διαπίστωσα ότι αυτό δεν γίνεται, αφού παρουσιάζει έτοιμο πλάνο και μένει στον ενδιαφερόμενο να διαλέξει τις φωτο που θα βάλει σε κάθε σελίδα.
June Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Θέλω να ρωτήσω όσους ολοκλήρωσαν τη δημιουργία album και έδωσαν την παραγγελία, εάν προτίμησαν τη δημιουργία του από το σύστημα ή το δημιούργησαν οι ίδιοι. Το ρωτάω γιατί ακολούθησα τη δεύτερη μέθοδο πιστεύοντας ότι θα είχα τη δυνατότητα να διατάξω εγώ τις διαστάσεις των φωτο σε κάθε σελίδα αλλά διαπίστωσα ότι αυτό δεν γίνεται, αφού παρουσιάζει έτοιμο πλάνο και μένει στον ενδιαφερόμενο να διαλέξει τις φωτο που θα βάλει σε κάθε σελίδα. Αυτό γίνεται να αλλάξει. Πας στην σελίδα που θέλεις να αλλάξεις την διάταξη και από το μενού πάνω αριστερά: Layouts > .... και διαλέγεις. Ανάλογα με πόσες φωτογραφίες θέλεις να βάλεις σου δείχνει τις διαθέσιμες διτάξεις. Επίσης έβγαλε κι άλλη προσφορά με 50% σε όλα τα Photobooks με κωδικό: PBOOK50 Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2012 από June
masoneR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια αυτο γινεται ανεξαρτητως το αν ησουν μελος απο παλια? δλδ αν γραφτεις τωρα ισχυει η προσφαρα?
magdalhnh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ τον xaniamike!!! Μόλις έκανα την παραγγελία μου και χρεώθηκα 2.99 λίρες. masoneR εγώ το μεσημέρι έγινα μέλος, μόλις δηλαδή ενημερώθηκα για την προσφορά. Χρόνια πολλά παιδιά και καλή χρονιά σε όλους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα