stavi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Σόρυ για το ξενέρωτο θέμα μου αλλά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στη γη που είναι αρχάριοι. Ο ναι Από οσο ξέρω πρέπει να πάω Αρχείο κι από κει προσθήκη αρχείου, μόνο που δεν έχω καν ανοιχτό document στο pdf γιατί δεν ξέρω πώς ανοίγει νέο, κι επίσης δε βλέπω καμία τέτοια επιλογή προσθήκης αρχείου στο Αρχείο.
kyriakh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 gia ko;ita edw http://www.adobe.com/products/acrobat/pdf-editor-pdf-files.html Πάτα το play που λέει οδηγίες.Θέλει acrobat 11 1
nikomas50 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Αν ζητάς τρόπο δημιουργίας αρχείου PDF ο πιο απλός, γρήγορος και δωρεάν είναι το doPDF. Δημιουργείς ένα αρχείο του Word και στη συνέχεια χρησιμοποιείς σαν εκτυπωτή το doPDF για να δημιουργηθεί το PDF. 1
mary Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Stavi δεν ειμαι σιγουρη τι ακριβως ρωτας/ζητας βοήθεια αλλά αν θες να κανεις ενα αρχειο word σε pdf, τοτε ή κατεβαζεις αυτο που ειπε ο αποπανω(αν και προσωπικα δε με εχει βολεψει) ή ο πιο απλος τρόπος: αρχειο->αποθηκευση ως->pdf 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα