jimdemet Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Καλημερα και Χρονια Πολλα Εχω ενα προβλημα καπως περιεργο.Εχω ενα transmitter/reciever για να μεταφερω το σημα απο τον δορυφορικο μου δεκτη που ειναι στην μεγαλη tv στο σαλονι για να μεταφερω το σημα σε μια αλλη μεσα στο υπνοδοματιο.Ολα τελεια.....βλεπω τελεια....αλλαζω καναλια.....αλλα μηδενιζει το wifi.Με το που βγαζω πριζα απο αναμεταδοτη wifi τερμα σημα.Μηπως ξερει κανεις λυση?Στην ιδια συχνοτητα εχει κατσει λογικα και γινεται αυτο και λογικα στο 2.4....υπαρχει κατι να το παω αλλου το wifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή έχει φίλος ένα παρόμοιο, για την μεταφορά της Νόβα από το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι και από τότε που άλλαξε τηλεόραση και δέκτη (τον 831) το ασύρματο (που δουλεύει στα 2,4) δεν βλέπεται από τις γραμμές κλπ, μήπως μπορείς να δώσεις στοιχεία του δικού σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimdemet Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Εγω εχω ενα wifi modem tis zte και ote tv με ενα αναμεταδοτη της αγορας.λογικα Στα 2.4 ειναι modem και αναμεταδοτης οποτε βλεπω καμπανα και μου ταπινη το ασυρματο ιντερνετ....ανυπαρκτο ειναι.....μολις βγαλω πριζα στον αναμεταδοτη τελεια το wifi παλυ!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα