dimpa16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια. Αν πας τωρα εδω: http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-g31m-s2l/download/bios θα δεις οτι η τελευταια εκδοση που εχει βγει για την μητρικη σου ειναι η F9 και F10f (beta). Κατεβασε τες και τις 2,να τις εχεις. Βασικα δεν ξερω που εχεις καταληξει.Θα αλλαξεις επεξεργαστη ή οχι?(αν οχι,μην κανεις τιποτα) Στο σημειο αυτο,θα ηταν καλο να κανεις ενα καινουριο ποστ,για το πως θα φλασαρεις το καινουριο bios (και ποια εκδοση-επειδη δεν ξερω τι παιζει με την beta και κατα ποσο ειναι σωστη)και επειδη δεν εχει χρειαστει να κανω φλασαρισμα στην δικη μου gigabyte,δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου (δεν βρηκα oδηγιες απο την gigabyte-σιγουρα καπου θα εχει). Οπως και να`χει ομως,πριν κανεις οτιδηποτε,να σιγουρευτεις για το πως γινεται,επειδη το παραμικρο λαθος πανω στο φλασαρισμα,θα ειναι μοιραιο για την μητρικη σου.
50EuroUser Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ποιά οθόνη έχεις και παίζεις crysis 2 - moh με την 9500GT ; Καμιά CRT 17' με 1024-768 ; Πόσα λεφτά έχεις για αναβάθμιση ;
stergiosL2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια. Αν πας τωρα εδω: http://www.gigabyte....l/download/bios θα δεις οτι η τελευταια εκδοση που εχει βγει για την μητρικη σου ειναι η F9 και F10f (beta). Κατεβασε τες και τις 2,να τις εχεις. Βασικα δεν ξερω που εχεις καταληξει.Θα αλλαξεις επεξεργαστη ή οχι?(αν οχι,μην κανεις τιποτα) Στο σημειο αυτο,θα ηταν καλο να κανεις ενα καινουριο ποστ,για το πως θα φλασαρεις το καινουριο bios (και ποια εκδοση-επειδη δεν ξερω τι παιζει με την beta και κατα ποσο ειναι σωστη)και επειδη δεν εχει χρειαστει να κανω φλασαρισμα στην δικη μου gigabyte,δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου (δεν βρηκα oδηγιες απο την gigabyte-σιγουρα καπου θα εχει). Οπως και να`χει ομως,πριν κανεις οτιδηποτε,να σιγουρευτεις για το πως γινεται,επειδη το παραμικρο λαθος πανω στο φλασαρισμα,θα ειναι μοιραιο για την μητρικη σου. ok Ποιά οθόνη έχεις και παίζεις crysis 2 - moh με την 9500GT ; Καμιά CRT 17' με 1024-768 ; Πόσα λεφτά έχεις για αναβάθμιση ; ViewSonic VA2016w 22" γιατι ??? κανα 150 πανω κατω .
panosem Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Εγω προ τριμηνου πηρα 70€ απο δω μεσα τον Q9550, Και ειμαι κατ ευχαριστημενος.. Το θεμα ειναι οτι αυτος που πουλαει, να μην περιμενει να βγαλει τα σπασμενα του.Μπορεις να βρεις και απο ebay μεταχ. που πηρα εναν 8400 στον μικρο αδερφο μου με 35€. Ποιον επεξεργαστη εχεις τελικα επανω?
stergiosL2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξερω καλως ειναι κακος ειναι ? ιδεα δεν εχω .Pentium® Dual-Core Cpu E5300 @ 2.60Ghz 1.80Ghz
panosem Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το βασικοτερο ειναι για ποια χρηση προοριζεται ο υπολογιστης, ωστε οποιος σου προτεινει κατι, να ξερει περιπου τι να σου προτεινει. Αν παντως θες μονο για ιντερνετ και απλη χρηση, ειναι μια χαρα ο επεξεργαστης. Αν απο κει αι περα, εχεις να κανεις με βαριες εφαρμογες η απαιτητικο gaming θα χρειαστεις μια αναβαθμιση. Ειδαλλως αστο οπως εισαι.
stergiosL2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 ξερω φιλε για το ιντερνετ μια χαρα ειναι και ετσι , αλλα για gaming εγω θελω , που ακομα σηκωνει βαρια παιχνιδια και ας ειναι 4 χρονων .
stergiosL2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 dimpa16 εγω τωρα τι να κατεβασω απο το link που μου εδωσες ??? εχει κατι http/ftp . παιζουν κανα ρολο ???
dimpa16 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 εγω τωρα τι να κατεβασω απο το link που μου εδωσες ??? εχει κατι http/ftp . παιζουν κανα ρολο ??? Κανε ληψη απο Ευρωπη.
stergiosL2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 να ρισκαρω να εγκαταστησω αυτο που κατεβασα ???
dimpa16 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Θα αλλαξεις επεξεργαστη ή οχι?(αν οχι,μην κανεις τιποτα) Και αν αποφασισεις να κανεις bios update,να εισαι 100% σιγουρος,το πως θα το κανεις.Διαβασε,ρωτα,αλλα,να ξερεις πως... Οπως σου ειπα,εγω δεν εχω κανει στην GIGABYTE μου.Εχω κανει στην ASRock και ηταν πολυ ευκολο,αλλα δεν γινεται με τον ιδιο τροπο σε ολες τις μητρικες,οποτε δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου.
stergiosL2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 εχει 3 αρχεια μεσα , ενα bat ενα exe και ενα που τελειονει σε F9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα