flwroumpas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας παιδιά. Θέλω να πάρω Vero Tablet A8826 για tablet. Αμα το έχει πάρει κανεις η περιμένει να το παραγγείλει ας μου πει λίγο τις εντυπώσεις του και γενικά άμα αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolhs1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας παιδιά. Θέλω να πάρω Vero Tablet A8826 για tablet. Αμα το έχει πάρει κανεις η περιμένει να το παραγγείλει ας μου πει λίγο τις εντυπώσεις του και γενικά άμα αξίζει μπες στο forum της oktabit και θα βεις πολλα πραγματα εγω που το εψαξα λιγο φαινεται πιο καλο απο το apollo quicki 811 (120 euro pc1 , 136euro e-shop) το vero 147euro http://www.shop4u.gr/products.php?13171&cPath=124_125_186 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Τα vero εχουν και περισσοτερη online υποστηριξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flwroumpas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για το forum. Αλλά γιατί δεν έχει 4.1 ? Γίνεται να το βάλεις μόνος σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αναβαθμιζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolhs1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για το forum. Αλλά γιατί δεν έχει 4.1 ? Γίνεται να το βάλεις μόνος σου? ισως επειδη φοραει αλλο τσιπακι ? παντως απο το σαιτ της οκταμπιτ μου απαντησαν οτι το προσπαθουν για το 4.1 οταν τους ρωτησα αν μπορει να γινει αναβαθμιση απο 4.0 σε 4.1 μεσω google shop μου ειπαν οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipper+ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κοντεύει να εξαντληθεί το tablet (από Oktabit). Έχετε το υπόψιν όσοι ενδιαφέρεστε να το αγοράσετε. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2013 από skipper+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Παει και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipper+ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι το κοινό ανταποκρίθηκε σε μια πολύ καλή προσπάθεια που έκανε η εταιρία (είτε αν θέλετε από θέμα κοστολόγησης, είτε από θέμα aftersales υποστήριξης). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα