ColdFusion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το truecrypt ειναι ενα πρόγραμμα που κρυπτογραφεί απο ενα αρχείο μέχρι ενα ολόκληρο δίσκο. Στην περίπτωσή μας έχω κρυπτογραφήσει ένα αρχείο με κωδικό τον 9 ψηφίων .Ο κωδικός είναι κρυπτογραφημένος με τον αλγόριθμο AES και περιέχει αριθμούς,μικρούς και μεγάλους χαρακτήρες και ειδικούς χαρακτήρες.Τι πρέπει να κάνετε.1) Dοwnload το πρόγραμμα http://unprotect.info/go/?p=download ειναι το unprotect.info αν το ανοίξετε θα δειτε αυτο πατήστε begin κατεβάστε το αρχείο Insomniatest απο http://rapidshare.com/files/3504179739/insomniatest. Είναι το αρχείο που έκανα με το truecrypt. Αν θέλετε μπορείτε να κατεβάσετε το truecrypt και να δημιουργήσετε εσείς ενα κρυπτογραφημένο αρχείο. Εμφανίζεται Lowercase characters abcdefghijklmnopqrstuvwxyz Uppercase characters ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Digits 0123456789 Punctuation characters .,:;?!-"'` Other special characters ~@#$%^&*()_+={}[]<>|/\ Μπορούμε να δούμε πόσο γρήγορος είναι ο επεξεργαστής.Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης επιλέγω Password length from 9 to 9. Επιλέγουμε μόνο digits και τρέχουμε το τεστ . Αυτό ήταν ελπίζω να σας άρεσε η ιδέα και να μην πέσει κράξιμο. Τα δικά μου αποτελέσματα: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, ωραίο! Πόσο το αφήνουμε να τρέξει? Μέχρι να βρει τον κωδικό? Κάτι για μέρες ολόκληρες λέει στην αρχή. Αυτό να φανταστώ λειτουργεί όπως το superiPI? Mόνο ο ένας πυρήνας δουλεύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δεν χρειάζεται να το τρέξεις πολύ ώρα μιας και σου βγάζει αμέσως πόσο χρόνο θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 lol. Νόμιζα ότι χρειάζεται να το τρέξεις μέχρι να βρει τον κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι Multi thread εφαρμογή .Αν ανοίξεις τον task manager θα δεις ότι δουλεύουν όλοι οι πυρήνες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Η πλάκα είναι ότι συνεχίζω να ρωτάω ενώ φαίνεται στο hwinfo που πόσταρα δίπλα. Δεν ξύπνησα καλά μου φαίνεται... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 115 μερες κι'εγω σαν τον Δεινοσαυρο, με i7 στο laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 ENTIT: Μάλλον το γονάτισα πριν καθώς άνοιγα προγράμματα μετά και είχα και browser με αρκετές καρτέλες. Ένα πιο αντιπροσωπευτικό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Θα παιζουν ρολο και τα Ghz να φανταστω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Αν μιλάς για το δικό μου σίγουρα παίζουν αλλά δεν νομίζω τόσο. Μισό να τρέξω σωστά ένα στοκ να δούμε. ENTIT: Aπό τις 104 στις 115 με είχαν πάει τα προγράμματα που άνοιξα μετά. Το στοκ είναι αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Αρα παιζει καποιο ρολο. Οκ,τα δικα μου του 3570κ 4.8ghz θα τα εχετε στις τρεις. Φωναξτε κιαλλους xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Στις 75 σε κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Κανένας απο amd μεριά !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Oh boy,μην λες τετοια και ειμαι στην δουλεια!!! Δεν γινεται να περασω τον Master of Oc&Computing Coldfusion!?! Aν και του το χρωσταω διοτι με περναγε κατα 500 στο 3D Mark11 λογο cpu,αλλα Not this time. Prepare Yourself! Οντως και εγω θα ηθελα να δω εναν 8350 στα 4.5 τι score θα εβγαζε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 57 στα 4.6 Είμαι περίεργος στα 5 ghz πόσο θα πάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα