Προς το περιεχόμενο

Port Forwarding με Planet ADN-4101!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα-Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα αν δε γινομαι βαρετος να εναποθεσω το προβλημα μου μηπως και μπορεσω με τη βοηθεια σας να βρω μια λυση!

Ειχα για router το Comtrend το οποιο μου παρειχε η υπηρεσια της connx!Δυστυχως εχθες παρεδωσε πνευμα μετα απο καμποσα χρονια με αποτελεσμα να αγορασω  το Planet ADN-4101!

Το τελευταιο καιρο παιζω το Black Ops 2 και επρεπε να ανοιξω καποια ports για να βλεπω περισοτερους servers!

Με το comtrend ακολουθησα τις οδηγιες απτο portforward.com και τα ανοιξα επιτυχως!Μαλιστα ingame εχει μια επιλογη που βλεπεις κατευθειαν αν ανοιξες τα ports η οχι!

Mε το Planet οτι και αν εκανα δε μπορεσα με καμια παναγια να τα ανοιξω!Απενεργοποιησα το firewall ισως και,τιποτα!Ανοιξα και το DMZ παλι τιποτα!

Και εχω καταληξει οτι η κατι παιζει με την connx η ειναι μια μικρη λεπτομερεια στο router και δε μπορω να την βρω!

Εχει καποιος καποια εμπειρια με αυτo το router?

Ευχαριστω εκ τον προτερων οποιων μπορει και επιθυμει να βοιθησει!

Σημειωση στο planet το ipv4 adress ειναι διαφορετικο απο αυτο που ειχα στο comtrend το οποιο βεβαια αλλαξα στις ρυθμισεις του planet αλλα και παλι ανεπιτυχως!

Δημοσ.

a.στο pc σου βαλε καρφωτη ip και μετα κανε το port forward η το dmz.

β.η οτενετ κοβει καποια ports αλλα λογικα θα ειχες και πριν το ιδιο θεμα.αλλα αν θες καλου κακου κλεισε την αυξημενη ασφαλεια απο το site Της otenet.

γ.σιγουρεψου οτι ολα τα firewall ειναι κλειστα στο ρουτερ και στο pc.και γιατι πηγες και πηρες ενα αγνωστο ρουτερ οταν υπαρχουν τοσα που ειναι καλυτερες μαρκες??

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!

α.εβαλα καρφωτη ip και τιποτα!γκρρρ

β.μου ζητησε καποια passwords με αποτελεσμα να μη μπορω να το κανω!Ειναι σημαντικο? αν ειναι να τους παρω τηλεφωνο και να προσπαθησω!

γ.Τα εκλεισα ολα και router kai pc δυστυχως τιποτα!Δυστυχως μου το προτεινανε και σα χανος το αγορασα,λαθος μεγαλο!Θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιο αν υπαρχει μεχρι 25ευρω για εναν casual χρηστη σα και μενα να κανω τη δουλεια μου?

Εχω χασει καθε ελπιδα και πιστευω πως το router ειναι πατατα!

Ευχαριστω και παλι!

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!

α.εβαλα καρφωτη ip και τιποτα!γκρρρ

β.μου ζητησε καποια passwords με αποτελεσμα να μη μπορω να το κανω!Ειναι σημαντικο? αν ειναι να τους παρω τηλεφωνο και να προσπαθησω!

γ.Τα εκλεισα ολα και router kai pc δυστυχως τιποτα!Δυστυχως μου το προτεινανε και σα χανος το αγορασα,λαθος μεγαλο!Θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιο αν υπαρχει μεχρι 25ευρω για εναν casual χρηστη σα και μενα να κανω τη δουλεια μου?

Εχω χασει καθε ελπιδα και πιστευω πως το router ειναι πατατα!

Ευχαριστω και παλι!

Aυτο το router D-Link Wireless N ADSL2 + Modem Router (Annex A) [DSL-2640B] ειναι καλο?

Δημοσ.

dlink Μπορεις να παρεις >netgear μπορεις να παρεις ,το vigor 2700vg απο το www.ebw.gr μπορεις να αγορασεις απλα θελει αλλαγη το firmware.μεχρι και με κανα 10 ευρω κανα Thomson να αγοραζες v8 απο τις αγγελιες καλυτερο θα ηταν αποτο planet.

β.ναι username και password  συνδεσης θελει για την αυξημενη ασφαλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...