Millennium Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Αναλογα και την θερμοκρασια δωματιου. Εχει ιδιες θερμοκρασιες με στοκ περιπου. Aena0n προσφατα την εβαλες τη ψυκτρα?
Aena0n Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION Αυτον εχω ! Ναι εχω 3 μερες που την εχω βαλει ..δωματιο 28 βαθμούς εχω !
Aena0n Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία ! Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια όλων ! 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD CORE BLACK BOX EDITION Αυτον εχω ! Ναι εχω 3 μερες που την εχω βαλει ..δωματιο 28 βαθμούς εχω ! Για τον επεξεργαστή σου δεν ξέρω αλλά εσύ δεν θα είσαι καλά όταν έρθει το αέριο/πετρέλαιο. Δεν είναι δυνατόν να έχεις 28 βαθμούς μέσα στο δωμάτιο. Ιδρώνεις? 1
nike1600 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Σχετικα καλες ειναι οι θερμοκρασιες αλλα με την ψυκτρα σου μπορεις να παρεις καλυτερες...Εγω στο δευτερο pc μου με την μαμα ψυκτα εχω σε αδρανεια 29 βαθμους... Το κολπο ειναι να μην μπλοκαρει τιποτα τα ανεμιστηρακια του κουτιου, να ειναι καθαρο, να μην περνανε καλωδια μπροστα απο την ψυκτρα(ναι εχει επιδραση)και να εχεις βαλει μια καλη θερμαγωγιμη παστα στον επεξεργαστη (τοποθετημενη σωστα)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα