Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον 830 256 αλλά μερικές φορες σου δίνει την αίσθηση ότι ο 128 ocz που είχα ήταν πιο εκρηκτικός - γρήγορος ..αλλα μπορεί να είναι κ θέμα λιον ίσως κ κάποιων προγραμμάτων...

Δημοσ.

Ή έχει κάποιο άσχετο θέμα το μηχάνημα ή απλά αυθυποβολη είναι η γνώμη μου.

Μπορεί κ να χέις δίκιο. Η αλήθεια θα φανεί με μετρήσεις των δυο δίσκων με ίδια έκδοση λειτουργικού κ προγράμματα.. Θα το κάνω κάποια στιγμή .

Δημοσ.

Με φρεσκοστημένα μηχανήματα θα έλεγα καλύτερα. Απλά δεν μπορώ να βρω λογική εξήγηση για αυτό που λες, γι αυτό το επισημαινω. Αν έλεγες το ανάποδο θα τα φορτώναμε εύκολα στο χ προβληματικό firmware του ocz. Αλλά τώρα μου φαίνεται περίεργο.

Δημοσ.

κ ρωταω εγω τωρα (κατι μου λεει φωτια θα βαλω), γιατι να μην παρεις 2 απο 60GB να τους κανεις RAID 0 κ να πιανεις σχεδον τις διπλασιες ταχυτητες???

Δημοσ.

Εμ δεν θα πιάνεις...

Για να γίνει αυτό που λες χωρίς άλλες απώλειες απαιτεί intel ivy bridge επεξεργαστή, z77 μητρική και win 8.

Kαι πάλι όμως αν δεν κάνεις κάτι εξειδικευμένο δεν θα έχει διαφορά. Στην καθημερινή χρηση θα τολμήσω να σου πω ότι θα είναι και χειρότερα.

Δημοσ.

Tι να πω, εγω με amd FX6300, motherboard με 990 chipset, ειδα διαφορα, τουλαχιστον στα games, τα loading screens ουτε που τα προλαβαινω πλεον, απο οσο ξερω ρολο παιζει η ταχυτητα διαυλου, τουλαχιστον οπου το χω δει στην πραξη, ειτε intel, ειτε amd, παντα ειχε πολυ καλυτερες επιδοσεις το RAID0 απο εναν μονο SSD.

Δημοσ.

προσωπικά προτιμώ τον 250GB Samsung 840 με 138 euro από amazon (lightning deals σήμερα)

http://www.amazon.co.uk/Samsung-Series-250GB-Solid-State/dp/B009LI7C9Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1356600313&sr=8-1 Αυτόν λες; Γιατί λέει λίρες. Εκτός και αν έχασα την προσφορά.

Επίσης κάπου διάβασα ότι η amazon έχει και Ελληνικό ΑΦΜ. Γνωρίζεις οπότε μήπως μπορεί να κόψει Ελληνικό τιμολόγιο;

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι την έχασες, για αυτό έβαλα και την παρένθεση...

δεν έχω ιδέα για τιμολόγιο...

Δημοσ.

Όπως το θέτεις όλοι αξίζουν. Ο 840 είναι όντως υποδεέστερος του 830 αλλά αυτό δεν πρόκειται να το βρεις πουθενά μπροστά σου. Προσωπικά θα επέλεγα (και επέλεξα) τον intel λόγω του ολοκληρωμένου πακέτου (ο σαμυ έρχεται σκέτος) και των έστω και θεωρητικά καλύτερων μνημών του (mlc έναντι tlc). Αν μπορείς να δώσεις 20 ευρώ ακόμα για να πας στον 180αρη intel, ακόμα καλύτερα.

Τι ακριβως ειναι αυτες οι μνημες που αναφερεις γιατι το διαβαζα στα specs αλλα δεν καταλαβαινα .

Δημοσ.

Αν δεν έχεις τις παραπάνω προδιαγραφές τότε δεν έχεις trim. Αργά ή γρήγορα θα πέσουν οι επιδόσεις. Δεν μπουτάρει πιο αργά το μηχάνημα?

Στο boot το ιδιο πραγμα μου φενετε, (αντε ισως να ειναι κ 1 sec πιο αργο) αλλα σε games κ βαριες εφαρμογες παει σφαιρα, δεν ξερω στο περασμα του χρονου τι θα γινει, σε RAID 0 το χω εδω κ 2 μηνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...