Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον SSD σκληρό 120GB με τιμή maximum τα 100 ευρώ; Από κατάστημα στην Ελλάδα αν είναι δυνατόν (ή και από amazon.uk αν δίνει ελληνικό τιμολόγιο και είναι ετοιμοπαράδοτο)

Ευχαριστώ :)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω διαβάσει εδώ ότι ο samsung 830 είναι που αξίζει και ότι ο 840 είναι υποδεέστερος. Δυστυχώς τον 830 δεν τον βρίσκω σε 'λογική' τιμή στο skroutz. Για τον intel δεν ξέρω τι παίζει, είναι αξιόπιστος;

Δημοσ.

Όπως το θέτεις όλοι αξίζουν. Ο 840 είναι όντως υποδεέστερος του 830 αλλά αυτό δεν πρόκειται να το βρεις πουθενά μπροστά σου. Προσωπικά θα επέλεγα (και επέλεξα) τον intel λόγω του ολοκληρωμένου πακέτου (ο σαμυ έρχεται σκέτος) και των έστω και θεωρητικά καλύτερων μνημών του (mlc έναντι tlc). Αν μπορείς να δώσεις 20 ευρώ ακόμα για να πας στον 180αρη intel, ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Με νοιάζει πιο πολύ η αξιοπιστία του (μιας που προφανώς θα μπει λειτουργικό). π.χ. έχω διαβάσει ότι οι vertex έχουν προβλήματα, ειδικά όταν γεμίζουν. Ο intel που μου προτείνεις είναι κομπλέ ή θα με παιδέψει;

Τον samsung 830 τον έβρισκα γαμώτο πριν κανά μήνα κάπου στα 100 σε καταστήματα στο skroutz, τώρα τίποτα :(

Ναι ξέρω επίσης ότι ο 840 240GB είναι πιο γρήγορος από τον 840 120GB αλλά δυστυχώς ξεφεύγει από το μπάτζετ μου.

Δημοσ.

O crucial M4 θεωρείται καλύτερος από τον intel ή όχι;

Άρχισε να με ψήνει ο intel 180GB πάντως, πιστεύω ότι στα 120 ευρώ που τον έχει το Msystem αξίζει την υπέρβαση του μπάτζετ, τι λέτε;

Δημοσ.

εγώ περιμένω. τις προσφορές αυτής της εβδομάδας στο Amazon.

αν δεν βγάλει τίποτα καλό, με τον νέο χρόνο θα πάω στο msystems για τον 180ρη. αξίζει 100%

Δημοσ.

Προσυπογράφω για τον 180άρη Intel. 

Αν τα έχεις τα 20 €πουλα, μη το σκέφτεσαι, 60gb+ είναι αυτά και αξιοπιστία Intel. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...