VALLERON2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 αμα το παω στο μαγαζι φτιαχνεται?η μου το αλλαζουν εντελως?
kostas.K Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 δώσε περισσότερες πληροφοριες....στο BIOS μπαίνει?
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Καμένο pixel εννοείς προφανώς.. Όχι κάθε κατασκευαστής δικαιολογεί έναν αριθμό καμένων pixel για να ενεργοποιηθεί η εγγύηση. και zero pixel σε laptop εγγύηση εγώ δεν ξέρω..
overpower Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Λογικα σου καηκε κανα pixel. Ποιο laptop εχεις? δώσε περισσότερες πληροφοριες....στο BIOS μπαίνει? α καλα.
VALLERON2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 δώσε περισσότερες πληροφοριες....στο BIOS μπαίνει? δώσε περισσότερες πληροφοριες....στο BIOS μπαίνει? ναι ολα δουλευουν κανονικα.η τελεια αυτη ειναι πολυ μικρη αλλα αισθησιακα ειναι ενοχλητικη...κανονικα αφου εχει εγγυση λογικα πρεπει να το παω στο service? Λογικα σου καηκε κανα pixel. Ποιο laptop εχεις? α καλα. Λογικα σου καηκε κανα pixel. Ποιο laptop εχεις? α καλα. hp pavilion g7 pavilion g7 1216 Καμένο pixel εννοείς προφανώς.. Όχι κάθε κατασκευαστής δικαιολογεί έναν αριθμό καμένων pixel για να ενεργοποιηθεί η εγγύηση. και zero pixel σε laptop εγγύηση εγώ δεν ξέρω.. Καμένο pixel εννοείς προφανώς.. Όχι κάθε κατασκευαστής δικαιολογεί έναν αριθμό καμένων pixel για να ενεργοποιηθεί η εγγύηση. και zero pixel σε laptop εγγύηση εγώ δεν ξέρω.. δεν ξερω αμα ειναι καμμενο πιξελ.ειναι περσισσοτερο σαν βρωμια με 1 μεγαλη και 2 μικρες τελιτσες(ισα φαινονταιαλλα δεν καθαριζονται)
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που έγραψα ήταν περισσότερο για να σε προετοιμάσω αν είναι κάτι τέτοιο (την έχω πατήσει ο ίδιος) και όχι για να σου πω να μην το πας στο Servis φυσικά να το πας να το δουν κ να σου απαντήσουν υπεύθυνα.
Sash21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 μήπως τελικά είναι περισσότερα καμμένα pixel? ή μήπως χτυπήθηκε κάπου η οθόνη? Είναι άσπρες ή θολές οι τελείες?
coolerman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δεν τον πειραζεις καθολου και τον πας στο service η στο καταστημα απο κει που τον αγορασες! ** edit για αυτο το λογο το εσβησα περι αφαιρεσεις δισκου
Sash21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Συμφωνώ με τον Coolerman αλλά όχι για τον σκληρό. Πάρε καλύτερα ένα backup ή καλύτερα ένα image. Αν και δεν νομίζω να πας για αντικατάσταση όλου του laptop. Αν τον ανοίξεις όμως και βγάλεις τον σκληρό πιθανότατα χάνεις και την εγγύηση....
VALLERON2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 μήπως τελικά είναι περισσότερα καμμένα pixel?ή μήπως χτυπήθηκε κάπου η οθόνη? Είναι άσπρες ή θολές οι τελείες? μήπως τελικά είναι περισσότερα καμμένα pixel?ή μήπως χτυπήθηκε κάπου η οθόνη? Είναι άσπρες ή θολές οι τελείες? οχι δεν χτυπηθηκε.ειναι καφε τελειες(σαν βρωμια).φαινονται σε ασπρο κυριως φοντο
Sash21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως είναι απλά βρωμιά??? (ή της μύγας.....) Δοκίμασες να τον καθαρίσεις με κανένα σπρέι για οθόνες ή με οινόπνευμα?
coolerman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως είναι απλά βρωμιά??? (ή της μύγας.....)Δοκίμασες να τον καθαρίσεις με κανένα σπρέι για οθόνες ή με οινόπνευμα? χαχαχαχαχα...αυτο θα ποσταρα!! με προλαβες azax και κανει της οθονες "αορατες"
Sash21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 χαχαχαχαχα...αυτο θα ποσταρα!! με προλαβες azax και κανει της οθονες "αορατες" :)
VALLERON2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως είναι απλά βρωμιά??? (ή της μύγας.....)Δοκίμασες να τον καθαρίσεις με κανένα σπρέι για οθόνες ή με οινόπνευμα? Μήπως είναι απλά βρωμιά??? (ή της μύγας.....)Δοκίμασες να τον καθαρίσεις με κανένα σπρέι για οθόνες ή με οινόπνευμα? δοκιμασα.αλλα δεν φευγει http://i46.tinypic.com/20qakhx.jpg το βρηκα στο ιντερνετ,ειναι ακριβως σαν και σε εμενα..ειναι καμενο πιξελ?
Sash21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Πιο πολύ για βρωμιά μου κάνει εμένα παρά για πρόβλημα του υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα