Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
<p>Η απολυτη προσφορα των χριστουγεννων...</p>

<p> </p>

<p><a href="http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E23D5F6A4CD81DF197DF1CC1DEEF978D&pa=0FBAD488A9724D4DAAA64C81457F1A26">http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E23D5F6A4CD81DF197DF1CC1DEEF978D&pa=0FBAD488A9724D4DAAA64C81457F1A26</a></p>

<p> </p>

<p>Αρκετα καλο τηλεφωνο και κονσολα....</p>

Πολύ δυνατό. Δυστυχώς τα έχω και τα δυο....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εμενα γιατι κατι μου λει οτι δεν ειναι προσφορα αλλα συνολικη τιμη? 200 κατι δεν το εδινε ο Κωτσοβολος σκετο το τηλεφωνο?

Δημοσ.

στην ουσια ειναι το galaxy sII 240-260€, σε ασπρο παντως εμενα δεν μου αρεσει καθολου φαινεται υπερβολικα φθηνη κατασκευη. Σα να προσπαθεις να δωσεις κομψοτητα σε κατι που δε φτιαχτηκε για αυτο το σκοπο και στην ουσια τονιζεις την αδυναμια του. Σε μαυρο ειναι οκ και μια χαρα

Δημοσ.
Εμενα γιατι κατι μου λει οτι δεν ειναι προσφορα αλλα συνολικη τιμη? 200 κατι δεν το εδινε ο Κωτσοβολος σκετο το τηλεφωνο?

ε οχι και 200 κατι, 269 ;)

Δημοσ.
στην ουσια ειναι το galaxy sII 240-260€, σε ασπρο παντως εμενα δεν μου αρεσει καθολου φαινεται υπερβολικα φθηνη κατασκευη. Σα να προσπαθεις να δωσεις κομψοτητα σε κατι που δε φτιαχτηκε για αυτο το σκοπο και στην ουσια τονιζεις την αδυναμια του. Σε μαυρο ειναι οκ και μια χαρα

+1 Συμφωνω για το χρωμα..Και πολυ καλη προσφορα..

Δημοσ.
εγώ το έχω στο καλάθι 344. δεν ξέρω αν θα μου την ολοκληρώσει αλλά αν κάποιος θέλει μου το λέει να δοκιμάσουμε

το έχουμε ξαναπεί, όταν πατήσεις στο τελευταίο βήμα, θα γίνει 399 !!

δοκίμασε να δεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία προσφορά αν υπάρχει συννενόηση μεταξύ δύο ενδιαφερόμενων

Επεξ/σία από Gerara_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...