Pinball1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Θα ήθελα να στείλω ένα μικρό πακέτο με αντικαταβολή στην επαρχία και ο παραλήπτης μου είπε να το στείλω μέσω ACS ή Γενική Ταχυδρομική με τα έξοδα αποστολής δικά του, επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει αυτές τις εταιρίες θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Όταν θα πάω το δέμα στο κατάστημα θα πληρώσω εγώ τα έξοδα αποστολής και θα τα προσθέσω στην αξία του δέματος ή απλά το παραδίδω και δεν χρεώνομαι καθόλου; 2) Όταν ο παραλήπτης λάβει το δέμα και πληρώσει τα χρήματα μπαίνουν απαραίτητα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα πρέπει να δηλώσω; Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μόνο για το πρώτο ερώτημα σου μπορώ να σου δώσω απάντηση.Όταν θα πας να το στείλεις,θα πεις στον υπάλληλο πως τα έξοδα θα τα πληρώσει ο παραλήπτης.Το σημειώνει στο voucher και φεύγεις δίχως να πληρώσεις.
mastor10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 αν λειτουργει οπως στα ελτα θα σου ερθει χαρτι σπιτι να πας απο το καταστημα να πληρωθεις
Makaros1994 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 1) Και τα δυο 2) Εγώ όσο καιρό στέλνω, μου τα βάζουν σε λογαριασμό και πάντα μου τρώνε 1-2€.
gokuthelegend Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Θα ήθελα να στείλω ένα μικρό πακέτο με αντικαταβολή στην επαρχία και ο παραλήπτης μου είπε να το στείλω μέσω ACS ή Γενική Ταχυδρομική με τα έξοδα αποστολής δικά του, επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει αυτές τις εταιρίες θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Όταν θα πάω το δέμα στο κατάστημα θα πληρώσω εγώ τα έξοδα αποστολής και θα τα προσθέσω στην αξία του δέματος ή απλά το παραδίδω και δεν χρεώνομαι καθόλου; 2) Όταν ο παραλήπτης λάβει το δέμα και πληρώσει τα χρήματα μπαίνουν απαραίτητα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα πρέπει να δηλώσω; Ευχαριστώ. Εγώ μπορώ να σου πω σίγουρα για ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές, με τις οποίες έχω στείλει αρκετές φορές δέματα με αντικαταβολή. 1) Ναι, πληρώνεις την αξία της αποστολής και την προσθέτεις στο συνολικό κόστος. Ο υπάλληλος θα μετρήσει το βάρος του δέματος και θα σου πει από πριν πόσο είναι η αξία, ώστε για να τα υπολογίσεις και μετά του λες πόσο θες να είναι το κόστος. 2) Δεν δείνω κανένα τραπεζικό λογαριασμό, μου φέρνουν χαρτί στο σπίτι ότι έχω να παραλάβω κάτι από το κατάστημα και πάω και παίρνω τα λεφτά από το κατάστημα. ΔΕΝ υπάρχει καμιά προμήθεια, τώρα οι άλλες κούριερ εκτός των ΕΛΤΑ δεν ξέρω αν χρεώνουν κάτι επιπλέον.
Alx.Krd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα Παιδιά έχω στίλει ένα δέμα με αντικαταβολη με ACS, απ την στιγμή που το παραλάβει αυτός που το έστιλα ξέρει κανείς πόσος χρόνος χρειάζεται για να μπουν τα χρήματα στο τραπεζικό μου λογαρισμό; Ευχαριστώ.
Alx.Krd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Τελικά (για ACS) πήρα τα χρήματα μετά απο σχεδόν 2 εβδομάδες, μου είπαν οτι η ACS "πληρώνει" κάθε δεύτερη παρασκευή απο την ημέρα που θα στείλεις το δέμα με αντικαταβολή... Όπως και να έχει ευχάριστω για την απάντηση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Τελικά (για ACS) πήρα τα χρήματα μετά απο σχεδόν 2 εβδομάδες, μου είπαν οτι η ACS "πληρώνει" κάθε δεύτερη παρασκευή απο την ημέρα που θα στείλεις το δέμα με αντικαταβολή... Όπως και να έχει ευχάριστω για την απάντηση. Και γρηγορα τα πηρες...Εχω ακουσει για καθυστερησεις πολύ μεγαλυτερες
alexistenakis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Τι προτείνετε για καλύτερο τρόπο συνεννόησης για αγοραπωλησία μεταχειρισμένου αντικειμένου μέσω των αγγελιών εδώ; Αντικαταβολή και εγγύηση τα μεταφορικά ή και παραπάνω; Ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα