Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο λαιβ τσατ μου ειπαν οτι στο συστημα φαινεται ετοιμη η παραγγελια με το -10%.

Περιμενω μηνυμα τους*

*ααααν με θυμηθουν.

Δημοσ.

Εχω σοκαριστει.... 88 βαθμοι cpu?

Βέβαια μιλάμε για 100% cpu με χρήση prime σερί (δηλαδή τα games δε θα το φτάσουν ποτέ τόσο για τόση ώρα και σε όλα τα cores/threads), στα 2.2-2.3Ghz (από τα 2 που είναι χωρίς το turbo του) και μια 6850m να λιώνει non-stop με το furmark. Αν μείνει 88 θα είναι μια χαρά, αλλά προβλέπω καλοκαιράκι καθάρισμα νέα πάστα κλπ. όπως διαβάζω παντού στο internet. Φαντάσου πως αυτό που έχω τώρα έχει καλύτερες θερμοκρασίες από το προηγούμενο που είχα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ρε ζωντοβολα ποιος εξυπνακιας πηγε και πηρε μονο τη βαση στηριξης-ψυξης και αφησε το λαπτοπ και δεν ειχε τη καλοσυνη και την ευπρεπεια τουλαχιστον να ενημερωσει?

Δημοσ.

Καλα ρε ζωντοβολα ποιος εξυπνακιας πηγε και πηρε μονο τη βαση στηριξης-ψυξης και αφησε το λαπτοπ και δεν ειχε τη καλοσυνη και την ευπρεπεια τουλαχιστον να ενημερωσει?

??

Oποιος το θελει το envy στα 764ευρω, μου λεει.

Παμε να το παρουμε μαζι ή Πεμπτη κατα τις 12 με 1 ή Παρασκευη απογευματακι.

Δημοσ.

??

Προς τι τα ερωτηματικα ? στο public συνταγματος πηγε καποιος και αγορασε μονο τη βαση στηριξης με το λογαριασμο μου...και μονο ενας ξερει το ονομα του λογαριασμου...και δεν ενημερωσε ποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έβαλα win8 στο μηχάνημα.

Υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία επιζητούν επίλυση και που δεν έχω αρκετό χρόνο να ασχοληθώ άμεσα. πχ. ο ήχος είναι κατώτερος καθώς δε πρέπει να παίζουν όλα τα ηχεία ενώ μάλλον δε παίζει και το wooferάκι (δεν έχω περάσει drivers, ότι έβαλε μόνο του). Το update των windows έβαλε αυτόματα Intel HD drivers και παραμέλησε τελείως την ATI και όταν θέλησα να περάσω μόνος μου τους ίδιους drivers 12.11 που είχα περάσει με win7 (αλλά ήδη δούλευε σωστά το hybrid) τότε δημιουργήθηκε πρόβλημα με μαύρη οθόνη, Μετά από restart δεν υπάρχει καμία επιλογή για να κάνω switch στις κάρτες κλπ. προφανώς έπρεπε να κατεβάσω drivers που να είναι για switchable graphics και όχι vanilla catalyst. Έριξα ένα πρόχειρο ψάξιμο για να δω τι παίζει στο internet καθώς η HP έχει πολύ καιρό να βγάλει drivers και έπεσα πάνω σε Link.png Site: http://leshcatlabs.net/">αυτό το οποίο θα δοκιμάσω και μάλλον θα παίξει καθώς φαίνεται να υπάρχει Link.png Site: http://forum.notebookreview.com/sony/636724-universal-driver-set-all-switchable-intel-ati-graphics.html">ενδιαφέρον . Επίσης στο device manager έχω μια άγνωστη συσκευή και δεν έχω κάνει ακόμα το κόπο να δω ποια είναι.

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ.

9/10 η αγνωστη συσκευη ειναι η συσκευη αναγνωσης των καρτων μνημης. βαλε τους drivers τρων 7 να δεις ποιο μοντελο ειναι και μετα βλεπεις...

Δημοσ.

Ναι είναι πολύ πιθανό να είναι το card reader.

Λοιπόν, για την gpu ξεκίνησα, αλλά σε beats audio windows 8 drivers κατέληξα :P

Link.png Site: http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp58501-59000/sp58635.exe">Επίσημος driver για win8 από την HP που κανονικά είναι για άλλο μηχάνημα της αλλά παίζει μια χαρά και στο δικό μας. Μέρα με τη νύχτα ο ήχος σε σχέση με τους default win8 drivers  :-D

(drivers για gpu δε πέρασα ακόμα. Btw παίζω και με linux αν κάποιος χρειάζεται κάτι. Έχω φτιάξει τα brightness keys + έχω απενεργοποιήσει την ATI με αποτέλεσμα καλύτερες θερμοκρασίες. Αυτά μέχρι στιγμής)

Δημοσ.

Υπάρχει θέμα με τα drivers των gpu στα win8. Με unifl drivers που δοκίμασα δε παίζει η αλλαγή του brightness και το wake up του υπολογιστή όταν βρίσκεται με την ATI 6850 ενώ επίσης δε παίζει και το switch από Intel σε ATI (μαύρη οθόνη όπως και στο wake up) και θέλει restart. Τα υπόλοιπα παίζουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...