Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά πριν λίγο επέστρεψα. Μια χαρά όλα, εκπληκτική εξυπηρέτηση, αλλάξανε το μηχάνημα καθώς και κάνανε την έκπτωση οπότε αποσύρομαι επίσημα από το ενδιαφέρον του λάπτοπ του Χριστόφορου, να πάρει σειρά ο επόμενος  :-)

Κομπλέ τελικά και το 3D μια χαρά  :-D

Δημοσ.

Γυρνα σε ΑΤΙ και μην ξεχνας να βαζεις τα 120hz πρωτα...

Δε ξέρω πως και γιατί τη προηγούμενη φορά δεν έπαιξε, πάλι δοκίμασα άλλη μπαταρία και έπαιξε μια χαρά. Πάει και αυτό  :-)

Δημοσ.

pπου βρήκαν μηχάνημα;; δε νομιζω να σου δώσαν του χριστόφορου!!!! :confused:

Όχι δε νομίζω... άλλωστε ο Χριστόφορος είχε παραγγείλει νομίζω προτού καν δηλώσω εγώ ότι θέλω αλλαγή. Δε πιστεύω.  :blink:  

Δημοσ.

pπου βρήκαν μηχάνημα;; δε νομιζω να σου δώσαν του χριστόφορου!!!! :confused:

Παραλαβη απο Συνταγμα εχω εγω.

Το παιδι πηγε στο the mall. ;)

Δημοσ.

Παιδιά πριν λίγο επέστρεψα. Μια χαρά όλα, εκπληκτική εξυπηρέτηση, αλλάξανε το μηχάνημα καθώς και κάνανε την έκπτωση οπότε αποσύρομαι επίσημα από το ενδιαφέρον του λάπτοπ του Χριστόφορου, να πάρει σειρά ο επόμενος :-)

Κομπλέ τελικά και το 3D μια χαρά :-D

το πηρες δλδ 764?πως ρε συ,σε εμενα δεν δεχοντουσαν με τπτ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πηρες δλδ 764?πως ρε συ,σε εμενα δεν δεχοντουσαν με τπτ...

Απ'όσο έχω καταλάβει οι εκπτώσεις κλπ. γίνονται από τα κεντρικά τους. Και εγώ στο κατάστημα δεν κατάφερα τίποτα τη 1η φορά. Αλλά μιας που ούτως ή άλλως μπήκα στη διαδικασία αλλαγής μιας και ήρθε με προβληματικό pixel, τους πίεσα τηλεφωνικώς και τελικά έγινε η δουλειά. Βέβαια μέχρι τελευταία στιγμή τίποτα δεν ήταν δεδομένο, δε μου είπανε ξεκάθαρα κάτι πέρα από το ότι θα το κοιτάξουν το θέμα. tbh δε θα το έψαχνα το θέμα εάν δεν ήταν ο Χριστόφορος με τη δική του επιτυχημένη προσπάθεια, οπότε αφού πάω που πάω για την αλλαγή, γιατί όχι, σκέφτηκα. Και να λοιπόν  :-D

edit1

ΟΚ δε γίνεται ρε γμτ πάντα σε κάτι πρέπει να είμαι άτυχος...

Παρατηρώ ότι η εικόνα όταν χρησιμοποιώ την 6850M δεν είναι crystal clear όπως είναι με την ενσωματωμένη hd3000.

Αυτό το έχω παρατηρήσει και σε άλλα λάπτοπ γενικά, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν είχε τέτοιο θέμα αυτό που είχα πριν στα χέρια μου. Ρίξτε και εσείς μια ματιά. Δεν είναι κάτι που αντιλαμβάνεσαι αμέσως αλλά όταν δουλεύει η 6850Μ σε μένα, αν κοιτάξω από κοντινή απόσταση την οθόνη, παρατηρώ ότι τα pixels τρεμοπαίζουν λίγο. Σαν να έχει ελάχιστο θόρυβο η εικόνα. Ενώ όταν βάζω την Intel δεν παρατηρείται αυτό το θέμα. Για κοιτάξτε και εσείς και πείτε μου. Ξενέρωσα λίγο πάλι ρε γμτ :/ τι κάθομαι και ψάχνω συνέχεια. Έχεις κανείς εμπειρία από τέτοια θέματα σαν αυτό που ανέφερα;

edit2

Μόλις δοκίμασα με την έξοδο hdmi και παίζει κομπλέ και με τις 2 κάρτες. Κανένα ίχνος τρεμοπαιξίματος στα pixels. Τι γίνεται ρε γμτ, από που προκαλείται αυτός ο θόρυβος όταν χρησιμοποιώ την οθόνη του λάπτοπ με την 6850; Δε ξέρω τι να κάνω.

(Ο θόρυβος αυτός που περιγράφω φαίνεται περισσότερο στη κάτω δεξιά γωνία του αρχικού background της hp)

edit3

Δοκίμασα και διάφορους συνδυασμούς hz και bit depth και τελικά όταν έχω 16bit depth δεν υπάρχει το πρόβλημα. Με την 6850 πάντα, στο desktop.

Ανεβάζω ένα sample φόντο στο οποίο φαίνεται το πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ την οθόνη του λάπτοπ σε συνδυασμό με την 6850m. Ορίστε από το Catalyst την 6850, ορίστε έπειτα αυτό το φόντο και δείτε προσεκτικά και από πολύ κοντινή απόσταση αν βλέπετε 100% καθαρή εικόνα με σταθερά pixels ή όχι. Βασικά δείτε μία με την Intel και μετά με την 6850m. Σε φόντο με χρώματα κλπ. δεν υπάρχει διαφορά ή τουλάχιστον δεν είναι τόση ώστε να τη καταλαβαίνω με το μάτι μου.

http://postimage.org/image/fzv90pva5/full/

(και κάτι άσχετο, πέρασα catalyst 12.11 beta 3/12/12 κανονικότατα και δούλεψαν μια χαρά. Το πρόβλημα βέβαια δε διορθώθηκε αφού δεν είναι software related)

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ.

αν βγαλεις τα 120hz, πρεπει με αυτο να εχει σχεση και γιαυτο δεν παρατηρειται σε εξωτερικη οθονη ή με την intel. στην εικονα που εστειλες μια μαυριλα βλεπω μονο. :confused:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν βγαλεις τα 120hz, πρεπει με αυτο να εχει σχεση και γιαυτο δεν παρατηρειται σε εξωτερικη οθονη ή με την intel. στην εικονα που εστειλες μια μαυριλα βλεπω μονο. :confused:

Το δοκίμασα και με άλλα hz, το ίδιο. Μόνο όταν έβαλα 16bit χρώμα έφυγε αυτός ο ψιλός θόρυβος. Στην εξωτερική οθόνη παίζει μια χαρά σε κάθε περίπτωση. Το φόντο κλειστό γκρι είναι αλλά στην οθόνη του λάπτοπ φαίνεται σαν να έχει ψιλά χιονάκια όταν είμαι με την 6850. 

(πάντως έχει αρκετά καλές θερμοκρασίες. Idle η cpu λίγο πάνω από 30 ενώ η ati gpu με furmark έχει full 62)

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ.

EDIT!

ΝΑΙ! Το έφτιαξα το... τιμημένο!! ΕΣΤΡΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ BIOS UPDATE! Έφυγε ο θόρυβος -πάει- !!

ΝΑΙ Γ@Μ# τη ΠΟ*%^@$^&^$@ δε περιγράφω άλλο!! Άντε Γ@μ!! Τόσο καιρό τρέξιμο για ένα λάπτοπ!

...τώρα που σε έφτιαξα θα σου πιω το αίμα!!  :-D  :-D Τι ταλαιπωρία και αυτή!

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχα...! έτσι ειναι τα ηλεκτρονικά!! βάλε λιγο μετρήσεις για θερμοκρασίες(παιχνιδια και τετοια) μετα τις αναβαθμίσεις, έτσι για να ξέρουμε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...