Constantine_raz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Τα ιδια και σε μενα φιλε μου μν ανησυχεις...ανοικτη συσκευασια,χωρις τπτ στραβο μεχρι στιγμης,το οτι ειναι εισαγωγης το καταλαβαινεις απο το πληκτρολογιο.καποια συμβαση παιζει με hp και public...
xristoforos89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αγγλικο πληκτρολογιο και αγγλικα windows εχει το μηχανημα;
chocorello Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αγγλικο πληκτρολογιο και αγγλικα windows εχει το μηχανημα; Αμερικάνικο πληκτρολόγιο έχει ευτυχώς. Δεν θυμάμαι εάν έχει αντίστοιχα windows ή Ελληνικά. Όταν θα το δουλέψω πάλι αύριο θα δω και θα σου πω. Προς τους χρήστες windows που μόλις παρέλαβαν: Τρέξτε το Site: http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html">CrystalDiskInfo και δείτε πόση ώρα έχει ήδη δουλέψει ο σκληρός δίσκος του μηχανήματος μόλις σας ήρθε. Τα ιδια και σε μενα φιλε μου μν ανησυχεις...ανοικτη συσκευασια,χωρις τπτ στραβο μεχρι στιγμης,το οτι ειναι εισαγωγης το καταλαβαινεις απο το πληκτρολογιο.καποια συμβαση παιζει με hp και public... Ωραία άρα οκ ΙΣΩΣ λένε την αλήθεια ότι έρχονται ανοικτά κλπ. κλπ. Ας μας πουν και άλλα παιδιά που παρέλαβαν να το σιγουρέψουμε. 3D έχει δει κανείς σε αυτό το laptop (ταινία, όχι gaming); Αξίζει ή τσάμπα το marketing?
Constantine_raz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ρε παίδες κατάφερε κανεις να το πάρει στα 764? γτ όσο κ αν τους εσπασα τα ουμπαλα το μονο π κατάφερα είναι να μ κανουν μια δώρο επιταγή και πηρα μια βαση.
xristoforos89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Λογικα την Πεμπτη θα το εχω στα 764ευρω, παραλαβη απο καταστημα Συνταγματος. Δεν θα το παρει τελικα ο φιλος μου. Οποιο παιδι το θελει το λαπτοπ, κανονιζουμε να παμε μαζι για να το παρει επιτοπου.
paylidis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 αγγλικό καλωδιο και windows ok... ελληνική εγγύηση έχει ή θα τρέχουμε...; με ψήνει πάντως πάρα πολύ στα 764 αλλα θέλω πρώτα να φύγει το υπάρχον γιατι υπάρχει γενικότερα μια οικονομική στενοτις...
xristoforos89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Το προηγουμενο envy που ειχα στην εγγυηση μεσω του http://h20564.www2.hp.com/portal/site/hpsc/public/wc/home εγραφε οτι ειχε global coverage. Παγκοσμια δηλαδη. 1
Konstantin77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 αγγλικό καλωδιο και windows ok... ελληνική εγγύηση έχει ή θα τρέχουμε...; με ψήνει πάντως πάρα πολύ στα 764 αλλα θέλω πρώτα να φύγει το υπάρχον γιατι υπάρχει γενικότερα μια οικονομική στενοτις... 764 που το ειδες πάλι; εγω τους ρωτησα και ειπαν οχι...
giorginho Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο ειχα επισημανει κι εγω απο το πρωι, πραγματικα ευχομαι να ειχα αναγκη για gaming laptop σημερα για να το χτυπαγα (αν μαλιστα παιζει και -10% για να κατεβει η τιμη στα 764 ειναι σουπερ!). Ειπαμε επαιξε κουπονακι -10% για καποιους (σε μενα και άλλους εφαγε ακυρο, σε καποιους αλλους δεν επαιζε)...
xristoforos89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 764 που το ειδες πάλι; εγω τους ρωτησα και ειπαν οχι... Λογικα την Πεμπτη θα το εχω στα 764ευρω, παραλαβη απο καταστημα Συνταγματος. Δεν θα το παρει τελικα ο φιλος μου. Οποιο παιδι το θελει το λαπτοπ, κανονιζουμε να παμε μαζι για να το παρει επιτοπου.
chocorello Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Το προηγουμενο envy που ειχα στην εγγυηση μεσω του http://h20564.www2.hp.com/portal/site/hpsc/public/wc/home εγραφε οτι ειχε global coverage. Παγκοσμια δηλαδη. Έβαλα τα στοιχεία του Envy που έχω και μου το έβγαλε εκτός εγγύησης, έχει λήξει (λογικό αφού δεν είναι νέο μοντέλο και καθόταν σε αποθήκη τόσο καιρό). Ωστόσο, έχει επιλογή να στείλω απόδειξη και να γίνει ανανέωση της εγγύησης... φαντάζομαι αυτό χρειάζεται για να ισχύει η global εγγύηση. Πέραν τούτου, λέτε να γίνει ανανέωση για 2 χρόνια αντί 1 που το δίνει το public;
stef39nos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 http://www.amazon.co.uk/dp/B009R15O5E/ref=pe_114951_33641641_pe_epc_dt8
chocorello Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 xristofore εάν δεν είχα κάνει την αγορά, σίγουρα θα ήθελα να το πάρω στα 764... tbh έχω χαλαστεί λίγο με την όλη φάση. Νιώθω αδικημένος γιατί και εγώ όπως και άλλοι ζητήσαμε το -10% αλλά πήραμε... ξέρεις τι Και εφόσον υπάρχουν παιδιά που κανόνισαν αγορά με το -10% (και που δε δικαιούνται, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να χαλαστώ. Παρά μόνο θα έλεγα "γκαντεμιά" που δε πρόλαβα τα χρονικά περιθώρια του -10%), δε μπορώ να μην νιώθω κάπως αδικημένος σε αυτό. Βγαίνει 85ευρώ η διαφορά και ο SSD θα ήταν πιο κοντά.. http://www.amazon.co.uk/dp/B009R15O5E/ref=pe_114951_33641641_pe_epc_dt8 Τελείως offtopic και προσωπικά προτιμώ το Fujitsu που παίζει στην Ελλάδα με τα ίδια specs στα 475ευρώ. Υπάρχει και σχετικό θέμα.
xristoforos89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αν δεν το θελει ο paylidis που μου εχει στειλει πρωτος μηνυμα, γυρνας το λαπτοπ σου εφοσον εχει καμμενο πιξελ, παιρνεις τα χρηματα σου και μετα αγοραζεις αυτο που εχω καπαρωμενο στα 764ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα