devlo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά ψάχνω για laptop και μου φαίνεται αρκετά καλό αυτό. Αλλά εάν μπορεί κάποιος πιό ειδικός να μου πεί εάν αξίζει η αγορά του, θέλω να τρέχω σχεδιαστικά προγράμματα όπως autocad και θα το χρησιμοποιώ και για light gaming(σε medium ή και low) θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτή την χρήση για τα επόμενα 3-4 χρόνια ή πρέπει να κοιτάξω σε κάτι άλλο.++ σε όποιο laptop και να πάρω στα standars είναι και η αγορά ssd μετά από 1-2 μήνες.
giorginho Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 2ο-3ο θεμα για το ιδιο λαπτοπ... λουκετακι...
mtzs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 σε καποιο αλλο θεμα για το ιδιο λαπτοπ ειπε καποιος οτι ειναι καλο αλλα θερμενεται Και οντως για τα specs του ειναι πολυ καλο Εχω ενα αρκετα παλιο HP HDX 16 (πολυ καλο στην εποχη του για τα specs του) το οποιο επισης θερμενεται υπερβολικα και σβηνει ειδικα οταν παιζει παιχνιδια Το πηγα 3 φορες στο σερβις και παλι μετα τη ληξη της εγγυησης μια απο τα ιδια. Το εψαξα το θεμα και κατεληξα στα εξης: Μπορειτε και εσεις να γκουγκλαρετε HP + overheating η Υπερθερμανση. Ακομη και στο φορουμ εδω υπαρχουν παμπολλες αναφορες γι αυτο το θεμα Εχουν κανει το εξης ωραιο απο το 2009 και μετα το οποιο δεν διορθωνουν κατα ενα περιεργο τροπο. Εχουν βαλει τον επεξεργαστη σε τετοιο σημειο που δεν επιδεχεται καλη ψυξη. Το θεμα υπερθερμανσης το εχουν γενικα πολλες σειρες λαπτοπ της HP τα τελευταια χρονια Οποτε προσεξτε καλα τι θα παρετε και καλο ειναι να πατε να το δειτε απο κοντα ειδικα σε gaming με απαιτησεις. Εγω παντως HP δεν ξαναπερνω!!! και γενικα συστηνω αποφυγη απο τη συγκεκριμενη μαρκα στα λαπτοπς. Ημουνα μεταξυ αυτου εδω και του Lenovo I5 Z580. φυσικα και προτιμησα την εγγυηση ποιοτητας της ΛΕΝΟΒΟ για ενα λαπτοπ που πηρα για την αδερφη μου.
xristoforos89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το ειχα το λαπτοπ για λιγο καιρο. Εμφανισιακα σουπερ με παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, οθοναρα. Αλλα σε παιχνιδια, η γενικοτερη θερμοκρασια (cpu και mobo) ..ξεκινουσε απο τους 85 βαθμους! Τηγανιζες και κανενα αυγο δηλαδη αν βαριοσουν να πας ως την κουζινα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 plus 1 χρόνο εγγύηση, cool story bro... 2
simone44 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.....οποιος πραγματικα ενδιαφερεται για το παραπανω τουμπανο του τιτλου ας τους παρει ενα τηλεφωνο στο public και να τους πιεσει να του κανουν την εκπτωση 10% και θα του την κανουν και θα το παραλαβει με 764 ευρο απο 1800!!!!!!!!!! πραγματικα απιστευτη τιμη η καλυτερη προσφορα των γιορτων εως τωρα κατα την γνωμη μου εγω το εκανα παντως...........επισης δεν ειναι τα εκθεσιακα κοματια μου ειπαν ειναι σφραγισμενααααα!!!!!
xristoforos89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδια μπορει καποιος ποιο ψαγμενος να προτινει απο ελληνικο μαγαζι κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα η πιο κατω.....γιατι εγω δε βρισκω κατι...Xρηση; 17αρι θες;
simone44 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Xρηση; 17αρι θες; οσον αφορα τη χρηση δεν ειμαι τοσο πολυ gamer .......οσο του οτι εχω κολλημα με τα τελαιυταιας τεχνολογιας προιοντα και τα πολυ εξελιγμενα χαρακτηριστικα.....θελω οτι το βαλω να κανει να το κανει σφαιρα με λιγα λογια.......χαχα.......οχι απαραιτητα 17αρι.........και με λιγοτερες ιντσες οθονη μου κανει....
xristoforos89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Με λιγα λογια θες κατι που θα του βαλεις μεσα ssd. Γιατι ειναι λιγο δυσκολο να εχεις γρηγορη αποκριση σε προγραμματα κλπ με δισκο στις 5400 στροφες.
simone44 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Με λιγα λογια θες κατι που θα του βαλεις μεσα ssd. Γιατι ειναι λιγο δυσκολο να εχεις γρηγορη αποκριση σε προγραμματα κλπ με δισκο στις 5400 στροφες. Ακριβως φιλε μου Χριστοφορε.....εχεις κατι καλο να προτεινεις σε προσιτη τιμη.....ενεκα και τον προσφορων σε αυτες τις μερες??? ευχαριστω εκ των προτερων.
xristoforos89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μεχρι ποσα χρήματα ψάχνεις; Το 3d σε ενδιαφέρει;
simone44 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 οχι ας μην ειναι 3d.......οσο πιο φθηνο τοσο πιο καλα απο 500 εως 700....
Konstantin77 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 το σκεφτόμουν για λίγο, αλλα είδα πολύ άσχημες κρητικές για υπερθέρμανση... http://www.youtube.com/watch?v=Edvr8HElM-g και πολλά άλλα βιντεάκια. το εχει κανεις να μας πει θερμοκρασίες και τέτοια. ιδικά η πρωτη γενιά ήταν τραγική, δεν ξερω για τη δεύτερη γενιά που είναι η συγκεκριμένη, νομίζω οτι είναι το βιντεάκι αυτό για τη δεύτερη πάντως...
xristoforos89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Το ειχα για λιγο καιρό, πέρυσι οταν ειχε πρωτοβγει στην αγορά. Σε idle και σε internet γενικοτερα ηταν μια χαρα. Σε παιχνίδια όμως δεν το συζητώ καν. Η θερμοκρασία ξεκινούσε από τους 85 βαθμούς. Το 95αρι το ειχε για την πλάκα.
Konstantin77 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 καταλαβα, και καλα εχουν καρτα γραφικων για παιχνιδια και απλα δεν μπορεις να παιξεις τιποτα, τοτε τι την βαλαν;;; τσαμπα το ενδιαφερον. ειχες τη δευτερη γενια, ετσι; οχι την πρωτη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα