mpasketpro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα, αναζητω αυτο που γράφει ο τιτλος. Ευχαριστω πολυ!
phanispal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Τραγική υποστήριξη. Ποιο λειτουργικό έχεις;
corrupted Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Βρες με ενα Linux live cd και την εντολη lsusb τι chip εχει (π.χ Αtheros, Realtek, Ralink κλπ), και κατεβασε τους drivers απο το αναλογο site...
mpasketpro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Corrupted δεν καταλαβα χριστο. phanispal Windows xp pro sp3 Εχω και Ralink και Conceptronic αλλα το θεμα μου ειναι οτι το συνδεω στον υπολογιστη και δεν αναγνωριζει τη συσκευη ειναι.. Για αυτο θελω τους drivers. Ειχα χασει το cd μαλλον.
corrupted Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 OK, κι'εγω απο αυτο το link, διαβαζω οτι εχει Ralink RT3070L. Οποτε... γιατι δεν κατεβαζεις τους drivers απο την Ralink? http://www.ralinktech.com/en/04_support/support.php?sn=500
mpasketpro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Σε ευχαριστω πολυ που ψαχτηκες. Το δοκιμαζω και θα σου απαντησω σε 10 λεπτα. Παλι το ιδιο μου εβγαλε.. η Airlink γιατι δεν εχει για αυτη την συσκευη; Αφου αυτη το εφτιαξε..
corrupted Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Το πιθανοτερο ειναι πως η Airlink εφτιαξε μονο το πλαστικο καπακι ή μπορει να μην εχει φτιαξει ουτε αυτο, μπορει να το παραγγειλε ετοιμο, και απλα να εβαλε τη σταμπα της επανω. Οταν λες "παλι το ιδιο μου εβγαλε", τι μηνυμα ακριβως σου βγαζει? Αν δεν σου κανει κοπο, κατεβασε το cd εγκαταστασης του Arch Linux (429MB ειναι, δεν θα παρει πολυ ωρα), καψ'το σε ενα cd/dvd, εκκινησε με αυτο τον υπολογιστη σου εχοντας συνδεδεμενο το USB, πατα ειτε να μπουταρει απο i686 ειτε απο x86_64, και μολις σε βγαλει σε γραμμη εντολων, γραψε την εντολη lsusb. Μονον ετσι θα δεις τι chip εχει σιγουρα. Οταν μπουταρεις απο το cd, βγαζει αυτη την οθονη... Και οταν βγαινεις σε γραμμη εντολων και δινεις την εντολη, ειναι ετσι...
mpasketpro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Καλα θα αγορασω-βρω ενα CD..Μαλλον κατα τη Δευτερα θα εχεις νεα μου..:Ρ Μεινε συντονισμενος.
corrupted Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Αν εχεις φλασακι, δεν ειναι απαραιτητο το cd/dvd. Απλα κατεβαζεις το rufus, και του δινεις το .iso του Arch Linux και σου κανει bootable το φλασακι. Οποτε εκκινεις κανονικα απο το USB φλασακι.
mpasketpro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Btw,τελικα βρηκα drivers λετε να τους ανεβασω στο rapidshare πχ;
BeAfraid Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να μου πεις που τους βρήκες γιατί τους χρειάζομαι και εγώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα