giokou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Παίδες στις 13/12 πήρα αυτόν: http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=54732&pcode=SHOW_PROD54732 Χτες εκ παραδρομής με το Hard disk sentinel που ήθελα να ελέγξω έναν άλλο δίσκο, μου εμφάνισε εννοείται και αυτόν και οποία έκπληξης! Μου δείχνει λοιπόν: Έπαθα πλάκα, διότι δεν υπήρχε η παραμικρή παραφωνία στη συσκευασία (σφραγισμένη) και στο αυτοκόλλητο. Πήρα το μαγαζί και μου επιβεβαίωσαν περί αυθεντικότητας κτλ, αλλά δεν μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί Hitachi! Ώσπου, ενώ περίμενα στην αναμονή, είδα αυτό: http://www.engadget.com/2011/11/15/sony-toshiba-hitachi-officially-announce-joint-venture-form-j/ που εννοείται δεν υπήρχε περίπτωση να το γνωρίζω. Εσείς το γνωρίζετε ή το έχετε επιβεβαιώσει με άλλο τρόπο?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχω καμιά πληροφορία, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η toshiba ανέθεσε στην hitachi να φτιάξει τους δίσκους. Είναι συνήθης πρακτική. Π.χ τα γνωστά dvd-rw της sony τα έφτιαχνε η nec για ένα διάστημα και ένας εξωτερικός lg που έχω, έχει μέσα δίσκο toshiba. Αυτό βέβαια είναι πιο λογικό καθώς η lg δεν φτιάχνει δίσκους. Τσέκαρες με βάση το μοντέλο για να δεις σε ποιόν ακριβώς hitachi αντιστοιχεί? ENTIT: Eύρηκα! Ο δίσκος σου είναι ακριβώς αυτός: http://www.skroutz.gr/s/436483/Hitachi-HDS721050DLE630-Deskstar-7K1000-D-500GB.html Τι παιχνίδια παιζει η τύχη καμιά φορά, ε?
giokou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μα ναι το έχω ελέγξει κι εγώ, αλλά ξέχασα να το βάλω στο 1o post!Οπότε όλα καλά, δεν είχα που δεν είχα πρόβλημα με Toshiba, είναι και Hitachi τώρα!!!Κακούργα τύχη! Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2012 από giokou
kos1606 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον αυτός που ήταν υπεύθυνος στο να κολλάει τα αυτοκόλλητα των εταιριών θα μπερδεύτηκε.Άμα κατασκευάζονταν και στο ίδιο εργοστάσιο λογικό είναι Παίζει να έχεις κερδίσει και κανά χρόνο παραπάνω εγγύηση;Τσέκαρε το
ati8assos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον αυτός που ήταν υπεύθυνος στο να κολλάει τα αυτοκόλλητα των εταιριών θα μπερδεύτηκε.Άμα κατασκευάζονταν και στο ίδιο εργοστάσιο λογικό είναι Η ιστορία είναι του τύπου «Πιάσ' τ' αυγό και κούρευ' το». To cut a long story short, Hitachi και Toshiba έχουν κάνει joint venture με την Western Digital και χρησιμοποιούν εξ ολοκλήρου τα εργοστάσια της τελευταίας για την παραγωγή των δίσκων τους . ( Η Hitachi πριν καιρό είχε εξαγοράσει το Hard Disk τμήμα της IBM) Σχεδίαση και προδιαγραφές είναι δικές τους, ενώ υλικά και κατασκευή της WD. Αν κι έχω μια υποψία πως αυτό συμβαίνει μόνο για τους enterprise δίσκους. Οι consumer για λόγους μείωσης κόστους πιθανολογώ ( με επιφύλαξη) ότι είναι WD, αλλά κάνουν αλλαξοκ....λιες με περίβλημα, firmware και sticker Toshiba/ Hitachi/WD ανάλογα την παραγγελία .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα