GothmogGr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν βοηθάει,αλλά τώρα με τα win8 έχω άλλο θέμα που δεν είχα καθόλου πριν.Μόλις μπω σε game, πχ arma2:oa το pc θα κάνει reboot μόνο του..Έψαξα και απενεργοποίησα την μια hdmi έξοδο για ήχο,που είχε φτιάξει η ati.Και τίποτα,πάλι τα ίδια.Μας βοηθάει καθόλου βάσει το προηγούμενο που είχα πει; (το memtest μου τα έδειξε καθαρά) Σε ρώτησα και πιο πριν και δνε μου απαντησες απο θερμοκρασίες καρτας πως πας..... εμενα αυτά τα restart στα παιχνιδια μου βρωμάνε ή καρτα ή τροφοδοτικό!
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Σε ρώτησα και πιο πριν και δνε μου απαντησες απο θερμοκρασίες καρτας πως πας..... εμενα αυτά τα restart στα παιχνιδια μου βρωμάνε ή καρτα ή τροφοδοτικό! αα,νόμιζα ότι το είδες..Σε idle ήταν στα 40C,όταν έπαιζα δεν έπιανε 80 πιο πάνω ανάλογα και το game... --- Δεν θέλω να γελάσετε,αλλά αυτό που έγινε δεν υπάρχει..Μόλις απάντησα πριν,και πήγαινα να σας δείξω τις νέες θερμοκρασίες..καααμποουυυμμμ...και πέσανε και οι ασφάλειες :S Ξαφνικά ένα μπαμ,και έριξε και τις ασφάλειες,και μέχρι να βγω από το δωμάτιο,ο πατέρας μου προσπάθησε να τις σηκώσει,οπότε είχαμε και άλλα μπουμ(2) και σπίθες πίσω από το pc..Και αμέσως βρώμισε καμένο.. Perfecto έτσι;Το έλυσα τώρα όλο το pc για να δω τί έσκασε.Στην μητρική πάνω δεν βλέπω κάποιον πυκνωτή σκασμένο..Και παντού black powder . Πώς θα βρω όμως τί κάηκε; Να τα στήσω όπως είναι σε έναν πάγκο,και να βάζω σιγά σιγά τα εξαρτήματα πάνω; (για την ιστορία σε idle ο cpu ήταν στα 60..)
GothmogGr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Τροφοδοτικο σίγουρα... και να ευχεσαι να μην πηρε και τπτ αλλα μαζι του
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέχρι εδώ μύρισε το τροφοδοτικό σου... Τροφοδοτικο σίγουρα... και να ευχεσαι να μην πηρε και τπτ αλλα μαζι του να το μετρήσω με το πολύμετρο ή άσκοπο; Σε σχέση με πριν,όταν είχα κάνει το θέμα,να έφταιγε αυτό πάλι;
GothmogGr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 να το μετρήσω με το πολύμετρο ή άσκοπο; Σε σχέση με πριν,όταν είχα κάνει το θέμα,να έφταιγε αυτό πάλι; Οχι να μην το μετρήσεις είναι ασκοπο και ναι μπορει να έφταιγε το τροφοδοτικό!
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 καλώς,ευχαριστώ παίδες ..τώρα τρέχουμε απλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα