Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν βοηθάει,αλλά τώρα με τα  win8 έχω άλλο θέμα που δεν είχα καθόλου πριν.Μόλις μπω σε game, πχ arma2:oa το pc θα κάνει reboot μόνο του..Έψαξα και απενεργοποίησα την μια hdmi έξοδο για ήχο,που είχε φτιάξει η ati.Και τίποτα,πάλι τα ίδια.

Μας βοηθάει καθόλου βάσει το προηγούμενο που είχα πει;

(το memtest μου τα έδειξε καθαρά)

Σε ρώτησα και πιο πριν και δνε μου απαντησες απο θερμοκρασίες καρτας πως πας..... εμενα αυτά τα restart στα παιχνιδια μου βρωμάνε ή καρτα ή τροφοδοτικό!

Δημοσ.
Σε ρώτησα και πιο πριν και δνε μου απαντησες απο θερμοκρασίες καρτας πως πας..... εμενα αυτά τα restart στα παιχνιδια μου βρωμάνε ή καρτα ή τροφοδοτικό!

αα,νόμιζα ότι το είδες..Σε idle ήταν στα 40C,όταν έπαιζα δεν έπιανε 80 πιο πάνω ανάλογα και το game...

---

Δεν θέλω να γελάσετε,αλλά αυτό που έγινε δεν υπάρχει..Μόλις απάντησα πριν,και πήγαινα να σας δείξω τις νέες θερμοκρασίες..καααμποουυυμμμ...και πέσανε και οι ασφάλειες :S

Ξαφνικά ένα μπαμ,και έριξε και τις ασφάλειες,και μέχρι να βγω από το δωμάτιο,ο πατέρας μου προσπάθησε να τις σηκώσει,οπότε είχαμε και άλλα μπουμ(2) :P και σπίθες πίσω από το pc..Και αμέσως βρώμισε καμένο..

Perfecto έτσι;Το έλυσα τώρα όλο το pc για να δω τί έσκασε.Στην μητρική πάνω δεν βλέπω κάποιον πυκνωτή σκασμένο..Και παντού black powder .

Πώς θα βρω όμως τί κάηκε;

Να τα στήσω όπως είναι σε έναν πάγκο,και να βάζω σιγά σιγά τα εξαρτήματα πάνω;

(για την ιστορία σε idle ο cpu ήταν στα 60..)

Δημοσ.
Μέχρι εδώ μύρισε το τροφοδοτικό σου...

:-D

Τροφοδοτικο σίγουρα... και να ευχεσαι να μην πηρε και τπτ αλλα μαζι του

να το μετρήσω με το πολύμετρο ή άσκοπο;

Σε σχέση με πριν,όταν είχα κάνει το θέμα,να έφταιγε αυτό πάλι;

Δημοσ.
:-D

να το μετρήσω με το πολύμετρο ή άσκοπο;

Σε σχέση με πριν,όταν είχα κάνει το θέμα,να έφταιγε αυτό πάλι;

Οχι να μην το μετρήσεις είναι ασκοπο

και ναι μπορει να έφταιγε το τροφοδοτικό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...