costas_pro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Αρκετά χειρότερο. Δες τη σύνθεση που σου έκανα παραπάνω. Εσυ με εχεις πάει ομως στα 600+ ευρώ!! Κοιτα αλλαξα mobo και εβαλα Gigabyte που οντως την εμπιστευομαι πιο πολυ. Τωρα για την καρτα γραφικων κοιταω και την 7870. Ασχετα απο την καρτα γραφικων σε θεμα τροφοδοτικου μητρικης και επεξεργαστη δεν ειναι καλυτερο και ποιο σταθερο το μηχανημα απο την αρχικη συνθεση?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Όχι, δεν είναι. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως λες ότι ξέφυγα (νομίζω στα 560 κατι βγαίνει) και θα χωρέσεις την 7870..
Errik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ναι ισχύει, καλύτερο από την αρχική σύνθεση. Αλλά χειρότερο από την προτεινόμενη. Edit: Και η 7850 είναι πολύ δυνατή καρτούλα... Θα σου έλεγα να κοιτάζες και για καμία μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών, μπορεί να βρεις πολύ καλή περίπτωση... Πχ: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/113880-sapphire-hd-5870-1gb-gddr5-pcie-game-edition/
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Mόνο καλή περίπτωση δεν την λες στα 120 χωρίς εγγύηση imho. Με τόσα παίρνεις 6870 με 1+ χρόνο εγγύηση.
rounsmith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Για δες και την 7870 από e-shop την έβαλε σε προσφορά(και είναι και της xfx η έκδοση). 218 1
rounsmith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιος. 202.90 τη βλεπω. 218 την είδα νομίζω , 2 τα ενδεχόμενα ή νυστάζω και δεν είδα καλά ή αλλάξανε την τιμή Anyway τρελά καλή τιμή για ελλάδα...
Millennium Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519739&sid=1 "Αναμένεται νέα παραλαβή στις 28 Δεκεμβρίου" 1
achilles_g_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519739&sid=1 "Αναμένεται νέα παραλαβή στις 28 Δεκεμβρίου" Να υπολογίσετε δηλαδή ένα μήνα ακόμη
rounsmith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Να υπολογίσετε δηλαδή ένα μήνα ακόμη Μπα , η αδερφή της κοπέλας μου παράγγειλε ένα Laptop την προηγούμενη βδομάδα από crazy και ενώ τις έλεγε αναμένεται 18 δεκέμβρη της ήρθε στις 19.
achilles_g_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μπα , η αδερφή της κοπέλας μου παράγγειλε ένα Laptop την προηγούμενη βδομάδα από crazy και ενώ τις έλεγε αναμένεται 18 δεκέμβρη της ήρθε στις 19.Δες και στο θέμα του zyxel 210 τι έγινε, όπως και με τους σκληρούς. Μακάρι να είναι έτσι πάντως αλλά στα περισσότερα δυστυχώς δεν.....Και δεν λέω ότι φταίει το eshop, ίσως να είναι θέμαι και τον προμηθευτών. Πάντως εγώ πλέον έχασα την εμπιστοσύνη μου στο συγκεκριμένο κατάστημα. Άσε που έχω τους λόγους μου να πιστέυω ότι πολλά προϊόντα μπορεί να είναι reburfished.
rounsmith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δες και στο θέμα του zyxel 210 τι έγινε, όπως και με τους σκληρούς. Μακάρι να είναι έτσι πάντως αλλά στα περισσότερα δυστυχώς δεν.....Και δεν λέω ότι φταίει το eshop, ίσως να είναι θέμαι και τον προμηθευτών. Πάντως εγώ πλέον έχασα την εμπιστοσύνη μου στο συγκεκριμένο κατάστημα. Άσε που έχω τους λόγους μου να πιστέυω ότι πολλά προϊόντα μπορεί να είναι reburfished. Καιεγώ έχω χάσει την πίστη μου οταν τους γύρισα ένα προιόν 4 φορές πίσω. Αλλά σε συγκεκριμένα προιόντα δεν μπορείς να κάνεις λάθος(σε επώνυμα πάντα).
costas_pro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Θελει και τυχη με αυτους Βασικα το eshop δεν εχει αυτη την στιγμη cash και οι προμηθευτες απλα δεν εμπιστευονται να πουλησουν με account receivables. Εγω πλεον δεν το εμπιστευομαι το eshop. Παιδια ευχαριστω πολυ για τις γνωμες! Θα τα συνοψήσω ολα και θα τι θα κανω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα