Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

έχω έναν σκληρό δίσκο 500GB USB 3.0 τον οποίο τον χρησιμοποιούσα για backup του υπολογιστή μου. Σήμερα τον σύνδεσα σε μια Samsung smart tv για να δοκιμάσω να κάνω εγγραφή μιας εκπομπής και μου ζήτησε να του κάνω format για να μπορεί να γράφει στον σκληρό. Εγώ έκανα format νομίζοντας ότι απλά θα διαγραφούν όλα όσα είχε μέσα ο σκληρός και ότι μετά θα έκανα πάλι backup στον σκληρό με το καινούριο format αλλά θα μπορούσα ταυτόχρονα να γράφω κιόλας από την tv. Το θέμα είναι τώρα ότι όταν τον συνδέω στον υπολογιστή μου ζητάει κι αυτός format και αν κάνω format μετά λογικά δεν θα τον αναγνωρίζει πάλι η tv. Δεν υπάρχει τρόπος να τον αναγνωρίζουν και τα δυο ταυτόχρονα?? Διότι θέλω να γράφω από την tv αλλά κρίμα είναι να πάει χαμένος ο σκληρός μόνο για εγγραφές...

Δημοσ.

Οι τηλεοράσεις φορμάρουν τους δίσκους σε δικό τους πρότυπο που δεν αναγνωρίζεται από τα pc's.

Το ίδιο κατάλαβα και εγώ πέρυσι όταν αγόρασα τη νέα tv και της αφιέρωσα ένα 250άρη για τις εγγραφές κλπ.

Δημοσ.
Οι τηλεοράσεις φορμάρουν τους δίσκους σε δικό τους πρότυπο που δεν αναγνωρίζεται από τα pc's.

Το ίδιο κατάλαβα και εγώ πέρυσι όταν αγόρασα τη νέα tv και της αφιέρωσα ένα 250άρη για τις εγγραφές κλπ.

Περίεργο... Διότι σε μια άλλη τηλεόραση έχω έναν αποκωδικοποιητή ο οποίος για εγγραφές απλά φτιάχνει έναν δικό του φάκελο στο root του δίσκου και γράφει εκεί χωρίς format κλπ.

Δημοσ.

Άλλο ο αποκωδικοποιητής και άλλο η τηλεόραση.

Σε αποκωδικοποιητή F&U 2205 έχω αφιερώσει ένα usb stick 16GB, για εεγραφές, επειδή πρέπει να είναι φορμαρισμένο σε exFAT !!!

Δημοσ.
Δεν δοκιμαζεις να του κανεις ενα partition μπας και το δει σαν δυο δισκους και χρησιμοποιησει μονο το ενα;

Πως μπορώ να κάνω partitions και πως γίνεται το κάθε ένα να είναι και άλλο format? Ξέρεις κάνα καλό πρόγραμμα για windows?

Δημοσ.
ξερω τα windows και το disk management. Φανταζομαι δε θα τρεχεις XP

Όχι, win 8 έχω. Πως λειτουργεί το disnk managment? Που το βρίσκω το έχουν τα windows??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...